GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 005
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 660
[quote
Джон е съживен мъртвец. Мястото му е зад Вала.
[/quote][/video]
Джон все пак не е зомби. По - скоро е възкръснал. 🤔
Не ми се ще да свърши зад Вала.
[/quote]

Ами това с възкръсването, се отнася и за Юрон. Нали го удавиха и съживиха като го избраха? То май всички избрани са така - възкръснали?

Обсъдихте ли вече, че Тирион неволно прецака Церсей? Юрон трябва да се досети, че бебето е не точно негово?

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 01:22 от rumka833

# 661
удавянето и въкресението на Юрон, е нещо като нашето кръщене. Не умира наистина

# 662
  • Варна
Ами това с възкръсването, се отнася и за Юрон. Нали го удавиха и съживиха като го избраха? То май всички избрани са така - възкръснали?

Обсъдихте ли вече, че Тирион неволно прецака Церсей? Юрон трябва да се досети, че бебето е не точно негово?
Удавянето на железните не е истинско. Не умират в действителност.
Ако е нужен Тирион да подсказва на Юрон за това, то значи Юрон няма капка мозък. Церсей сигурно трябва да е3-4 месец бременна. Дори да не й личи, като се роди износено бебе след 5-6 месеца няма да има човек дето да не се е сетил.

П.П. Това за мен значи, че ако наистина има бебе, Церсей вече е планирала как да се отърве от Юрон в най-кратък срок.

# 663
  • Чужбина
Железородните най-много да преживяват някаква клинична смърт. Повечето се връщат.

# 664
Юрон не знаеше за бебето, а тя с тези гримаси мисля, че се издаде, че се притеснява.

Все пак, умират.
What is dead, may never die again.

# 665
  • Чужбина
Все пак, умират.
What is dead, may never die again.
Ами не точно умират. Някъде на границата са за някалко минути. Но не са мъртви, след като ги "съживяват". Случва се всеки ден в нашия свят. Много хора са върнати даже след 20 мин, но са си живи. Не са мъртви.

# 666
Юрон няма как да й види гримасите зад гърба. Wink
Церсей няма да седне с него на ЖТ. Той само не схвана, че е пионка и няма да доживее. Единствената й политическа полза от него е детето. И то, ако по някакъв начин официализира връзката си с него (съмнява ме да сключи брак обаче).

Как решихте, че Джейми отива да помага на Церсей?! Абсурд. Мисля, че пак ще се опитва да я вразуми и накрая ще си изгуби главата за това по един или друг начин. Но е съвсем възможно той да я убие.

Накрая ще измрат всичките, които участваха в мини-сблъсъка днес, тъй го виждам... Тирион в тоя епизод пак преди битка го каза.

И сега поне знаем какво се случва в Дорн. Laughing

# 667
доколкото  съм гледал монаси в Шаолин, няма абсолютно никакви проблеми да изпаднеш в клинична смърт за 60 секунди и да се върнеш сам. Вече някъде след 2-рата минута се налага да се намеси лекар.

Е, поне знаем, че има нов наследник там, но не вярвам да го обявят.

# 668
  • Чужбина
Някой да припомни, дали в миналото селяните са убивали Драконите ...

# 669
Ели, няма такива записки, но не и логично. Обикновено за да убишеш дракон трябва да се снаряжиш  - меч, щит, броня...тия неща се скъпи, не падат от небето. Аналогично ако ще пратиш някой да убива Осама бин Ладен  и искаш да го снаряжиш както трябва с калашници, бронежилетки от кевлер, патрони, очила за нощно виждане и т.н. пращаш или войник или професионален наемник.
Няма да пратиш бай Пешо от Горно Нанадолнище.
А наемниците са скъпи, рицарите - още повече. Доспехите струват едно малко село.
Първия кръстоносен поход се изсипват около 20-25 000 селянина
Втория има не повече от 5000 рицаря, но всички са добре екипирани и са втори синове и племенници на разни графове и барони.
едва ли някой ще тръгне да трепе дракон така с дървения меч и кожената броня. С пушка кремъклийка атомен бомадировач стреля ли се ?

# 670
  • Варна
Някой да припомни, дали в миналото селяните са убивали Драконите ...

Да. При по време на Танца на драконите, жителите на КЧ са влезли в драконовата яма и са избили всички дракони. Дали са много жертви, ама драконите са били изтребени.

За мен Церсей вече не е бременна, когато Тирион й говореше за бебето, очите й се насълзиха. Махнала го е или е пометнала.

# 671
  • Варна
Хора, единствения смисъл от плана на Церсей и Юрон да провокират Денерис е като падне нощта да се ометат /защото тя ще нападне през нощта/ , а ЗД да хване Санса в Зимен хребет.

Аз не виждам друг работещ план. Ясно е че Дани ще гори КЧ, ако не могат да я спрат, няма на кое друго място да се скрият освен Зимен хребет. Никой не видя ЗД в Кралски чертог, нали? Церсей не би пропуснала да ги демонстрира ако са там. Thinking

Хареса ми пира след победата, хаха пиене и секс.. празнуваха живота../Подрик си тръгна с две Laughing/
Тирион и Джайм обаче нарочно напиха Бриен.

Само 6% от нас обаче познаха, че Варис ще извърши първото предателство./ Е, първи беше Брон, но при него беше толкова очевидно, че не го сложих в анкетата/.
Санса не извърши предателство, защото не смени страната. Пък и помните ли в първи сезон, когато Джон подари на Аря Игла: "Не казвай на Санса"  Wink

Джендри ме трогна.Наистина  е влюбен в Аря.. Накрая ако са живи може да зареже лордството и двамата да тръгнат нанякъде.
Санса и Хрътката... Thinking Студената лейди благодари за оказаната в миналото помощ. Чудя се защо го направи след битката, а не преди нея.. Можеше да не оцелеят..

П.П. Относно анкетата дайте идеи, Аз временно ще пусна една кратка, за любима двойка.  Grinning

Май нямаме тук видеото на превюто за 5 еп.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 03:34 от Хексе

# 672
  • Дивата природа
Бледолилава - ква кръчма видя? Това си беше в замъка. Брон сигурно и той е безлик 😆
Ето тази сграда дадоха:

В далечината се вижда Зимен хребет - това е градчето, през което се минава на път за там и има епизодични сцени:
got.fandom/Winter_town

# 673
  • The point of no return
Егати и гадният епизод!

Региии  Cry Cry Cry, не е истина.  Sad Още не мога да повярвам колко арогантно подходиха в настъплението си към КЧ и двата дракона летяха строени един до друг. Видиш ли онези от корабите имаха по-добра видимост отколкото Дани от въздуха. И да не би да очакваха да ги чакат с вино и топъл хляб. Нито един от драконите не успя дори огън да пусне.

А Дух милият какъв беше оръфан, едва стоеше на краката си. Командироваха го набързо, но поне да бяха дали някоя по-мила сцена с него и Джон.

Хайде да й видят сметката на Церсей, че ми писна от самодоволната й усмивчица. Stop

И какво сега - Дани остана с Дрогон и Джон - другите в нейния ъгъл са съмнителни. Тирион доста отявлено я защитаваше пред Варис, но кръвта вода не става.
Струва ми се, че накрая Дани ще трябва да избира между Трона и живота на Джон, по-голяма драма за нея от тази не виждам.
Не мисля, че Джон би я предал. От Санса не очаквам лоялност към Дани.

# 674
Хора, единствения смисъл от плана на Церсей и Юрон да провокират Денерис е като падне нощта да се ометат /защото тя ще нападне през нощта/ , а ЗД да хване Санса в Зимен хребет.
=====
Санса не извърши предателство, защото не смени страната. Пък и помните ли в първи сезон, когато Джон подари на Аря Игла: "Не казвай на Санса"  

Възможно е ЗД да се е запътила за ЗХ. Но това си е цяла армия, потеглила на север, разузнаването им къде е, нито Варис е разбрал, нито Дани ги видя докато летеше над морето. Ще бъде голям гаф, но нищо чудно и тази глупост да сътворят сценаристите, щом е заради Санса.

Относно предателствата не съм съгласна. Санса смени страната. Тази истина точно погубва и Дани и Джон, и Санса е достатъчно голяма вече, (не е момичето от първите серии) за да осъзнава това, и го направи. Изобщо не вярва в Джон, това са манипулации. Той обаче явно още вярва безрезервно на Санса. Наивен докрай

Общи условия

Активация на акаунт