GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 985
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 825
Финалът ще е сладко-горчив така, че все някой от главните трябва да умре.
Друго, което се сетих е, че според Дж. Мартин финала бил показан в еп.1 на сезон 1.

# 826
Есме- не мисля, че Варис ще допусне така лесно да се превърне в предател. Това имах предвид. Ето, на телефона гледах трейлъра и Денерис въобще не се вижда. Пак тъмница значииии 😆😆😆
Пак ще си пусна клипа, може и на мен да ми се е привидяло.😂

# 827
По азбучен ред: Аря, Джон*, Санса.

* - макар че Джон и без това си е умрял. Wink

# 828

Аря няма да е сред загиналите. Ако Дж. Мартин я погуби съпругата му е казала, че ще се разведе с него. 😀

# 829

Аря няма да е сред загиналите. Ако Дж. Мартин я погуби съпругата му е казала, че ще се разведе с него. 😀
В книгите, това е сериала.
Есме- не мисля, че Варис ще допусне така лесно да се превърне в предател. Това имах предвид. Ето, на телефона гледах трейлъра и Денерис въобще не се вижда. Пак тъмница значииии 😆😆😆
Има я. Денерис си седи на драконовия трон.

# 830
Друго, което се сетих е, че според Дж. Мартин финала бил показан в еп.1 на сезон 1.

И какво ще се види там ? То в този епизод всички измрели ... какъв финал ще да е това.

# 831
Eleonora, Софи на мен винаги ми е била много красива.

Просто преди по-малка, но още тогава си имаше аристократични черти. Всъщност, точно това е, което ми харесва нея и Роуз. И двете изглеждат от сой.

Тийновете й писали на Софи в соц. мрежи за големия й нос и тя много се притеснявала, как изглежда пред камерата. Няма ли кой да каже на това красиво момиче, че точно това я прави неповторима и аристократична?

Те пък точно на нея и видели голям нос. 😂😂😂 Много са и фини чертите. Точно като аристократка. И Карис според мен е с такива.
Ginger, увеличих яркостта:

# 832
Както не разбрахме със сигурност какво е събудило Джон, така май няма да разберем и кво праи ся Бран.

Йоко- Мартин отдавна не участва в сценария

Есме- на 90 %е тя. Ако Тирион действително така уплашено пристъпя ктм Денерис, то е много вероятно Варис да е изкарал него предателя. Най добрата защита е атаката.

# 833
  • Бургас
Есме- на 90 %е тя. Ако Тирион действително така уплашено пристъпя ктм Денерис, то е много вероятно Варис да е изкарал него предателя. Най добрата защита е атаката.
Точно това си мислех и аз.
И още нещо даже се присетих. На Санса и беше ясно, че ако светне Тирион, той ще каже на Варис...ще стигне до Денерис и единия от двамата, ако не и двамата, ще го надракарят. Ако добре се е учила от Кутрето, то го е знаела. Хем ще внесе смут в Денерис, хем ще отстрани малко доверени на нея /Денерис/ хора  или ще си спечели съюзници.

# 834
Санса по скоро очакваше Тирион да предаде Дани и да подкрепи Джон, но вече кого ще надракарят е спорен въпрос. И Джон може да изгори. Зависи до колко е влюбена Дани.

# 835

И какво ще се види там ? То в този епизод всички измрели ... какъв финал ще да е това.
Това са пак думи на Дж. М. Това което се знае е, че книгите и сериала ще имат един и същ финал, само начина, по който ще се стигне до него ще е различен.

# 836
За Варис гласувах.

# 837
И още нещо даже се присетих. На Санса и беше ясно, че ако светне Тирион, той ще каже на Варис...ще стигне до Денерис и единия от двамата, ако не и двамата, ще го надракарят. Ако добре се е учила от Кутрето, то го е знаела. Хем ще внесе смут в Денерис, хем ще отстрани малко доверени на нея /Денерис/ хора  или ще си спечели съюзници.
Така наранява и Джон. Нали уж са семейство.

# 838
Финала няма как да е едно към едно, особено за второстепенните, но предполагам, че главните ще са с еднаква съдба в книгите и сериала.

# 839
Аря според мен ще дойдат да си я приберат от гилдията на асасините. Тя жестоко ги прецака - обучиха я и после си взе шапката и уменията и изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт