GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 143
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Защо според вас беше озаглавен епизода The last of the Starks? При положение, че повечето ключови моменти бяха около Дани?

Btw 9 часа мина, край на писането в скрит текст?
Точно го гледам пак. Когато Санса и Ария викат Джон и Бран под дървото, за да му кажат че не вярват на Дани, Ария го убеждава с думите "We are family. The last of the Starks." На което той отговаря с историята си. Т.е. заглавието идва от това, че Джон не е Старк.

# 481
Според мен имаше сбогуване с поглед.

Това не е ли от снимките на 5/6 сезон?

# 482
Защо според вас беше озаглавен епизода The last of the Starks? При положение, че повечето ключови моменти бяха около Дани?

Btw 9 часа мина, край на писането в скрит текст?
Точно го гледам пак. Когато Санса и Ария викат Джон и Бран под дървото, за да му кажат че не вярват на Дани, Ария го убеждава с думите "We are family. The last of the Starks." На което той отговаря с историята си. Т.е. заглавието идва от това, че Джон не е Старк.
И това може да е, нали винаги е бил нещо като последен.

# 483
  • Варна
Оная песничка, която ви пуснах, има як текст. Много красноречив.

Sometimes the last bloodlines are the ones who last in time...

Thrones are ever idle...

Мдаа, ама никой не ги мисли тия неща.

# 484
Освен Планината и Церсей има ли друг от списъка на Аря? (живИ ; )
;Хрътката (бил в списъка "за известно време"?), защото убил конярчето
и Илин Пейн* (последно: видян сез.2 и споменат в с.4) - обезглавил Нед.
*актьорът е имал рак, но е успешно опериран; а ролята му, особено като ням, не е ключова, и явно някои от книжните му деяния са "прехвърлени" в сериала на Брон?!
https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Ilyn_Payne#Behind_the_scenes

Всички досегашни + снимки & причина (на английски ; )
tvguide.com/got-Arya-kill-List/

Изглежда живите са: Планината, Церсей и Илин Пейн. Хрътката не го пиша, защото вече са приятели.

# 485
  • Бургас
Не ми се видя полудяваща Денерис. Бясна и на момента безсилна може би, но не и луда.
На пира беше сама. Когато загуби Регал тръгна в пристъп на ярост, но изкрещя и се върна. Когато убиха Мисандей и чу зова и за помощ, тя знаеше, че е безсилна. Съвсем умишлено скри Дрогон. Това изобщо не ми прилича на лудост. Да няма изненада и да няма луда кралица.

Санса ме подразни с поведение, но пък Аря беше пич и за двете.

Джони пак беше статист милия.

Тирион ще се окаже верен. Това за мен е изненада.

Джейми. Бедния флюбен брат.... Най - вярната, моногамна и безусловна любов във филма. Той ще умре с Церсей. За там е тръгнал.

# 486
  • Варна
Защо тази тема няма анкета!??
Чаках да мине премиерата на епизода за България за да пусна нова. За да е актуална.

Очаквам с хрътката да се изправят срещу планината. Даже може хрътката да се жертва за Аря.
?
Гложди ме чувството, че Аря ще се жертва за Хрътката. Защо.. не знам..
Или пък ако него го убият ще му вземе лицето и ще отиде да се бие с Планината. Crazy

Чудя се как Ед и Хауланд Рийд са успели да опазят тайната за Джон. Прав е бил Ед да не казва дори на Кат, такива клюкарки са всички :DDD
Прав е бил да... 😄Знаел си е... стоката

Всъщност въобще не я е познавал. Прекарали са само една вечер заедно и не са общували много, правели са Роб.

# 487
Джон си е Старк, как да не е. И Старк и Таргариен.

А Мисандей от къде на къде ще вика Дракарис.... [/spoiler]

Е, ясно е.
Подсказва на Данка какво да направи.

# 488
  • София
Кутрето е със зелени очи, както и доста  други, които Аря е изтрепала Simple Smile
Придава се по- различен вид на предсказанието, след като уби НК, а то е просто, че ще стане асасин и ще заличи много очи, а не няколко специални чифта очи. Просто са се върнали назад и са решили да ползват това.

И според мен ще има mad queen. В последния епизод ми хареса Денерис и актрисата. А Санса ме подразни, но явно тя ще сяда на трона. Според мен не дадоха как казва на Тирион, защото под " а може да има някой по- добър" не визира Джон, а себе си.
Джейми и Сърси ще си умрат заедно. Може би няма да я убие, както мислех/ме. Предпочитах любовта между него и Бриен да остане на платонично ниво, щеше да има повече тежест и романтизъм някак.
Мислех, че Мисандей казва "дракарис", надявайки се да бъде спасена, но после осъзнах, че просто казва на Денерис "burn 'em all".

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 21:40 от The Catcher in the Rye

# 489
  • Варна
За мен това е уловка.
Сигурно ЗД се е насочила към Зимен Хребет и ще пленят Санса.

# 490
Оная песничка, която ви пуснах, има як текст. Много красноречив.

Sometimes the last bloodlines are the ones who last in time...

Thrones are ever idle...

Мдаа, ама никой не ги мисли тия неща.

Много се извинявам - може ли пак? Дори на лични.

Благодаря предварително! Flowers Tulip

# 491
Не можах да се сдържа и да не я споделя с вас JoyJoyJoy

# 492
  • Бургас
Джон си е Старк, как да не е. И Старк и Таргариен.

А Мисандей от къде на къде ще вика Дракарис.... [/spoiler]

Е, ясно е.
Подсказва на Данка какво да направи.

Дракарис според мен беше вик за помощ. Един вид: “Айде дракарис, че ще ми трепят!”
А да беше излязъл Дрогон, щяха да го убият.

# 493
Много тъпо от страна на Мисандей, хем познава Денерис най-добре, защо беше тоз Дракарис.. последната капка беше това, и чашата на лудостта е напът да прелее.

# 494
Дракарис е , за да каже на Денерис, че ще я обезглавят и ще умре, а не да я спасят....

Общи условия

Активация на акаунт