GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 018
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 135
Много добре си мисля и едва ли ще измисля друго, Аниш. Нищо не е видяла в него, вълнуват я само собствените й болни амбиции.

# 136
Скрит текст:
Видяхте ли къде оплакваха тялото на Теон? Под стените на замъка. Ей така Аря е стихнала до КН

# 137
  • Сидни
Е айде, по- спокойно де. Нека не разваляме дискусията по такъв начин.

Луда не е, не е най-умната.
Церсей е хитра и определено има някои отклонения.
Санса е откровен интригант.
Спомням се, как повечето наричаха Аря психопат, като закла Фрей.
Сега всички й станаха яко фенове.

# 138
  • Чужбина
Много добре си мисля и едва ли ще измисля друго, Аниш. Нищо не е видяла в него, вълнуват я само собствените й болни амбиции.

Мисли си, също така, че ще спечели един от домовете на нейна страна.

Мисли си, че е много умна по стандартите на дотраките.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 12:09 от Eleonora_27

# 139
  • София
Печеля, печеля!
Скрит текст:
Санса първа предаде Джонката 😎 Ма хич не ме интересува за добро или за зло, факт е че се закле и престъпи клетвата си в първия възможен момент.

Варис ще е най-добър крал от всички. Джони е добър, но твърде добричък. Варис е най-селфлес. Май това да нямаш ч*п е безценно качество 😁

Евала на Джейми, успя да съсипе силната Бриен. Много обидно ми стана от думите му. Тормундчо никога не би й го причинил 😭

Кефи ме Тирион че се опитва да е верен до последно. Затвори устите на много хейтъри 😉

# 140
  • Русе
Варис напоследък го играе една протоколна секретарка. Освен някакви вътрешни драми, работа грам не е свършил. Ако го очистят без да е свършил нещо ще е голямо прахосничество. А не се сещам какво полезно може да свърши.Надявах се да извади някакви връзки в Желязната банка, ама не дава някакви позиви за такова.

Тирион е влюбен до уши .Напоследък постоянно подценява противника си и всичките му решения са грешни .

# 141
Изгледах и се чувствам някак странно ...

Скрит текст:
така лесно убиха Регал, особено след трети епизод. Кралят на нощта не можа, но видите ли Юрон се скри зад скалата и бам! Чак е някак си унизително за КнН.

Бих казала, че всички се държаха, реагираха точно както се очаква от тях - напълно логични за образите действия.
Единственото нелогично и дразнещо за мен, ще го оставя в оригинал както го видях ...

Скрит текст:
Ghost is missing an ear, bloodied and hurt and you can't even give him a little pet goodbye?! Ride south and die, aunt fecker. Rage Satisfied

# 142
  • Варна
Ъъъ, това последното, ако може някой да го преведе, моля. Хич не съм зле с английския, но нещо не схващам

# 143
  • Чужбина
Тирион е влюбен до уши .Напоследък постоянно подценява противника си и всичките му решения са грешни .

В кого е влюбен Тирион?

Той просто си призна, че:

Епизод 4:

Скрит текст:
От години не е имал секс!
И дори си позволи да зададе на Джейми разни неудобни въпроси по отношение на Бриен!

Ъъъ, това последното, ако може някой да го преведе, моля. Хич не съм зле с английския, но нещо не схващам

Е казвайте, кое да превеждаме де!

Ша превеждаме.

# 144
Скрит текст:
А как ще коментирате последните думи на Мисандей? Призив към Дани да изпепели града или е твърде очевидно? Тя беше прекарала доста време с драконите, обаче не ми се вярва да се е надявала Дрогон да я спаси.

Скрит текст:
Това беше поредната глупост на сценаристите, до нея по стените балиста до балиста, а тя дракарис

Скрит текст:
Видяхте ли къде оплакваха тялото на Теон? Под стените на замъка. Ей така Аря е стихнала до КН

В смисъл?

Аз не виждам Санса да се бори за трона, тя се бори за Старките и за севера. Денерис дойде от майната си и взе да изисква да и коленичат. Откъде пък накъде Санса трябва да и коленичи и като не я понася естествено, че ще и подлива вода по всеки възможен начин.

# 145
  • Чужбина
Приятели, а чухте ли, когато Тирион каза:

"Power resides where men believe it resides"

Няма да го слагам в спойлер, защото ни е до болка познатото à la Варис.

По отношение на

Скрит текст:
Дракарис

предполагам, че Церсей и Юрон нямат идея, какво означава това.

# 146
  • Варна
То е ясно, че ще й подлива вода ама рано или късно всичко се плаща. Пък Санса май не мисли за това.

# 147
  • Сидни
Аз мисля, че Цеца е бременна и иска да припише бебето на Юрон,

чак Тирион като :

Скрит текст:
Почна да й говори за бебето, мислех, че ще му вдигне пак веднага мерника, че да не изпорти нещата

# 148
По-скоро трябва да се оправя с една луда (Церсей) и една тъпа(Санса).

Нито Санса е тъпа, нито Церсей е луда. Санса беше по тинейджърски наивна, но вече изобщо не е същата Санса. А Церсей си мачка противниците използвайки всички средства както би го направил и Тивин.

# 149
  • Чужбина
Който няма търпение да види един легендарен, изключителен, невероятен, жесток, супер куул Тормунд:

Епизод 4:

Скрит текст:

Падаааааам!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт