GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 337
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 685
Не съм съгласна, че козирога има самочувствие до небесата ...
Това са Девите - те са с неземно и нереалното самочувствие и са ми много омразни, не мога да се понасям с тях.. /поне на тези които попадам и познавам в истинския живот / .
Козирога е един от най-уравновесените характери , като много добре знае какво иска, поставя си цел и гледа по всякакъв начин да я постигне. Дали ще гази наред или не , все му е тая , важното е да го постигне !
Външно е много студен и безразличен, но вътрешно е като бебе , много чувствителен . Поне аз съм така. Не допускам хора до себе си и не се доверявам, но направя ли го - значи е завинаги.
Трудно се печели доверието на Козирога.
Предадеш ли го - бягай. Защото Козирогът е злопаметен!

# 2 686
  • Чужбина
Джендри ли беше добрия любовник 😂 😂 😂 на които жриците на любовта не взеха пари, не мога да си спомня 🤔😂

Под!

# 2 687
  • Варна
Тия дни преглеждам старите сезони и се смях на Данито като яхна Дрогон за пръв път. Той нали я откара някъде далече и се пльосна да дреме насред едни обгорели кокали, където беше ял. Тя се опита да го яхне пак за да я върне обратно, а той безцеремонно я изтръска от гърба си и заспа. Умрях от смях какъв поглед извади русокоска тогава и как му каза "поне да беше наловил нещо за вечеря".  

Ооо, Подрик тогава... Със сълзи се смях на разговора му с Тирион и Брон.

- Какво им каза?
- Нищо.
- Какво им направи?
- Много неща.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 688
Джендри ли беше добрия любовник 😂 😂 😂 на които жриците на любовта не взеха пари, не мога да си спомня 🤔😂
Щот Аря не беше май много хеппи  🙄😂😂
Ако беше Джендри, Аря можеше и да приеме предложението. Grin

# 2 689
  • Вестерос
Джон в никакъв случай не е Скорпион, в никакъв!

Тирион е водолей.

Аря си е овен, не козирог, въпреки че аз съм козирог и според Джони съм Аря.

Денерис е лъв.

Джон и за мен е рак.

Тормунд и той е водолей.

Санса и според мен е риби.

Церсей е телец.

Бриен си е дева Grinning

Записвам се при козирозите с коментар, че според мен Аря също е овен - прекалено е огнена и експресивна, докато като козирог по-скоро бих определила Тирион - голямо самочувствие и все много знае, ама пък подплатени и двете Simple Smile. Това, в кръга на шегата, разбира се. Денерис и аз мисля, че е лъв (твърде много Аз-форма), Бриен също мисля, че е дева. Церсей и Джайм по-скоро ги виждам като скорпион - пак голямо самочувствие, ама не толкова мисъл като козирога. Санса... риби ѝ прилича. Джон може би рак, наистина - чувствителен, всеотдаен... Тормунд може и телец да е, и водолей - все са ми отвеяни Grinning.  И кой остана... Бран и Сам, които са ми я дева, я телец...
Taka, така. Simple Smile Сам за мен е везни. За Бран нямам идея. Съгласна съм, че близнаците може да са и Скорпиони. А за Тирион хайде козирог с асцендент Водолей Grinning

Бътърфлай, не си попадала на дева. За нас казват, че най-подходящи мъже са ни деви и телци Grinning мм е дева Grinning

# 2 690
  • Варна
Ама моля ви се не опорочавайте везните с тоя Сам! Не мога да го понасям точно колкото Санса.

# 2 691
  • София

Тирион е водолей.

Денерис е лъв.

Джон и за мен е рак.

Тормунд и той е водолей.

Церсей е телец.

Бриен си е дева Grinning

Записвам се при козирозите с коментар, че според мен Аря също е овен - прекалено е огнена и експресивна, докато като козирог по-скоро бих определила Тирион - голямо самочувствие и все много знае, ама пък подплатени и двете Simple Smile. Това, в кръга на шегата, разбира се. Денерис и аз мисля, че е лъв (твърде много Аз-форма), Бриен също мисля, че е дева. Церсей и Джайм по-скоро ги виждам като скорпион - пак голямо самочувствие, ама не толкова мисъл като козирога. Санса... риби ѝ прилича. Джон може би рак, наистина - чувствителен, всеотдаен... Тормунд може и телец да е, и водолей - все са ми отвеяни Grinning.  И кой остана... Бран и Сам, които са ми я дева, я телец...
Taka, така. Simple Smile Сам за мен е везни. За Бран нямам идея. Съгласна съм, че близнаците може да са и Скорпиони. А за Тирион хайде козирог с асцендент Водолей Grinning

Тирион значи съм аз, ако е с този асцендент, което предизвиква смесени чувства Grinning

# 2 692
  • Дивата природа

Скрит текст:

# 2 693
  • София
Приятели, ето ги зодиите на Трон-персонажите:

https://www.marieclaire.com/celebrity/a27164264/game-of-thrones- … ters-zodiac-sign/

Някой, ако иска, да превеждам.

Как точно Церсей и Джайм са различни зодии, след като са близнаци?

# 2 694
Ех, Джора, Джора.

# 2 695
  • Чужбина
Ех, тоя Иън Глен ... толкова красив мъж:

Типична английска мутра като другият ми любимец:

Скрит текст:

# 2 696
  • София
Ето този мъж, я обичаше от сърце и истински Денита. Ама.. Орязаха го.
Трябваше и още... Ама не ликвидираха го, да и е трудно..
Няма сега предан такъв като него.. да бди над нея и да я пази...
Явно по лесно да приключат и с нея...

# 2 697
  • Варна
Джора беше пример за безусловна любов.

# 2 698
  • Вестерос

Тирион е водолей.

Денерис е лъв.

Джон и за мен е рак.

Тормунд и той е водолей.

Церсей е телец.

Бриен си е дева Grinning

Записвам се при козирозите с коментар, че според мен Аря също е овен - прекалено е огнена и експресивна, докато като козирог по-скоро бих определила Тирион - голямо самочувствие и все много знае, ама пък подплатени и двете Simple Smile. Това, в кръга на шегата, разбира се. Денерис и аз мисля, че е лъв (твърде много Аз-форма), Бриен също мисля, че е дева. Церсей и Джайм по-скоро ги виждам като скорпион - пак голямо самочувствие, ама не толкова мисъл като козирога. Санса... риби ѝ прилича. Джон може би рак, наистина - чувствителен, всеотдаен... Тормунд може и телец да е, и водолей - все са ми отвеяни Grinning.  И кой остана... Бран и Сам, които са ми я дева, я телец...

Тирион значи съм аз, ако е с този асцендент, което предизвиква смесени чувства Grinning
хаха и аз, и аз Grinning

# 2 699
  • София
Подобни физиономии имат и актьорите, които играят Давос, стария Болтън, Станис.

Общи условия

Активация на акаунт