GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 166
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 805
Есме, нямам против даима хепи финал за Сансето ама и краля да получи в добавка, малко множко ще й дойде. Не ща Джонката да й падне в ръцете. Поне това да ми спестят 😁
Джонката да си ходи на Вала.🤣🤣

# 2 806
  • Варна
Имаме сделка Simple Smile

# 2 807
Ех, Аниш, само тези, които пишат там, са фенове на фентъзи и фантастика.
Аниш, аз съм си фен на фентъзи и фантастика. Затова и GoT не ми прилича на класическо такова.
Нима? Два въпроса.
Фантастика - какво са нексус и униматрикс зиро.
Фентъзи - в кого е третия пръстен.

# 2 808
  • Чужбина
Иначе тя иска да притежава властта, за да може да промени света според своите представи за справедливост. През годините до това се разви образа ѝ. Някои си я виждат още предишната, от там се разделят мненията.

Вадя меча ... да знаете.

И как точно иска да го промени света? Според своите представи за справедливост? Какви са тия представи? Да погледнем, какво се случи Ащапор, Юнкай и Мийрийн. Такава справедливост настана, че хората накрая умираха от дизентерия.

# 2 809
  • Варна
Е, хайде сега, всеки владетел управлява според своите виждания, не е изключение Данка от това.

# 2 810
Ех, Аниш, само тези, които пишат там, са фенове на фентъзи и фантастика.
Аниш, аз съм си фен на фентъзи и фантастика. Затова и GoT не ми прилича на класическо такова.
Нима? Два въпроса.
1)Никаква идея. Аз съм си посредствен фен.😂😂
2) За кой пръстен става въпрос? От LotR?
Трябва да ги намеря тези теми и да се образовам малко.😂

# 2 811
Най-вероятно е да е търсен ефект.
Но ще разберем едва след развръзката.
Слаба игра като спомена, за мен единствената до момента е на Юрон. Преиграва. Ех, а едно време какви злодеи имаше.... Grinning Болтъните, Джофри, Тивин, Фрей, Бейлиш и пр. Пълни с изненади, изградени екранни характери. Юрон е надянал една самодоволна маска и не я сваля почти в нито една сцена. Скука.

Това е съвсем целенасочено от страна на актьора. Искал да бъде по-различен злодей от другите. Пуснах в темата преразказ на интервю с него, където каза точно това - толкова злодеи имало в сериала, кой от кой по-злодей, че той искал да направи по-различна версия. Simple Smile Явно се е харесало, щом са го избрали за ролята. На мен пък ми харесва актьорската му игра и мисля, че е свежо с тези  самодоволност, флиртуване и самонадеяност.

# 2 812
Ех, колко пъти сме писали, че Мартин основно представя сърцето в конфликт със самото себе си. Дракони, магьосници и магии са само бекграудна, т.е. фона. Същността са сърцето и умът.

Абсолютно е така. Затова и поредицата се харесва и на хора, които не гледат фентъзи изобщо. Около мен има поне 3-4 такива човека. Joy

Аз също не чета/гледам фентъзи. Това ми е абсолютно изключение и дори не ме накара да потърся друга фентъзи литертура/кино.
"Песен за огън и лед" се определя като фентъзи за хора, които не харесват фентъзи.
В първоначалния замисъл Мартин не е имал намерение да включва дракони. Някаква негова приятелка го е убедила.
За мен "Властелина" е просто една много дълга приказка. Даже мисля това лято да предложа филма/книгата на 10-годишния си син.

# 2 813
Иначе тя иска да притежава властта, за да може да промени света според своите представи за справедливост. През годините до това се разви образа ѝ. Някои си я виждат още предишната, от там се разделят мненията.

Вадя меча ... да знаете.

И как точно иска да го промени света? Според своите представи за справедливост? Какви са тия представи? Да погледнем, какво се случи Ащапор, Юнкай и Мийрийн. Такава справедливост настана, че хората накрая умираха от дизентерия.
Вадя аргументите:
- иска да промени света съгласТно отвлечените схващания на Баристан Селми, които той и наби в главата.
- после, тези които и обясняваше Джора.
- и накрая Тирион и Варис с техния циничен идеализъм.
Реално погледнато всички споменати досега все са от лузърите - имали са някаква власт и са я изгубили, но не са успели да я си я върнат самички и ползват Данчето като пешка. Отделно бъкел не проумяват от какво всъщност се нуждае простия народ, който плаща данъците и осигурява благоденствието на аристокрацията.

# 2 814
  • Чужбина
Нима? Два въпроса.
Ех, Аниш ...Някои от нас са фенове на PKD, въпреки че не пишат в темите в бг мама. Недей така.

# 2 815
Нима? Два въпроса.
Ех, Аниш ...Някои от нас са фенове на PKD, въпреки че не пишат в темите в бг мама. Недей така.
То и аз не пиша основно в бг мама, а само ако нещо ми хване окото, но там откъдето "идвам" отговорите едва ли ще затруднят някого. Wink

# 2 816
На мен ми се свиди всяка малка проява на внимание от страна на Джон към Санса. Не знам защо. Имам усещането, че тя не го заслужава. И не е заради Данката. Тя е ясно, че няма да го получи. Но всеки път, когато той се усмихне на сестра си или й говори или каквото и там да прави, побеснявам. Игритката не я харесвах, но с нея не ме дразнеше. Не мога да си го обясня. За мен Санса е ужасно студенокръвна.
Санса за мен е обратното. Много искам да има happy финал за нея.

Как се казва тази тема за фентъзи да дойда , че съм върл фен на такива работи  ?!

# 2 817
  • Чужбина
Вадя аргументите:
- иска да промени света съгласТно отвлечените схващания на Баристан Селми, които той и наби в главата.
- после, тези които и обясняваше Джора.
- и накрая Тирион и Варис с техния циничен идеализъм.
Реално погледнато всички споменати досега все са от лузърите - имали са някаква власт и са я изгубили, но не са успели да я си я върнат самички и ползват Данчето като пешка. Отделно бъкел не проумяват от какво всъщност се нуждае простия народ, който плаща данъците и осигурява благоденствието на аристокрацията.

Точно така!

И тримцата са лузери - Баристан й ги обясняваше тия работи, щото Джофри му посочи вратата и бе много обиден.

Джора бе влюбен в нея.

Тирион и Варис нямаха друг избор и гледаха на нея като на средство, отново да могат да контролират нещата.

# 2 818
Кое е токсичното във връзката на Джон и Денерис? Започна всичко като сделка, да. Ти на мен, аз на теб. Това, когато бяха с различни цели. След това обаче целите станаха общи. Джон подгъна коляно, когато се убеди, че тя заслужава да бъде кралица. Или според вас само от едната благодарност, че му е спасила кожата? И сега просто си изпълнява обещанието, без да вярва, в това, което прави?

Отговорът ти дава самата Денерис:

# 2 819
  • Вестерос
Да се похваля с новите си чехлъци извън темата :

Има и пижами тронки на които не съм собственик, но тениска с “майка на дракони”, ще се сдобия.
Ауу от къде са? Каква е тениската?

Аз имам тези от една игра от преди 2 години някъде- хавлия за баня, термо мешка, тениска и две чаши

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт