GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 192
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 760
  • Варна
Нямат семейни сцени Старките, вярно е. Липсва спойка между тях. Всеки се е вглъбил в себе си, в своята история, в своите цели. Но пък какво семейство да очаква човек... Аря си беше сравнително сдържана и преди, а сега е направо студена. Ужасно ме кефи, но тя не е типичния семейно отдаден човек, единак е. Бран изобщо не е Бран, от него капка човешко чувство няма как да очакваш. Джон никога не е бил Старк, а сега е съвсем ошашавен от откритието кой е. Не знам какво се опитва да събере Санса. Няма семейство, което да събира. Не е чак толкоз глупава, че да не го схваща. И какво толкоз се е вкопчила в тоя Джон, не разбирам. Никога не го е приемала за част от семейството, сега е малко късно да го прави вече.

# 2 761
Просто братя. И то с много сериозна разделена лоялност към момента. Толкова топла сцена, човешка.

# 2 762
  • Варна
Тук наистина Ланистър са за пример.

# 2 763
И за мен удоволствието като зрител се изпари отдавна. Тази сцена от гифчето е много добре изиграна от Кит. Личи си тъгата в очите му. Остава ни надеждата, че последните два епизода ще ни отвеят.

# 2 764
И за мен удоволствието като зрител се изпари отдавна. Тази сцена от гифчето е много добре изиграна от Кит. Личи си тъгата в очите му. Остава ни надеждата, че последните два епизода ще ни отвеят.
Едва ли. Както се е тръгнало, така ще свърши.

# 2 765
  • Варна
Е, поне малко щастие могат да му дадат на тоя Джон бе, горкия, все е губещ. Накрая ще си тегли ножа. Да се смилят там малко, да я заплоди Данката, че поне едно детенце да му остане. То е ясно, че тя няма да му остане.

# 2 766
Нямат семейни сцени Старките, вярно е. Липсва спойка между тях. Всеки се е вглъбил в себе си, в своята история, в своите цели. Но пък какво семейство да очаква човек... Аря си беше сравнително сдържана и преди, а сега е направо студена. Ужасно ме кефи, но тя не е типичния семейно отдаден човек, единак е. Бран изобщо не е Бран, от него капка човешко чувство няма как да очакваш. Джон никога не е бил Старк, а сега е съвсем ошашавен от откритието кой е. Не знам какво се опитва да събере Санса. Няма семейство, което да събира. Не е чак толкоз глупава, че да не го схваща. И какво толкоз се е вкопчила в тоя Джон, не разбирам. Никога не го е приемала за част от семейството, сега е малко късно да го прави вече.

Санса е двигателят на семейството.
Само нейното вълчище е погребано в Уинтърфел - духът на Лейди е там.
Санса мотивира Джон да се борят за Севера - едно, че е техният дом, друго, че никога няма да бъдат в безопасност, ако не си го върнат.
В устата на Санса сложиха думите: "Самотният вълк умра, но глутницата оцелява". Това са думи на Нед, отправени към Аря, но те ги дадоха на Санса.
Джон винаги е искал да бъде Старк и достоен син на Нед, също като Роб.
Майка му е Старк, той е Старк колкото останалите и те не го делят.
Което е друг контраст с Денерис - тя не го иска като Таргариен. Дани получи възможност за истинско семейство и уют, а сама я отхвърля в името на една фикция.

# 2 767
Не съм съгласна, че Джон не показвал нищо към Дани. Точно в 4ти епизод на масата още от началото той непрекъснато я поглежда, сякаш чака нещо от нея, да го погледне ли, що ли. А тя изобщо не го поглежда. Да, после е с приятелите си, но това е разбираемо-отдавна са заедно в битките и след тази победа имат нужда да празнуват заедно. Дани им е по-чужда в случая. Но Тормунд вдигна наздравица и за нея. + това когато Дани влезе в стаята при Джон, той първи я придърпа към себе си, не тя. Не им се получава химията, защото и двамата играят сериозни и трагични образи. Как очаквате да подскачат и да пърхат като влюбени ученички. Нито с Игрит, нито с Дрого видях кой знае каква по-голяма химия.
А за драконите:

Скрит текст:
  Интрото с малките дракончета е от сегашния сезон.  Аз искам да има малки драконенца. Няма НК, няма дракони.... Това е фентъзи все пак! Трябва да има.

# 2 768
  • Варна
Майка му е Старк, но баща му не е. Бащата натежава.

А колко добре би им се получило, ако успеят да се напаснат двамата - Джон и Денерис. Силата и уязвимостта, нейната импулсивност и неговия стремеж да обмисля и да постъпва правилно, разумът и чувствата. С два дракона в добавка, ехееее, щяха да надминат всички предишни владетели на смотаните кралства.

Церса каква самодоволна физиономия изкара. Не знам каква смърт би била достатъчно лоша за нея, че да удовлетвори всички мразещи я зрители.

# 2 769
  • Чужбина
Нито с Игрит, нито с Дрого видях кой знае каква по-голяма химия.
Сцените с Игрит и Джон бяха просто супер.

Дани с Дрого бяха много хубави, а Дани с Даарио - много химични.

Дани & Джон е много изнасилена двойка.

щяха да надминат всички предишни владетели на смотаните кралства.

В какво щяха да ги надминат по-точно?

И за какво са им 2 дракона? За огън и кръв ли?

На кралствата най-малко им трябват дракони. Те са я сърбали тая попара вече. Дайте нещо друго.

# 2 770
  • Варна
Аз се смях много, когато Джон я беше вързал и легнаха да спят на открито, как тя се наместваше и му се натискаше ама така, фино. И неговата физиономия... А на сутринта тя като го попита "цяла нощ ли ме подпира с меч" направо си изплюх кафето от смях 😁

# 2 771
Ах, Даарио. Малко ми липсва.
Дани и Дрого - приличаше ми повече на стокхолмски синдром, отколкото на любов.

# 2 772
  • Чужбина
Аз вчера прегледах малко книжна Дани. Тя постоянно си спомня за Дрого. Дори, когато се изгуби в Дотракското Море, и си мислеше, че ще умре, 2 пъти се чудеше, дали ще може да язди заедно с Дрого отвъд.

Тя дори не се разделя с оная кожа от него, въпреки че мирише. Липсва й Дрого. Не е точно стокхолмски синдром.

# 2 773
Жертвите на стокхолмски синдром обикновено не полагат усилия да доминират над похитителите си.

# 2 774
  • Варна
Приличаше малко, да. Ама отначало той си я изнасилваше. После, тя като научи как да му влезе под кожата, той се отпусна и стана нежен, показа страст и внимание. Даже взе нейната страна пред воините си, когато тя настояваше за агнешките хора. Така че, според мен, тя си го обичаше истински после.

Общи условия

Активация на акаунт