GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 143
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Аз мисля, че има много голям шанс Денерис да се самоубие. Почти нищо не й остана вече, а ако и Джон я отсвири категорично, няма да е трудно да стигне до това решение.

# 421
Аз мисля, че има много голям шанс Денерис да се самоубие. Почти нищо не й остана вече, а ако и Джон я отсвири категорично, няма да е трудно да стигне до това решение.
Данчето е драна кожа. Колко пъти губи всичко и все успяваше да си стъпи на краката. Все повече ми се струва, че ще сяда на трона.

# 422
Джейми не обича Бриен.Изпитва респект към нея като човек и боец,има симпатии да речем,но Серсей е единствената жена,която е обичал.Държа си на думата,отиде да се бие срещу мъртвите,но лоялноста му към нея е безгранична и не смятам,че ще я предаде(това по повод идеите,че може да убие сестра си).Даже ги виждам двамата погребани един до друг,защото аз,честно казано,не виждам хепи енд за него.

Къде са спойлерите за еп 5,в толкова много мнения,човек се губи.
За Денерис не знам какво да мисля.Дълго време ми беше любимка,от нищото,гледайте докъде стигна,но е обсебена от идеята да си върне НЕЙНОТО(което дори не е нейно),да царува и да разполага със съдбите на хората,та в един момент като нищо ще се предаде(самоубие).Все пак ми се струва,че ще поръча убийството на Джон,за да не й се пречка на трона,който обаче ще разбере и ще я убие.Апропо разговора им в еп 4,страаашна манипулаторка.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 20:27 от Olivi@

# 423
Нее, тя не е от тоя тип. Церсей да, ама Дани не я виждам така.

# 424
  • София
Много много добре... се развиват нещата.
Вече без магични образи, сняг и студ...
Южни истории... на светло и по на топло.
Хареса ми серията и играта на участниците в нея...

# 425
За преговорите
Скрит текст:
Не стана ясно на какво разтояние са, изглеждаше близо, но можеше и да не е така.
Денерис също не изпепели палатката на Цецка когато кацна с дракона в КЧ, можеше още тогава да си реши проблема.
А още по преди това когато още имаше 3 дракона можеше да приключи случая.
Но нямаше да ни е интересно.

# 426
За преговорите:
Скрит текст:
Мисля, че Дани и войската бяха далеч от обсега и. Но и близо да са били, от Д&Д отдавна спрях да чакам логика.
За Гендри : 😂
Скрит текст:

# 427
  • Варна
Я кажете, кои са сред любимите ви моменти от филма? От всички сезони.

Аз много се забавлявам на разговора между Тормунд и Хрътката, когато отиваха да заловят мъртвец; на съживения Джон Сняг, когато излезе и се прегърна с Тормунд; на момента, когато Джонито почука на вратата на русокоска и се гледаха без да си кажат нищо; избора на лорд командир на Вала; екзекуцията на Кутрето. Също и разговора със старейшините в Хардхоум, преди да започне битката.

# 428
надявам се ЗД да обърнат плащовете ама нали трябва да има битка, така че ще има колене явно.  Twisted Evil

някой да ми обясни, защо иначе премъдрата и зла Церсей
Скрит текст:
се спря и не уби всички? Първо пощади брат си за втори път, а уж го мрази, ненавижда и се страхува от него (заради предсказанието). Странно е просто и не се връзва с образа, който и градят.
И другото. Денерис бе с некви 100 човека, аз поне толкова видях, прощавайте, но според ДиД сигурно са били 20 000. И само един дракон. На открито. Бе застанал зад тях, по-далеч от обсега на скорпионите. Та Церсей само да бе поискала можеше да убие всички и да си спечели войната.
Защо не го направи? Не ми казвайте очевидното, че това е като на филм и че нали трябва да има още 2 епизода.  Laughing Ето такива безумия в сценария дразнят много. Ама много.
Мисля си че Тирион вече е предал Дани и шоионира за Церсей. Винаги е търсел нейното одобрение и може да му е обещала помилване. Особенно като разбра кой е отровил Джофри.

# 429

Аз много се забавлявам на разговора между Тормунд и Хрътката, когато отиваха да заловят мъртвец; на съживения Джон Сняг, когато излезе и се прегърна с Тормунд; на момента, когато Джонито почука на вратата на русокоска и се гледаха без да си кажат нищо; избора на лорд командир на Вала; екзекуцията на Кутрето. Също и разговора със старейшините в Хардхоум, преди да започне битката.
Е, те не са един и два, моите са от "по-малките" моменти, само за първия ще кажа - когато Тирион зашлеви Джофри за сефте.
Ама аз от книгите го бях разбрала вече що за стока е, та много му се радвах.

# 430
Защо тази тема няма анкета!??

# 431
  • София

Определено... кончината на Джофри.
Изкефих се най много тогава
И убийствата на Аря...
А иначе не съм кръвожадна
Но тези сцени... бяха Справедливото отмъщение и затова ме Изкефих най най най

# 432
  • Разпиляна във въображението
Аря
Скрит текст:
не я вълнува много в момента Севера, или ЗХ. Оставя всичките тези "битовизми" и политики на Санса. И евентуално на Джон. Тя си има списък и цел. Метна се на коня и замина. Санса остана да брани наследството, след като и Джон много не го вълнува. Той иска да покаже, и на думи и на действия, на Дани че не се интересува от ЖТ, нито от КЧ, и изобщо не желае да бъде крал. Санса вижда в Дани само един неистов стремеж да я признаят за кралица, каквато тя счита че е. И това е. Ще гази и пали. Джон обаче е добър, честен, герой, смел, увлича хората, вярват му, и е Старк+Таргариен, с по-легитимно право върху престола.

# 433
Любими :
Сватбата на Джофри 😉
От този сезон Тормунд като награби Джон
Екзекуцията на Бейлиш
Разговорите на Варис/Тирион, Варис/ Бейлиш
Отбраната на Джон и НС срещу диваците
Всички сцени с Роб 😁😁😁 - така и не го
прежалих. BTW в началото като гледах си мислех, че Роб е леда, Дани - огъня и в един момент ще се срещнат, влюбят и обединят срещу Ланистър. Sweet summer child си бях.
Лафовете на баба Олена
Като цяло 1- 4 сезон много ми харесваха.

# 434
  • София

Аз харесвам разговора между Тирион и Варис, когато Варис му казва, че малкият човек може да хвърля голяма сянка (начален сезон, не помня точно кой); когато избраха Джон за Лорд Командир; когато Дани излезе с излюпените дракони; Hold the door; бягството на Теон и Санса; разговора между Джайм и Олена; адския огън в Септата на Бейлор; излекуването на Джора от Сам в Цитаделата; ретроспекциите, представени като видения на Бран... със сигурност има още, но на първо време ми хрумнаха тези. От сезон 8 тепърва ще си извличам любими моменти, все още го гледам под лупа и в еуфория Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт