GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 001
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Денерис беше уважена за помоща си от хората, които са способни на това и от онези, които се биха.

И мъртвите щяха да минат и без дракон. За тяхното придвижване на юг има вина сам Бран. Но пък с дракон беше къде по интересно.

Ако следва да сме точни без Денерис ЗХ щеше да си замине. Или КН или Церсей. Но нямаше да има дъълго ЗХ. В този ред на мисли, Санса и нейния независим север са утопия. Как го виждаше при Церсей и армията и ми е интересно. Ми никак Simple Smile Изобщо ден, за ден. Ама здраве.

# 706
Мъртвите се бяха насочили към Източен страж още преди да се сдобият с дракон. Стихиите на зимата набираха сила, предполагаше се, че очакват морето да замръзне и да заобиколят. Да, дори в нашия, неизмислен свят, моретата могат да замръзват, специално в Черно море се е случвало през 1954-1957 година (не помня точно коя, разказвали са ми преди време очевидци, намират се и снимки). Не говорим за някакви парченца лед, а дебела ледена покривка, по която е можело да се върви. Така че не е напълно сигурно, че без дракона нямаше да могат да преминат Вала.

# 707
Хора, ще попитам нещо, ама да не ми се смеете много.
То докато чаках да излъчат новия сезон изпозабравих предните, ама защо спрягат Денерис за леля на Джон, аз все си мислех, че са първи братовчеди. Може ли мъничко да ми разясните роднинската им връзка.
Джон е син на лелята на Старките - Аря, Санса, Бран. Нали е син на сестрата на Нед Старк. А баща му не е ли брата на бащата на Денерис. Пооплетох се нещо.

ПП Е, то трябвало да се чете, намерих инфо за родствените връзки. Боже, какво съм гледала и аз и какво съм си мислела. Да, леля му е. Изясних си ситуацията.

ПП Благодаря, Есме.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 08:44 от Джаста Праста

# 708
Хора, ще попитам нещо, ама да не ми се смеете много.
То докато чаках да излъчат новия сезон изпозабравих предните, ама защо спрягат Денерис за леля на Джон, аз все си мислех, че са първи братовчеди. Може ли мъничко да ми разясните роднинската им връзка.
Джон е син на лелята на Старките - Аря, Санса, Бран. Нали е син на сестрата на Нед Старк. А баща му не е ли брата на бащата на Денерис. Пооплетох се нещо.
Ерис и Рела са брат и сестра и имат 3 деца : Регар, Визерис, Денерис.
Джон е син на Регар.
Аниш,Тирион, Варис, Джон, Санса - много по - уравновесени са от Дани и са показали, че се справят добре с управлението през годините.

# 709
Аниш,Тирион, Варис, Джон, Санса - много по - уравновесени са от Дани и са показали, че се справят добре с управлението през годините.

Сериозно? Ако първите двама бяха добри, нямаше да се стигне до настоящата ситуация. Вторите двама са дебютанти и не знаят сърби ли ги, боли ли ги.

# 710
В трейлъра на 5ти епизод Юрон се изплаши от това  което видя в небето. Какво ли е .. мъжа ми каза че може джон да е открил още дракони но не вярвам 😃

Това долу да е видял? Joy
Скрит текст:

# 711
На мен ми е много интересно какво става с Елария Пясък и Яра. Да, ясно е къде са и двете, но не е показана смъртта им. Аз бих искала Церсито да попадне в ръцете на Елария, в тъмниците долу, насаме двете и за няколко месеца.

Юрон уби Елария и още някоя дъщеря нейна , и ги закачи на носа на кораба.

Аз гласувах в анкетата за Аря и Джендри. Жалко, че няма обаче да я видим тази връзка осъществена.

# 712
  • Lost in a fairytale ...
А има ли някой на мнение, че Регал е жив? Вярно, че го уцелила няколко пъти, обаче като гледам погледа на Юрон към небето - доста стреснат и  дори невярващ ми се вижда.
Аз мисля, че може Регал да се е покрил някъде да ближе рани като Дрогон навремето.

# 713
  • Варна
А има ли някой на мнение, че Регал е жив? Вярно, че го уцелила няколко пъти, обаче като гледам погледа на Юрон към небето - доста стреснат и  дори невярващ ми се вижда.
Аз мисля, че може Регал да се е покрил някъде да ближе рани като Дрогон навремето.

Не е жив. Улучиха го три пъти смъртоносно и после се удави.

# 714

Сериозно? Ако първите двама бяха добри, нямаше да се стигне до настоящата ситуация. Вторите двама са дебютанти и не знаят сърби ли ги, боли ли ги.
Първите двама са зле в тактиката, за да направят сценаристите Церсей най - умната. Преди 7ми сезон си бяха много добре. Това ме дразни най - много. Ясно ми е, че Дани трябва да губи битки, но можеше и да го направят по - правдоподобно. Все едно.
След като гледах и 4 епизод, най - добрия финал за мен би бил Тирион и Санса на трона + Варис за ръка, но няма да го бъде.

# 715
  • София
Не съм съгласна, че нямаше да преминат Вала. Онзи Крал ненапразно събираше армия. За какво я събира, да си я гледа за кеф? Просто драконът го улесни, но и без него щяха да си минат.

И не съм казала, че това я прави отличен управник. То от съществуващите никой не е отличен управник. Ама поне малко благодарност можеше да покажат.

Да де, тя и Денерис е Тарг ама не е отгледана и възпитана от тях, а от хора от другия край на Тясното море. Щото от брат си възпитание не е получила, а само промит мозък.
И аз мисля, че все щяха да минат Вала.
Чак пък.. Денерис виновна за Вала,..
Много вини и се натрупват..

# 716
  • Варна

Аз не вярвам, ама не ми пречи да се надявам. Дали Регал ще се вдигне в гръб от водите или бясната вече Дени с Дрогон ще ги изненада като гръм от ясно небе ще видим. Нещо наистина изненадва и шокира най-железният Желязнороден съдейки по смръзналата му иначе нахилена и арогантна физиономия (eйййййй това ще си го добавя към любимите моменти май.) Grinning Със сигурност ще е някаква неочаквана и неподозирана изненада за флотата му и имам чувството, че ще пострадат сериозно... даже май ще си бъдат унищожени до последното дървено коритце.

# 717
  • София
Като го пусна в движение изглежда като че върви зад тях с голям черен чувал на главата. Да не водят някого на екзекуция. Shocked

22-24 секунда
https://www.youtube.com/watch?v=F1fqet9V494

Може, но кой ли да е? Пак залагам на Хрътката. Водят го да се бие с Планината Simple Smile
Не се движи в обратна посока. Заради чувала/качулката май изглежда така
За мен това е Джейми, водят го при Церси....

# 718
  • 221B Baker Street

# 719
За мен лично би било глупаво и несериозно Дани да лети с Дрогон,  защото й е последният дракон и вместо да го пази по - усилено, тя го праща едва ли не на гибел.
Направо се ядосвам,  че е последния , че няма да има дракони повече.

Общи условия

Активация на акаунт