GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 437
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 625
# 2 626
Приятели, ето ги зодиите на Трон-персонажите:

https://www.marieclaire.com/celebrity/a27164264/game-of-thrones- … ters-zodiac-sign/

Някой, ако иска, да превеждам.
ГлупУсти. Церсей и Джейми са близнаци. Не може тя да е Сорпион, а той Телец.

# 2 627
# 2 628
  • Чужбина

Така е, но те са ги определили по характер.

Но Церсей не е скорпи. Скорпитата са много отмъстителни и злопаметни, но не са жадни за власт. Жаден за власт е овен (Дани) или водолей.

Иначе Сам си е чиста риба. Станис трябва да е козирог. Тивин - лъв. Тирион - лъв. Бриен - дева ... хахаха.

# 2 629
Ся ко излезе , че НК е моята зодия? И що така? Щот е леден крал ли? Баси логиката!
Да не говорим, че Джайм и Церси са близнаци , а те ги писали с различни зодии!
Пълни глупости - дрън дрън та пляс! Не е вярна статията.

# 2 630
  • София

Но Церсей не е скорпи. Скорпитата са много отмъстителни и злопаметни, но не са жадни за власт. Жаден за власт е овен (Дани) или водолей.

Иначе Сам си е чиста риба. Станис трябва да е козирог. Тивин - лъв. Тирион - лъв. Бриен - дева ... хахаха.

Тириончо.. Лъвчо значи.
От една порода сме.. хахаха😉

# 2 631
  • Пловдив
Хах Тормунд е моята зодия 😂😂😂 да се радвам ли, да не се ли 😂🤭😂😂😂

# 2 632
  • Вестерос
Според мен Дани е влюбена, Джон е привлечен, но чак да я обича не знам. Въпреки че отново да припомня Кит говореше за Дани като любовта на живота му на Джон. Така му е казано.

# 2 633
  • София
Басирам се, че Джонката го раздава зодия Скорпион.. те са баш такива
Аз съм жена скорпион. Точно такава съм. Grinning
МС е Скорпи - нищо общо с Жонката.
Зависи и от месеца🙂

# 2 634

А, не така. Овните сме си душици.😁 За мир и спокойствие жадуваме, не за власт.

# 2 635
Според мен Дани е влюбена, Джон е привлечен, но чак да я обича не знам. Въпреки че отново да припомня Кит говореше за Дани като любовта на живота му на Джон. Така му е казано.
Е, ако му коста живота наистина ще е любовта на живота му. Чакай малко.. той нали беше умряло-съживен.Smiling Imp

# 2 636
Да де. Вземате властта и после мир и спокойствие.

# 2 637
  • Чужбина
Зодията на диктаторите, чисто статистически, е Стрелец.

Просто е такава статистиката.

Иначе, да ви кажа честно, не вярвам истински в зодии. Понякога само се шегувам с това.

# 2 638
  • Варна
Ужас, Сансата била мойта зодия, пък аз хич не я понасям!

А Джонката преди му знаеше устата повече, казваше си й всичко в очите на леля му, а сега мълчи като пън! Чак се ядосвам. Тя в криптата директно му каза, че той е последния мъжки наследник на Таргите и трона му принадлежи, а той пак мълча като г@з. То вярно се разсвириха за нападение ама все имаше секунди за 1-2 реплики. Ми лесно е бе, кАжи "искам го" или "не го ща" и край. Не е като да не е имал време да осмисли новината за родителите си и трябва да е най-тъпото парче на света, ако не му е дошло на ума, че това го прави наследник преди нея.

# 2 639
Зависи и от месеца🙂
И от атмосферното налягане... Wink

Общи условия

Активация на акаунт