GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 890
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 1 020
Малкият Сам е още малък, а предишното бебе, което жертво-принесено, е по-голямо от него с най-много половин година.
Има ли някаква логика това бебе да си е останало отвъд Вала?
И да е останало, сигурно и то е на ледени парчета.

# 1 021
  • Пловдив
Всъщност жената на Сам нали имаше дете, с него какво стана ?
трябва да изгледам отново забравила съм доста неща Sad

# 1 022
Всъщност жената на Сам нали имаше дете, с него какво стана ?
трябва да изгледам отново забравила съм доста неща Sad
Малкия Сам си е при тях.
А сега Гили е бременна.

# 1 023
  • Пловдив
Още един глупав въпрос, в сериала или книгата Джон смени бебето ?

# 1 024
  • Варна
Я си представете Церсей като кралица на нощта. Баш на място ще си е тая мръсница там.

# 1 025
  • София
Още един глупав въпрос, в сериала или книгата Джон смени бебето ?

Книгата.

# 1 026
Понеже нали Матин бил казал, че крят е показан в еп. 1, реших да ги изгледам. Не разбрах какъв би бил края, но ми направиха впечатление някои неща, които навремето нямаше как, а други съм абравила, та...

Първо - ББ не убиват и не превръщат всички. Т. нар. дезертьор единствен видя символа на Другите, направен от човешки останки. Когато другите двама стражи отидоха, вече го нямаше. След това ББ обезглави втория страж и хвърли главата му към дезертьора, остави го жив. Това ме навежда на мисълта, че те са изпращали някакво послание, но Нед попречи то да стигне до тези, които биха го разчели. Започвам да си мисля, че КнН май не е искал да убие Бран, а нешето момче лъже.

Когато намериха вълчищата, няколко пъти наблегнаха, че е странно да ги има на юг от Вала.

Явно нещо се е случило тогава за да се размърдат така нещата.

Когато Джон подари на Аря "Игла" той и каза да мушка с острия край. Познато? Simple Smile

Когато Нед уби Лейди, Бран се "върна" - съвпадение?

Все едно гледам друг сериал - и диалозите, и сцените и всичко е изпипано и много красиво.

Това е интересно.
Същия знак оставиха и при преминаването им към Зимен Хребет.
В една от крепостите.Малко момче на стената обградено от крайници.
Ех този Бран.И аз си мисля, че неговата роля трябва е да е изключително важна.Дори неговото значение ми е по интересно отколкото кой ще седне на трона.Мисля си, че в него се крие разковничето за бъдещето.Ако Денерис победи - 7 кралства нямат бъдеще и след смъртта и отново ще започнат борби за трона.
ББ са съществували хиляди години.А така бързо  изчезнаха.Старата "Врана"защо беше "затворена" в онова дърво?Толкова безполезна.Хиляди години не помогна на хората да се справят с КН и ББ.
А "децата" от къде са се появили?Каква е тяхната история?

# 1 027
Само не ми се смейте Grinning

А може ли тия деца изобщо да не са пораснали още и да си растат отвъд вала. И да ги закриля някаква магия, както валът пазеше хората. И ББ всъщност изобщо да не са изчезнали? Никой не знае какво има навсякъде отвъд... Може още някой като НК да се спотайва там.

Тогава Джон спокойно може да си стане новият- стар Лорд командир, както си го влече и ще има смисъл? Thinking

# 1 028
  • Варна

Те са коренните жители на континента. Когато във Вестерос са дошли първите хора, са за започнали война и постепенно изтласкали расата на "чедата" в северните територии.

# 1 029
За извънземната балиста никаква броня няма да помогне, какви бяха тези пружини, какво беше това чудо. Измислена работа дори за филм с дракони и магии. Grinning

Странно познат ми изглежда дизайна май някой е чел трудовете на Леонардо в Цитаделата.

Средновековен арбалет пробива рицарска броня без проблем. Балистата е голям арбалет. Нищо фентъзи нямаше тук.

Докато Денерис атакува един кораб останалите правят дракона на игленик.

# 1 030
Забравила съм.
Обясняваха, че хората са изсичали дърветата им богове и затова са си отмъстили.
А "Враната"? -

# 1 031
  • Варна
Ако ги беше атакувала отзад нито могат да обърнат, нито да стрелят - ще си отнесат собствените мачти. Пък и такова чудо трябва да се завърти, пък то тежи и да се позиционира трябва и закрепи, щото иначе от отката ще отхвърчи назад и ще потопи кораба.

# 1 032
  • Вестерос
Да,от вчера го разправям,много са тъпи продуцентите

# 1 033
Понеже нали Матин бил казал, че крят е показан в еп. 1, реших да ги изгледам. Не разбрах какъв би бил края, но ми направиха впечатление някои неща, които навремето нямаше как, а други съм абравила, та...

Първо - ББ не убиват и не превръщат всички. Т. нар. дезертьор единствен видя символа на Другите, направен от човешки останки. Когато другите двама стражи отидоха, вече го нямаше. След това ББ обезглави втория страж и хвърли главата му към дезертьора, остави го жив. Това ме навежда на мисълта, че те са изпращали някакво послание, но Нед попречи то да стигне до тези, които биха го разчели. Започвам да си мисля, че КнН май не е искал да убие Бран, а нешето момче лъже.

Когато намериха вълчищата, няколко пъти наблегнаха, че е странно да ги има на юг от Вала.

Явно нещо се е случило тогава за да се размърдат така нещата.

Когато Джон подари на Аря "Игла" той и каза да мушка с острия край. Познато? Simple Smile

Когато Нед уби Лейди, Бран се "върна" - съвпадение?

Все едно гледам друг сериал - и диалозите, и сцените и всичко е изпипано и много красиво.

Това е интересно.
Същия знак оставиха и при преминаването им към Зимен Хребет.
В една от крепостите.Малко момче на стената обградено от крайници.
Ех този Бран.И аз си мисля, че неговата роля трябва е да е изключително важна.Дори неговото значение ми е по интересно отколкото кой ще седне на трона.Мисля си, че в него се крие разковничето за бъдещето.Ако Денерис победи - 7 кралства нямат бъдеще и след смъртта и отново ще започнат борби за трона.
ББ са съществували хиляди години.А така бързо  изчезнаха.Старата "Врана"защо беше "затворена" в онова дърво?Толкова безполезна.Хиляди години не помогна на хората да се справят с КН и ББ.

В 1 еп. е първият знак, а в замъка - втория.

# 1 034
Ако ги беше атакувала отзад нито могат да обърнат, нито да стрелят - ще си отнесат собствените мачти. Пък и такова чудо трябва да се завърти, пък то тежи и да се позиционира трябва и закрепи, щото иначе от отката ще отхвърчи назад и ще потопи кораба.
При няколко кораба с такива "извънземни балисти" има само посока на атака, която е неспасяема - отдолу, т.е. под ватерлинията.

Общи условия

Активация на акаунт