GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 64 005
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 870

ако чакам да ме питаш, ще забравя български Smirk
Така е, радост моя. Wink

Как виждам аз края:
Скрит текст:
Аря, Санса, Церсей, Джайм, Юрон, Варис, Хрътката, Планината, Кибърн, Сив червей, Брон - утрепани. Половината в 5-ти епизод, другата половина в 6-ти. Ситуацията с Джон е поредният реСССърекшън -  убит и повторно съживен. Ама този път от Бран, който носи в себе си частица от НК (там където го вледени през ръката), който му обяснява, че трябва да има НК щото дрън-дрън и прочие. Ама да не помислите, че Иванчо ще е лош, нееее, той ще е  един вид пазител некъф и много добър, и много справедлив, и секви бози в американски стил - ний сми дъ bест.
Данчето се качва на тронЯ, зер Таргериънска принцеса е и почва с добрините:
- Тирион си остава ръка, щото нали, тя не мисли лошото на дома Ланистър, нищо че и попиляха семейството - всичко им е простила, не таи омраза пък и мангизите им не са малко. Отделно областта им няма основание да оспорва краличество-владичеството й.
- Джендри официално вече и пред всички в тронната зала + хем от ЖТ е провъзгласен за законен лорд Баратеон. Намира му някоя дорнска мома с поне малко Таргериънска кръв, да не забравяме, че Баратеоните също имат такава и определя децата им за законни наследници на ЖТ, щото тя не може да има деца, пък така хем вълка сит, хем агнето цяло. Начи: не им се сърди, че са утрепали тати и бати, няма да ги държи отговорни, пък дорнците си получават унука на престола (в първоначалния замисъл Егон от Регар и Елия е подобен). По този начин Дорн и Бурен край ще я подкрепят поне от интерес.
- Севера си остава с Бран (ще, не ще) като регент, пък той да му избира наследници, с не малко помощ от новия НК, а.к.а Джони.
- Сладкия Робин ще бъде погален по главата от новата кралица и може да получи драконов зъб, люспа, нокЯт, абе там каквото има, за помощта при победата над стария НК.
- Яра си получава жюлязните острови с почетен медал и грамота +правото сама да си избере наследник и някое друго корито с екипаж от разбитата флота на Юрон.
- ъъъ... кой остана.. а, Планински рай/край - е, все някое от ниските клончета на розата ще може да предложи нещо, че да не ги закачат.
Краен резултат - всички са щастливи, доволни, зимата свършва, Данчето седи на камък, чеше новата генерация дракончета по кратунките и ги учи да пърлят месо, за да се хранят самички. Тати Дро мързелува на припек, великодушно траейки Сам да го оглежда, мери и рисува, докато същия този Сам си пише докторската дисертация на тема дракони. Е, от време на време го оглежда лакомо, ама ....
А нещастните зрители се гърчат в инсулинов шок от толкова много захаросване.Innocent

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 14:57 от Аниш

# 871
  • Русе
То кой ще е мишена на Церсей дявол знае, както и какво цели самата Церсей, откакто спря да се развива преди 3 сезона. Героинята в сцените си е сведена до това да стои мълчаливо на тая или оная стена и да гледа отвисоко нанякъде, замръзнала с презрителен поглед изпод късата си прическа и с полуразтворени в отвращение устни, все едно е видяла червей в паницата със супа.

# 872
  • София
Разбрах, че е имало анкета за любима двойка?
Е, защо толкова бързо е махната, нямаше ме 1 денонощие.
Какви са поне резултатите?  Confused

Тук гласувах за Юрон.
Но силно застрашени според мен са и Варис (дракарис), Джайм или Хрътката.

# 873
И аз пак гледах трейлъра на тв-то. Денерис е, при това без къдрици. За мен това е показателно за състоянието ѝ

# 874
Церсей мъдри тактики, затова гледа така.
😂😂😂

Аниш, пропуснала си Аря. Как може? 🤣

# 875
  • Чужбина
Аууууу, Данито мрази всички онези, които са убивали нейни роднини. Но що така не намрази Дрого?

Някой й бил взел Трона. Айде бе! Че той Тронът никога, ама точно никога не е бил за нея! Тронът е бил за Регар или Везерис.

Ох, ама забравих, че тя щеше да става жена на Визерис! Тия Таргове могат напълно да ти объркат идеите за света.

