GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 002
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Гледайки разбивката на трейлъра, очевидно моята теория няма да се осъществи. Вижда се ЗД /хм, може пък да е само част от войската , все пак са 20 хил./ как марширува по улиците на КЧ и води пленник с качулка. Thinking
Не става ясно кой е този пленник, прилича на висок мъж, но кой би могъл да е? Варианта е Джайм, обаче някак няма смисъл да е той, тъй като се предполага че ще е ценен за Дани или Джон.

# 676
Гледайки разбивката на трейлъра, очевидно моята теория няма да се осъществи. Вижда се ЗД /хм, може пък да е само част от войската , все пак са 20 хил./ как марширува по улиците на КЧ и води пленник с качулка. Thinking
Не става ясно кой е този пленник, прилича на висок мъж, но кой би могъл да е? Варианта е Джайм, обаче някак няма смисъл да е той, тъй като се предполага че ще е ценен за Дани или Джон.

Хрътката?

# 677
  • Варна
Той също не е ценен за Дани или Джон.

# 678
Той също не е ценен за Дани или Джон.
А защо решихме, че трябва да е ценен? Може просто да иска да влезе в КЧ, за да има Клегейн боул. Simple Smile

# 679
  • Варна
Ами защото цяла армия го води демонстративно. Не е чак толкова важен.
Ето го и самия кадър:

# 680
Хора, единствения смисъл от плана на Церсей и Юрон да провокират Денерис е като падне нощта да се ометат /защото тя ще нападне през нощта/ , а ЗД да хване Санса в Зимен хребет.
=====
Санса не извърши предателство, защото не смени страната. Пък и помните ли в първи сезон, когато Джон подари на Аря Игла: "Не казвай на Санса"  

Възможно е ЗД да се е запътила за ЗХ. Но това си е цяла армия, потеглила на север, разузнаването им къде е, нито Варис е разбрал, нито Дани ги видя докато летеше над морето. Ще бъде голям гаф, но нищо чудно и тази глупост да сътворят сценаристите, щом е заради Санса.

Относно предателствата не съм съгласна. Санса смени страната. Тази истина точно погубва и Дани и Джон, и Санса е достатъчно голяма вече, (не е момичето от първите серии) за да осъзнава това, и го направи. Изобщо не вярва в Джон, това са манипулации. Той обаче явно още вярва безрезервно на Санса. Наивен докрай
Аз по друг начин го разбрах.
Санса иска Джон на трона и дава информацията на Тирион, с надеждата да я използва. Джон си е в опасност и без това. Дани много добре знае кой е.
Хексе, прилича ми на Хрътката.

# 681
  • София
джиджи като знае каква гнила ябълка е защо се връща при нея?
За мен връщането му при нея бе едно от най-нелогичните неща в епизода.
Не знаем обаче, с каква цел се връща

# 682
@Хексе

Добре но, важните пленници не са ли обикновено отпред, а цялата войска след тях (ако реши да бяга да речем). Тук е обратното. Може въобще да не е пленник този.

# 683
И на мен ми изглежда все едно се промъква зад ЗД.

# 684
  • Варна
В анкетака щях да гласувам за Джайм и Бриен, но предвид начина, по-който едноръкият си тръгна... с тези обяснения как всичко за Цецка правил и ще продължи да прави. Разби и сърцето на екс Девата от Тарт. Ядосана съм му малко.

Последно гласувах за Джили и Сам. Сладури са някак си, а и най-естестсвено ми изглеждат като двойка, нищо, че е 3 пъти колкото нея. Grinning А и двамата винаги съм си ги харесвала. Сам ме забавлява на моменти какви физиономийки прави и реакции издава мигайки с очи "Оуууу!", "Аха!", "Уууу". Джили за дивачка пък е прекалено фина, мила и нежна, да не говорим, че си е природно много интелигентна. За нула време са научи да чете, да попива и синтезира нова информация. Не е много детайлно екранизирано, но в Цитаделата като ровеше и тя наравно със Сам из книгите и архивите, съм почти сигурна, че за много от важните неща тя му е подсказала. Впечатлило я е и Сам е трябвало само и той един поглед да хвърли. Добра двойка са. Хубава работа свършиха било то и леко пасивни.

При другите двойки или има нещо сбъркано като кръвна връзка, или са ми прекалено малки, или някак си нестабилни и неспособни да се обрекат в такъв вид дългосрочни отношения, или пък приоритет хич не им е любовта.

# 685
  • Варна
Добре но, важните пленници не са ли обикновено отпред, а цялата войска след тях (ако реши да бяга да речем). Тук е обратното. Може въобще да не е пленник този.
Може зад него да има други. Виси му нещо на ръцете , като вериги.

# 686
  • Русе
Обърнат е в обратна посока и гледа и крачи натам . Като увелича изглежда че е в крачка

# 687
Може зад него да има други. Виси му нещо на ръцете , като вериги.

Зад него няма други, копията свършват пред него.

# 688
  • Варна
Като го пусна в движение изглежда като че върви зад тях с голям черен чувал на главата. Да не водят някого на екзекуция. Shocked

22-24 секунда
https://www.youtube.com/watch?v=F1fqet9V494

# 689
  • София
Някой да припомни, дали в миналото селяните са убивали Драконите ...

Да. При по време на Танца на драконите, жителите на КЧ са влезли в драконовата яма и са избили всички дракони. Дали са много жертви, ама драконите са били изтребени.

За мен Церсей вече не е бременна, когато Тирион й говореше за бебето, очите й се насълзиха. Махнала го е или е пометнала.
И драконите са били с малки размери...
Когато показаха на Церсито зомбито, срещата мисля беше там... и Денерис обясняваше на Джон за драконите... защо са станали малки. .. но не помня с точност.

Общи условия

Активация на акаунт