Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за смяна на кърпите в турските хотели?
Къде мога да намеря достъпни надуваеми играчки и плажни дрехи в Турция?
Какви са наличните опции за транспорт до Турция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за смяна на кърпите в турските хотели?
-
Къде мога да намеря достъпни надуваеми играчки и плажни дрехи в Турция?
-
Какви са наличните опции за транспорт до Турция?
-
Какви са цените на слънцезащитната козметика в Турция?
-
Какви са опциите за забавление в хотелите в Турция по време на лошо време?
Здравейте, преди 2 дни се върнахме от нашата първа почивка за тази година. Бяхме в La Blancsh Island Бодрум. Благодаря на всички, който се включиха и ме ориентираха при избора на хотел. Много сме доволни от хотела, храната, стаята-чистота и комфорт. Плажа е каменист, но тази година посипваха бял пясък на плажната ивица и стана много красиво. Строят и един нов ала-карте Рибен ресторант вътре в морето. Времето беше ветровито, но ставаше за препичане на плажа, водата-студена, но аз така или иначе не влизам в морето. Изкючително съм доволна и от Емералд и конкретно от Представителя им Ширин. Посрещна ни на летището, попита дали имаме нужда от съдействие при настаняването, ходихме на тур до Бодрум. Стаята ни беше леко в страни/пак се виждаше морето от терасата/ но аз обичам когато се събудя и погледна навън да виждам морето. Когато споделих това с Ширин, веднага ни смениха стаята.