# 876
  • София
Stuck Out TongueStuck Out Tongue

ако чакам да ме питаш, ще забравя български Smirk
Така е, радост моя. Wink

Как виждам аз края:
Скрит текст:
Аря, Санса, Церсей, Джайм, Юрон, Варис, Хрътката, Планината, Кибърн, Сив червей, Брон - утрепани. Половината в 5-ти епизод, другата половина в 6-ти. Ситуацията с Джон е поредният реСССърекшън -  убит и повторно съживен. Ама този път от Бран, който носи в себе си частица от НК (там където го вледени през ръката), който му обяснява, че трябва да има НК щото дрън-дрън и прочие. Ама да не помислите, че Иванчо ще е лош, нееее, той ще е  един вид пазител некъф и много добър, и много справедлив, и секви бози в американски стил - ний сми дъ bест.
Данчето се качва на тронЯ, зер Таргериънска принцеса е и почва с добрините:
- Тирион си остава ръка, щото нали, тя не мисли лошото на дома Ланистър, нищо че и попиляха семейството - всичко им е простила, не таи омраза пък и мангизите им не са малко. Отделно областта им няма основание да оспорва краличество-владичеството й.
- Джендри официално вече и пред всички в тронната зала + хем от ЖТ е провъзгласен за законен лорд Баратеон. Намира му някоя дорнска мома с поне малко Таргериънска кръв, да не забравяме, че Баратеоните също имат такава и определя децата им за законни наследници на ЖТ, щото тя не може да има деца, пък така хем вълка сит, хем агнето цяло. Начи: не им се сърди, че са утрепали тати и бати, няма да ги държи отговорни, пък дорнците си получават унука на престола (в първоначалния замисъл Егон от Регар и Елия е подобен). По този начин Дорн и Бурен край ще я подкрепят поне от интерес.
- Севера си остава с Бран (ще, не ще) като регент, пък той да му избира наследници, с не малко помощ от новия НК, а.к.а Джони.
- Сладкия Робин ще бъде погален по главата от новата кралица и може да получи драконов зъб, люспа, нокЯт, абе там каквото има, за помощта при победата над стария НК.
- Яра си получава жюлязните острови с почетен медал и грамота +правото сама да си избере наследник и някое друго корито с екипаж от разбитата флота на Юрон.
- ъъъ... кой остана.. а, Планински рай/край - е, все някое от ниските клончета на розата ще може да предложи нещо, че да не ги закачат.
Краен резултат - всички са щастливи, доволни, зимата свършва, Данчето седи на камък, чеше новата генерация дракончета по кратунките и ги учи да пърлят месо, за да се хранят самички. Тати Дро мързелува на припек, великодушно траейки Сам да го оглежда, мери и рисува, докато същия този Сам си пише докторската дисертация на тема дракони. Е, от време на време го оглежда лакомо, ама ....
А нещастните зрители се гърчат в инсулинов шок от толкова много захаросване.Innocent

Stuck Out Tongue
Сал , Данчето без силна мъжка ръка, на която да съ обляга денъска и нощъскаааа.Сакън не бива ...мъж и трябва..

# 877
  • София
😂😂😂

Аря е първата в ...приказката

# 878
  • България
Не знам какво е искала да постигне "учената" Санса, но стигне ли истината за произхода на Джон до Церсей, той ще стане главната й мишена. Ще измести даже Денерис .  
Ако това притеснява Джон, то той си заслужава Церсей да го свитне. Rolling Eyes
Така де. Нали Джон все за име плачеше. Гадно му беше да е Сняг.
Ето, има си име. Да си го ползва със здраве.

# 879
Ако Данка запали КЧ, ще е разбираемо, но не мога да я оправдая.
Въобще щом идеята е била да обсадят КЧ, защо не го направиха веднага след като дойдоха във Вестерос? ЗД нямаше да я има и щеше да им е по - лесно. И 3 дракона имаше все пак, а пък после щеше да ходи да се бие с КН.

# 880
😂😂😂

Не четеш, тя е първа в списъка с убитите в 5-епизод. Ся:
Скрит текст:
Отива в КЧ да трепе който и падне сгода - я Церсито, я Планината, ама става засечка - бременна е и и се повръща, което дава възможност да я заловят. И старата постановка - ще я екзекутират на площада като тати Нед, но Хрътката, като научава това се хърля да я отърве от палача, нве успява, побеснява, следва кютек с Планината (може и няколко дузини стражи за цвят и присъствие) и двамата дружно се утрепват.

п.п. bob_99, а как според теб лордовете ще си доказват....ъ..... управленческите способности пред кралицата. Ама реших, че ще е доста....ъъъъ... неприлично да го напиша и все някой ще се сети по подразбиране. Особено челите книгите. Wink

# 881
  • Варна
И аз пак гледах трейлъра на тв-то. Денерис е, при това без къдрици. За мен това е показателно за състоянието ѝ
Екзекутираха фризьорката й.
Разбрах, че е имало анкета за любима двойка?
Е, защо толкова бързо е махната, нямаше ме 1 денонощие.
Какви са поне резултатите?  Confused

Тук гласувах за Юрон.
Но силно застрашени според мен са и Варис (дракарис), Джайм или Хрътката.
Имаш право на 3 гласа. Ето старата анкета.:
Резултатите за любима двойка показват, че симптаиите общо взето са разпределени равномерно.

Анкета
Коя е любимата Ви двойка в сериала?
Дани и Джон- 12 (16%)
Аря и Джендри - 14 (19%)
Джили и Сам - 16 (22%)
Мисандей и Сив червей - 16 (22%)
Бриен и Джайм - 14 (19%)

Общ брой гласове: 72

# 882
Защо и е трона на Денерис като няма кой да я наследи?
Затриха всички велики родове от 7 кралства.
Всъщност кой от родовете все още има наследник?
И кой ще е този обещан принц?

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 15:12 от ratridi

# 883
Аниш, с удоволствие бих гледала този сценарий. 🤣🤣🤣
Само, ако може Сансита и Тормундчо да се вземат и да си правят червенокоси бебета със сини очи.

# 884
  • Чужбина
Вляво Тирион, а вдясно кой:

Общи условия

Активация на акаунт