GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 434
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Чужбина
Не си давам Варис,Тирион,даже Церсито не давам!
И аз ги не давам. Церсей така и не успях да я намразя. В потрес съм от себе си.

# 2 536
Тя, милата Церси, е такава комплексарка, че докато я намразиш и си започнал да я съжаляваш. Иначе ѝ сече пипито, де...

# 2 537
  • София
Зяпах си пак някои любими клипчета и тоз Джон... Колкото готин може да бъде, толкова голямо дърво значи....
Верно е голям... Пинокио.
На едно ниво по дървеност са с Бран.
Особено от 2 живот на Джонката преди беше по живичък, а Брани от когато не е вече Бран...

# 2 538
  • София
Тя, милата Церси, е такава комплексарка, че докато я намразиш и си започнал да я съжаляваш. Иначе ѝ сече пипито, де...
Оооо пипето и е на 6, то иначе отдавна да я няма в играта.

# 2 539
  • Чужбина
Имам голям проблем с това, че Церсей може да е бременна, макар че всичко показва, че не е.
Жално ми е за бебето.

# 2 540
Имам голям проблем с това, че Церсей може да е бременна, макар че всичко показва, че не е.
Жално ми е за бебето.

Ако ще се почувстваш по добре, сигурно вече се е родило и тя го е скрила някъде. Поне ако се водим по линията на времето, това е логичната развръзка 😆. Ти пък... Това вече сме го виждали. Спомни си за невестата на Роб... Ти ся за едно поредно Ланистърско бебе.

# 2 541
  • София
Жално ми е за бебето.

Ако ще се почувстваш по добре, сигурно вече се е родило и тя го е скрила някъде. Поне ако се водим по линията на времето, това е логичната развръзка 😆. Ти пък... Това вече сме го виждали. Спомни си за невестата на Роб... Ти ся за едно поредно Ланистърско бебе.
Споко момиче... Ако има бебе, но мен ме съмнява, си мисли дали искаш нов Джофри... ужаст...

# 2 542
  • Бургас
Мирцела беше като нежно цвете! Heart Eyes

Ако приемем,че времевият фактор е нищо за сценаристите,си представете Санса бременна от Рамзи! Shocked

# 2 543
Докато нищим кой ще си замине и кой не,разбрах че не искам никой да умира.Да продължи сагата.Тя е като голям пъзел,без парче няма да е същото.Не си давам Варис,Тирион,даже Церсито не давам!
А Данчето?
Аз пък искам всички главни герои да измрат - без изключения.

# 2 544
Ами така де.
Няма само да ги мислим какво се случва след края.Rage

# 2 545
  • Варна
Мирцела беше като нежно цвете! Heart Eyes

Ако приемем,че времевият фактор е нищо за сценаристите,си представете Санса бременна от Рамзи! Shocked
Дори да е имало нещо такова, героинята просто няма начин да задържи бебето. Трябва да го е махнала още щом е разбрала, /ако е била бременна изобщо/.
Но понеже в книгите най-вероятно Санса изобщо няма да се срещне с Рамзи едно такова бебе няма как да се впише в сюжета.

# 2 546
  • Бургас
Докато нищим кой ще си замине и кой не,разбрах че не искам никой да умира.Да продължи сагата.Тя е като голям пъзел,без парче няма да е същото.Не си давам Варис,Тирион,даже Церсито не давам!
А Данчето?

Данка да мре!
Не исках да го пиша от уважение към феновете и,но щом попита.... Close

# 2 547
А Данчето?

Данка да мре!
Не исках да го пиша от уважение към феновете и,но щом попита.... Close
А, реших да уточня, предвид някои предходни твои определения на споменатия персонаж.  Все пак в оригиналния пост пише "никой". Yum 

# 2 548
  • Пловдив
Хора чак такива идиоти не са да се появи бебе от Рамзи абсурд 😂😂😂 аз много ще се изкефя ако Аря убие Джейми и Церсей с лицето на Тирион 😂😂😂😂

# 2 549
  • Варна
 Още малко "спойлери:
Скрит текст:
Arya, the Hound, and Jaime Lannister all infiltrate King’s Landing through the sewers in Episode 5, and Jaime is imprisoned in the Red Keep.
At Dragonstone, Varys feeds into Daenerys’ paranoia, but she realizes his plans to betray her. She puts Varys and Tyrion on trial, leading to Varys being burned alive while Tyrion is spared. Dany also learns that it was Sansa who revealed Jon’s identity, setting up their conflict in Episode 6.

Утешава ме мисълта, че наистина са снимали няколко варианта на края и никой не е сигурен, кое точно е вярно. Предполагам, че утре вечер ще почне теча на истинска информация.

Общи условия

Активация на акаунт