GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 080
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 570

А за него.. Джендрито гледах теория, че майка му е кой... Церсито😲🤔🙄

Laughing
Кой знае. Може и така да е.
Всъщност всичките и деца са от брат и.
И може би това го е разкарала само защото е единственото на Робърт.

# 571
Няма как Аря да обере цялата слава. Нелепо е.
Джендри си е копеле от всякъде.

# 572
  • Чужбина
Хаха, ако Юрон бил толкова тъп, че да не чатне за бременността, значи си го бил заслужавал ... това русо седмаче!   Joy

# 573
  • Пловдив
Теорията за Церсито и аз съм я мислила дълго Grinning даже и пророчеството си нагласих , че да навържа нещата Grinning казаха й че ще има три деца, но пък може и да било , че ще има три раждания Grinning има близнаци и още две раждания Grinning Grinning . Не помня в книгите имаше ли починало дете, в сериала мисля разказваше, че първото им дете било мъртво с Робърт ?

# 574
Теорията за Церсито и аз съм я мислила дълго Grinning даже и пророчеството си нагласих , че да навържа нещата Grinning казаха й че ще има три деца, но пък може и да било , че ще има три раждания Grinning има близнаци и още две раждания Grinning Grinning . Не помня в книгите имаше ли починало дете, в сериала мисля разказваше, че първото им дете било мъртво с Робърт ?
Церсей няма близнаци.
И да разправя на Кат, че има починало момченце  от Робърт.

# 575
  • Пловдив
Церсей няма близнаци.

Джофри и Мирцела не бяха ли близнаци ? Grinning ужас срам за мен отиде ми теорията Sad Grinning

# 576
Дали защото е края и няма да намеря отговори на въпросите си...
Но освен въпроса: Защо КН толкова държеше да убие Бран, сега ме гложди : Защо Церсей за пореден път не убива Тирион?
Не съм чела назад в коментарите и се извинявам ако сте го разисквали.

# 577
  • София
Не, разбира се Laughing
Томен и Мирцела си бяха нормални, Джофри беше с генна мутация от инцеста, хаха

# 578
Церсей няма близнаци.

Джофри и Мирцела не бяха ли близнаци ? Grinning ужас срам за мен отиде ми теорията Sad Grinning
Не са. Джофрито е най - голям.

# 579
  • Чужбина
Но освен въпроса: Защо КН толкова държеше да убие Бран, сега ме гложди : Защо Церсей за пореден път не убива Тирион?

Това са въпросите за 1 млн долара.

Не знаем! А много искаме да разберем поне за КнН.

Седи като дупка в сюжета.

# 580
И двата въпроса  ще ги разискваме още дълго, щото НК ще си остане мистерия. А Тирион и Церсей - тя вече разбра, че той не е убил Джофри, знае, че Тирион не е глупак, а и знае за неговата любов към семейството - поне към Джейми.

# 581
Хаха, ако Юрон бил толкова тъп, че да не чатне за бременността, значи си го бил заслужавал ... това русо седмаче!   Joy

Вие сериозно ли си мислите,че Серсей би заживяла мирно и щастливо с Юрон? Mr. Green Хипотетично,ако тя оцелее и победи в битката,една от първите й задачи ще е да го ликвидира.На нея не й трябва съпруг и крал,при това невъзпитан и арогантен простак като Юрон.
Излъга го,че бебето е негово,за допълнителна мотивация и хъс за борба.Пък и няма кой друг да й ръководи воиските вмомента.Между другото,за мен тя е най-хитрият,най-ловкият и най-успешен лидер на народ.Злобна и коравосърдечна,но ето я - 8 сезона кралица,въпреки всички и всичко.

# 582
  • Варна

Не съм чела назад в коментарите и се извинявам ако сте го разисквали.
Не знаем дали КнН е искал да убие Бран. Защо ще го прави лично?
По втория въпрос предполагам, че в книгите Церсей на този етап отдавна ще е бита карта и на стените на КЧ ще стои друг.

# 583
И аз си мисля, че може Джендри да се окаже "мъртвото" дете на Церсей, доста пъти се намекна за него, за да го оставят просто така.
Но като се замисля, има само две серии, със сигурност ще останат неотговорени въпроси, имайки предвид, че ще има поне една епична битка, евентуално разнищване на нещата около Бран, около Нощният Крал, Азор Ахай и какво ли не... и естествено големият въпрос кой ще е на трона.
И като се замисля колко отворена е историята за spin-off - преди ГоТ, след ГоТ, по време на ГоТ... който е решил да екранизира книгите си е осигурил доходите за 3-4 поколения напред.

# 584
  • Пловдив
Изобщо не вярвам Церсей да е бременна. То и с корем  и после с бебе да я видя пак няма да повярвам, но това е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт