GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 004
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Аря според мен ще дойдат да си я приберат от гилдията на асасините. Тя жестоко ги прецака - обучиха я и после си взе шапката и уменията и изчезна.
Не е изчезваЛа и никой не е прецаквала.
Тръгна си и Джакен не я спря.. Или преследва и т. Н....

# 856
  • Чужбина
Скрит текст:
Приятели, моля ви да ми припомните нещо относно смъртта на Джон.

Всичките пробождания от нож бяха в областта на корема, нали така?

Или имаше в сърцето  newsm78 newsm78 newsm78

В книгите не пишеше за сърцето, Другите го взели!
Прободоха го и в сърцето.

Ох, дано някои от предположенията за 6-ти сезон не се окажат реализирани в 8-ми:

Страх ме е!

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 15:21 от Eleonora_27

# 857

Ойли (мисля, че така се казваше момчето, чието семейство беше избито от диваците) го намушка в сърцето.

# 858
В трейлъра с унищощения Зимен хребет - имаше знаци в началото - ръката на Нед, Игла на Аря, малкото вълче на Рикон,черно перо на Бран и накрая мечът на Джон. Не разпознах знаците на Роб и на Санса
Ръката е на Тирион, Перото на санса, счупената инвалидна количка на Бран, Меча на Джон, Вергата с драконовите глави на Дани.

Това дали означава , че от Старките нищо не остава и ще се затрият като име и род ?

# 859
Гласувах за Хрътката, Варис и Церсей

# 860
  • Варна
Това дали означава , че от Старките нищо не остава и ще се затрият като име и род ?
Не. Прах в очите ни хвърлят.

# 861
  • Чужбина
Скрит текст:

Имаше и в сърцето.
Мисля, че ударът беше нанесен от дребосъка.

И в Танца на Дракони ли беше така?  Thinking Thinking Thinking

Не ми се рови в момента да проверя.

Иначе в сериала имаше пробождане в сърцето, макар че, според мен, белег на мястото на сърцето нямаше.

How did  you sneak up on me? (рефенерция за КнН)

How did you survive a knife through the heart?

I didn't!

Страх ме е, че Джон ще отиде зад Вала, по дяволите!

# 862
  • Варна
Убийството на Джон в книгите:
Скрит текст:
Видя блеснала стомана и се обърна натам. — Никакви оръжия! — изкрещя. — Уик, прибери…
„Прибери ножа“, искаше да каже, но Уик Дяланата пръчка замахна към гърлото му и той само изпъшка. И отскочи. Ножът все пак го закачи. „Поряза ме.“
— Защо?
— За Стража. — Уик замахна отново. Този път Джон го улови за китката, изви му ръката и той изтърва камата. Длъгнестият стюард отстъпи назад и вдигна ръце, сякаш искаше да му каже: „Не аз, не бях аз.“ Крещяха мъже. Джон посегна за Дълъг нокът, но пръстите му бяха изтръпнали и вцепенени. Някак сякаш не можеше да извади меча от ножницата.
А после пред него застана Боуен Марш, по бузите му се стичаха сълзи.
— За Стража. — Удари Джон в корема. Отдръпна ръката си, но камата остана където я беше забил.
Джон се свлече на колене. Напипа дръжката на камата и я изтръгна. В студения нощен въздух раната димеше.
— Дух — прошепна той.
Болката го обля. „Бодеш ги с острия край.“ Когато третата кама го порази отзад между раменете, изпъшка и падна по очи в снега. Така и не усети четвъртия нож. Само студа…

# 863
  • Чужбина
Именно, Хексе! Ударите бяха в корема. Затова се чудя, дали ножът в сърцето има някакво значение изобщо.

Ох, дано дано да няма.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 864
  • Варна
Именно, Хексе! Ударите бяха в корема. Затова се чудя, дали ножът в сърцето има някакво значение изобщо.

Ох, дано дано да няма.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Скрит текст:
Когато третата кама го порази отзад между раменете, изпъшка и падна по очи в снега
Тук може и да е сърцето. А за четвъртата може да е навсякъде.

# 865
Санса по скоро очакваше Тирион да предаде Дани и да подкрепи Джон, но вече кого ще надракарят е спорен въпрос. И Джон може да изгори. Зависи до колко е влюбена Дани.

Не знам какво е искала да постигне "учената" Санса, но стигне ли истината за произхода на Джон до Церсей, той ще стане главната й мишена. Ще измести даже Денерис .

Както ще е мишена и на всеки друг с амбиции за ЖТ. Независимо иска или не иска да става крал, на никой няма да му дреме от това обстоятелство.

Та Санса си го предаде безусловно, колкото и да се отрича . Обрече го вечно да е на прицел докато е жив, потъпка неговите лични, човешки желания и му отне правото на избор.

# 866
Koronis, изсекли са дърветете за да направят балисти. Laughing

Напълно възможно, ама планината защо са я махнали? Иначе в предишния сезон Неопетнените пак бяха пред тези стени преди преговорите с Церсей.

# 867
Така е, но в главата на Санса е за the greater good. Идея си нямам как ще се развие историята и ако и двамата са живи, дали ще и търси сметка.

# 868
  • Чужбина
Това, определено, е Джейми:

# 869
  • Варна
Не знам какво е искала да постигне "учената" Санса, но стигне ли истината за произхода на Джон до Церсей, той ще стане главната й мишена. Ще измести даже Денерис .  
Ако това притеснява Джон, то той си заслужава Церсей да го свитне. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт