GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 120
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 465
Дяволо, и аз това се чудя.
Скрит текст:
Защо просто не ги изтрепа там на място барабар с дракона.
Може би пък да има някакви етични правила като се преговаря да не се изтрепват  Laughing

Elmindra, на мобилната няма бутон спойлер  newsm78

Скрит текст:
Защото иска Денерис да нападне КЧ и хората да я видят като агресор. Няма полза да ги изтрепе ей така без никой да рабере. От обикновените жители имам предвид.

# 466
  • Вестерос
Според мен имаше сбогуване с поглед.

Като обсъждаме Дани да не забравяме какво направи Церсей за отмъщение- взриви септата със сумай народ вътре, умряха доста цивилни, измъчва до смърт Елария и Тиен заради Мирцела и какво ли още не, тези на първо четене.

# 467
  • Варна
Дааа, когато Тирион освободи двата дракона беше паметна сцена. И оня Моро като я хвана нашата за косата и й обясняваше как ще си легне с нея, а тя го гледа, гледа и му обясни на техния език коя е, как им замръзнаха физиономиите само.

Абе, и аз съм фен. Обаче до 8 сезон не бях гледала ни един от предните. Изгледах седем сезона на маратон, яко беше.

# 468
Качвам ви пак спойлерите от реддит и за другите епизоди, че имаше съвпадения с днешния
Скрит текст:

Намерих спойлерите и за другия епизод! Simple Smile

# 469
Скрит текст:
Пука и на Церсей за имиджа. Защо да рискува Дрогон да я опърли?
По - скоро Д&Д пак не са си обмислили нещата.
Скрит текст:
Виж кадъра веднага след като оцелелите от атаката на Юрон изплуваха на брега. Церсей иска Денерис да нападне КЧ и затова отряза така главата на Мисандей, за да я вбеси.

# 470
Пеперудке- не са двойка.

Скрит текст:
драма е сбогуването с кучето, защото връзката им е много специална и дълбока. Нямам спомен, доколко бяха задълбали варгването в сериала. Джон да прегръща Джили, а д нв клекне да почеше Дух зад липсващото ухо е тъпо. Най- вероятно ще се видят пак, ама това още бе го знае Джон.

Селяните от КЧ така или иначе са обречени, ако няма мирни споразумения. Ще будат изпържени живи или от едната или от другата. Церсей много много не ѝ пука за имиджа ѝ. Силата е на нейна страна и определено стратегичеаки е по подготвена. Еййй, личи си, че е щерка на баща си.

А Мисандей от къде на къде ще вика Дракарис....

# 471
Като обсъждаме Дани да не забравяме какво направи Церсей за отмъщение- взриви септата със сумай народ вътре, умряха доста цивилни, измъчва до смърт Елария и Тиен заради Мирцела и какво ли още не, тези на първо четене.
Не дадоха много обяснение за взрива. Само доверените й разбраха. Иначе как ли са го обяснили на "народа" - изтичане на газ?

# 472
  • София
Боб, в синеока среща ли 😁
Би било интересно... и на теб ли ти липсва вече синьото🤔

# 473
Като обсъждаме Дани да не забравяме какво направи Церсей за отмъщение- взриви септата със сумай народ вътре, умряха доста цивилни

На мен това ми е един от любимите моменти. Единствените герои, които ненавиждах в ГоТ бяха Джофри и Врабеца + врабците му.

# 474
  • Дивата природа
Освен Планината и Церсей има ли друг от списъка на Аря? (живИ ; )
;Хрътката (бил в списъка "за известно време"?), защото убил конярчето
и Илин Пейн* (последно: видян сез.2 и споменат в с.4) - обезглавил Нед.
*актьорът е имал рак, но е успешно опериран; а ролята му, особено като ням, не е ключова, и явно някои от книжните му деяния са "прехвърлени" в сериала на Брон?!
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Ilyn_Payne#Behind_the_scenes

Всички досегашни + снимки & причина (на английски ; )
tvguide.com/got-Arya-kill-List/

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 21:02 от Gloripeace

# 475
Скрит текст:
Пука и на Церсей за имиджа. Защо да рискува Дрогон да я опърли?
По - скоро Д&Д пак не са си обмислили нещата.
Скрит текст:
Виж кадъра веднага след като оцелелите от атаката на Юрон изплуваха на брега. Церсей иска Денерис да нападне КЧ и затова отряза така главата на Мисандей, за да я вбеси.
Скрит текст:
Може. На нея не и пука за хората. Но пак защо да я чака Данка да напада и да си рискува живота, като можеше да приключи всичко за 1 минута. На сценаристите просто не им изнася. 😂

# 476
Защо според вас беше озаглавен епизода The last of the Starks? При положение, че повечето ключови моменти бяха около Дани?

Btw 9 часа мина, край на писането в скрит текст?

# 477
Много странно заглавие. Не бях обърнала внимание.

# 478
Скрит текст:
Може. На нея не и пука за хората. Но пак защо да я чака Данка да напада и да си рискува живота, като можеше да приключи всичко за 1 минута. На сценаристите просто не им изнася. 😂
Скрит текст:
Ако я убие така из цялото кралство ще се разпространи вестта, че Денерис е дошла да преговаря за мир, а Церсей вероломно я е убила. Церсей в момента се чувства достатъчно силна и не се страхува от евентуална битка. 

# 479
Защо според вас беше озаглавен епизода The last of the Starks? При положение, че повечето ключови моменти бяха около Дани?

Btw 9 часа мина, край на писането в скрит текст?
За последен път са заедно? Технически Бран е още в ЗХ, ама нали все е в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт