Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 199
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Много благодаря, Лейди! Почувствах се все едно и аз съм била с вас.
Успех с операцията! Ще стискаме палци!

# 616
  • София
Привет момичета, от близо и далеч. wavey
ЛЕЙДИ, специално ти благодаря за двете фото екскурзии, които ни предостави. bouquet Имаш дар слово и разказваш увлекателно. Подкрепено със снимков материал става една чудесна разходка. Както казва МАРИЯТ, все едно, че сме били с вас. В сряда стискам яко палци. Вярвам, че всичко ще мине както трябва. thumbsup
Момичета, при мен нищо Ентересно. Заминаха си децата ми, след тях прибирам играчки и завивки. Пера, простирам, събирам, настанявам всичко по места. В свободното време пиша дипломната, а също така притичвам и до кабинета. С две думи - не скучая.
Прегръщам ви и ви желая хубави дни! Hug Hug Hug

# 617
  • при късмета
Калинче, ще стискаме палци за операцията, да минава бързо, леко и успешно.
Музея е изумителен, ако се озова в Лондон хич и няма да гледам разни мостове и дворци на монарси, направо в музея.
Мария, браво за резултатите, радвам се
Аз бях болна 2 дни, вчера се размърдах и разбира се точно преди пътуването се пребих. Изкълчих си и двата глезена, а единия крак има огромна, подута синина на пищяла. Единия глезе от начало уж беше добре, но посред нощите като блокира и много ме заболя, мислех направо към лудницата в Пирогов да се нося. Интересното е, че не е кой знае колко подут, няма синьо, т.е. видими травми на меките тъкани, а не можех да си стъпя на крака и ме болеше и като няма натоварване на него. Беше блокирано и движението в едната посока и реших, че някоя от малките костици на стъпалото е проблема. Вадихме лед по нощите, мазах с арника и съм по-добре, ама и на ренген не отидох. то ще си покаже.
Калинче, в четвъртък тръгваме, ако не съм се самоочистила да тогава Joy

# 618
  • гр.Варна
Ох Ма ко чак мен ме за боля. Дано мине до четвъртък.
Лейди всичко ядохме, всичкооооо. И пихме вино от всеки от районите където бяхме. GrinningБе супер беше Стискам палци за сряда. Да пишеш при първа възможност.
Моята луда адреналинска природа се обади пак и другата събота или неделя ще летя с мотоделтапланер Kissing Heart

# 619
Леле, ма ко, как успя така да се подредиш? Бързо да минава и да не те тормози през почивката!

Калинка, и тоз камънак искам да видя, ех! Иначе Лондон с едно ходене не става, трябват си поне  няколко посещения. Ама и това ще стане! Ние влязохме набързо в този музей, ходили сме в същия в Ню Йорк. И онзи беше огромен, един ден не стига... и в Сидни бяхме... така че при следващото ходене в Лондон съм си набелязала други музеи. Значи операцията дойде! Ще стискаме палци силно!

Сега се занимаваме със съдомиялната от Малайзия, която се опитваме да инсталираме в Бс и която протече.... хм, кога идването в БГ ще е истинска почивка, а не търчане по задачи и правене на ремонти?!

# 620
Ма ко, каква е тая каръщина с болежките ти? Оправяй се по- бързо. Ако трябва ще спиш у фризера, но до четвъртък трябва да си екстра!

# 621
Калинка прекрасна разходка,наистина и ние с теб се разходихме.
Имаш нашата позитивна енергия в сряда.
Ма ко  в едно печелиш , ама се пребиваш.Бързо да мине и това както настинката.
Фло браво на теб и за новата прическа ,и за внуците, и за дипломната работа.Ще се справиш с всичко.
Плами чакаме и ти така увлекателно да разкажеш как е минало новото предизвикателство.
Аз си мързелувам и стоя на хладно.Два дена направо през дена въздуха пари.Хубаво че вечер подухва и има климатици,та се живее.

# 622
Добро утро!

Мако стискам палци да ти мине крака и да се опазиш Kissing Heart преди, по време и след ваканцията!!!!
Смърфи тоз "камъняк" е близо до Лондон /около 130км./. В tripadvisor има много екскурзии от Лондон. Ако има и от кого да вземете пластики за членство в national trust или national heritage /не е коректно, но пък никой не проверява дали е твоя картата..../.... Иначе там входа е 25 кинта на човек, а с карта безплатно. Основните музеи в Лондон са безплатни. То и една седмица не стига да се види всичко.
Направих вече списъците за предстоящите 2 седмици, обаче утрешния почивен ден направо ми сбива програмата... Днес и утре трябва да изчистя къщата, да изпера всичко и да изгладя. Вторник да напазарувам храна и униформи, както и да стегна багажа на Кратун за лагера, че ще са на палатки /поне в момента той си разгъва палатката на двора да си я провери/. В сряда се надявам всичко да мине ок и още вечерта да съм си в къщи, но винаги има едно "но"... В петък трябва да заведем Кратун до лагера - ще са в един национален парк на 150км от нас и планувахме да отидем всички за да се разходим, но ще видим... В неделя трябва да си го приберем. Тези неща бяха в моята програма, но сега евентуално мм трябва да ги поеме. Поне да не ме е много яд, че не се прибрахме до Бг. Само като си представя да се прибираме на тагадък 3000км. и ми минава яда Laughing
Усмихнат ден ви желая!

# 623
Лейди, мерси за кафето. Изглежда гъсто и силно. От такова с кеф си отпивам глътка, две! Не повече.

# 624

Добро утро! Хуквам по задачи, но искам да ви поздравя с едно изпълнение на любима моя певица, която днес щеше да стане на 78г.
https://www.youtube.com/watch?v=foANKYkOKl8

# 625
Оставям кафето на вас! За мен кроасаните и комфитюра, моля!
Лейди, как си? Минаха ли изследванията? Утре за колко часа те гласят?

# 626
Добра вечер!
Мария Kissing HeartFlowers Hibiscus
Утре в 7.00 трябва да съм там. Живот и здраве - вечерта в къщи.
Днес направо се опекох - 32гр, а като влязохме в колата 43 Rage Обаче свърших всичко - повече магазин да не видя 2 месеца LaughingLaughingLaughing Саката и панталоните на униформата искат малко подобрения, но нали са в къщи - спокойно ми е, че всичко живо се е юрнало да приготвя ученици и е някакъв ад.
Лека!

# 627
  • при късмета
Калинче, стискам палци! Да пишеш при първа възможност, че ще те мислим.

# 628
Добро утро!
Лейди, стиснала съм палците!

# 629
Калинка, стиснати палци и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт