GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 310
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Пловдив
Този сблъсък ще е хм, аз не знам коя ме дразни повече 🤔😂

# 2 671
Тогава може би животът на Джон е към края си.

# 2 672
  • Вестерос
Верно ли е казал Кит, че Данито е любовта на живота на героя му?! Аз не чета и не гледам интервюта, пропуснала съм го.

Лъжат като разпрани. Мейси казва  в интервю за Аря, че била асексуална, а Николай и Гуен се кълнат че всичко било платонично между тях.
Междудругото Бран /забравих как се казва актьора/ в последното си интервю казва, че Бран благодаря на Теон за да го окуражи да нападне Бродниците и така да спечели време за Аря.
НЕ беше в интервю, а в инсайда на епизода, където обясняват за серията защо са така направени нещата...
Имам чувството, че масово не четете, или явно мен не четете.... Едни и същи неща се дъвчат през 10 страници.

# 2 673
  • Варна
Е, няма да си кривя душата, аз няколко пъти писах, че за мен са ок като двойка и май само аз ги харесах в креватните изпълнения, тъй че се радвам, че му е любовта.  Да видим докъде ще я докарат обаче.

# 2 674
И на мен са ми ОК.

# 2 675
  • Пловдив
Аз съм пристрастна харесвах Денерис с Хал Драго, може би за това не виждам любов с Джон. Но най странна двойка ми бяха Аря и Джендри 😲🙄😂 той горкия в чудо се видя 😂😂

# 2 676
На мен хич не ми харесват като двойка.

# 2 677
Любим герой от главните с по 1 опция

+ да се добавят и драконите и вълка. И те са герои, нищо че са митични или животни Grinning

Аря пък е типичен Овен, екстроверт.
Аря е Козирог.

Уууу и аз съм Козирог. Таз мойта Аричка ! И аз мислех , че тя е Козирог , но се води спор , че е Овен.

Аз съм пристрастна харесвах Денерис с Хал Драго, може би за това не виждам любов с Джон. Но най странна двойка ми бяха Аря и Джендри 😲🙄😂 той горкия в чудо се видя 😂😂

И на мен най ми пасват Денерис и Хал Дрого. След него , тя не беше истински влюбена. Мислех си дали ще си ходи с Джора, ама по - скоро с Даарио си ходи.

На мен пък ми харесва и съм ок с двойката Аря и Джендри, но за жалост това няма да го видим.

# 2 678
  • Вестерос

На мен ми харесват с Джон Grinning

Любима снимка
Скрит текст:

# 2 679
Двойка Аря-Джендри ми действа като Бриен-Джайм.
И това не трябваше да го допускат.
Но нали не се знае изхода от битката , та момичето да знае поне какво е.  Можеха да ми го спестят.
Защо всеки трябва да си ляга с някого?

# 2 680
  • София
Джон в никакъв случай не е Скорпион, в никакъв!

Тирион е водолей.

Аря си е овен, не козирог, въпреки че аз съм козирог и според Джони съм Аря.

Денерис е лъв.

Джон и за мен е рак.

Тормунд и той е водолей.

Санса и според мен е риби.

Церсей е телец.

Бриен си е дева Grinning

Записвам се при козирозите с коментар, че според мен Аря също е овен - прекалено е огнена и експресивна, докато като козирог по-скоро бих определила Тирион - голямо самочувствие и все много знае, ама пък подплатени и двете Simple Smile. Това, в кръга на шегата, разбира се. Денерис и аз мисля, че е лъв (твърде много Аз-форма), Бриен също мисля, че е дева. Церсей и Джайм по-скоро ги виждам като скорпион - пак голямо самочувствие, ама не толкова мисъл като козирога. Санса... риби ѝ прилича. Джон може би рак, наистина - чувствителен, всеотдаен... Тормунд може и телец да е, и водолей - все са ми отвеяни Grinning.  И кой остана... Бран и Сам, които са ми я дева, я телец...

# 2 681
Или един сблъсък Санса или Дани? Mr. Green
+ 1

# 2 682
Значи, ако това е любовта на живота на Джон са обреченииииии. Казвам го типичен представител на зодия.... Рак.
Ей тия ДД една романтична двойка не можаха да направят... Специалисти нямат ли за консултации? Психолози нещо? Вие представяте ли, че са работили със специалист по военно дело и ни беше сервирана тая стратегия за опазване на ЗХ и тая балиста.... Добре че американците нямат замъци да отбраняват при евентуална война.

И да добавя, че Санса не би трябвало да познава романтичната страна на Джон. Преди да замине за Вала не е имал вземане даване с никоя. Санса не го е виждала влюбен преди. Като се има предвид и сдържаността му, Санса блъфира. Наслуки го каза.

# 2 683
  • Пловдив
Джендри ли беше добрия любовник 😂 😂 😂 на които жриците на любовта не взеха пари, не мога да си спомня 🤔😂
Щот Аря не беше май много хеппи  🙄😂😂

# 2 684
  • София
Джендри ли беше добрия любовник 😂 😂 😂 на които жриците на любовта не взеха пари, не мога да си спомня 🤔😂
Щот Аря не беше май много хеппи  🙄😂😂

Подрик

Общи условия

Активация на акаунт