Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 139
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.Варна
Калинче стискам още палците.Като ти светне пред очите да пишеш.

# 631
Лейди, надявам се, че си почиваш и те глезят домашните!

# 632

Обичам ви дружки!
Посрешнаха ме, ремонтираха ме, черпиха кафе, нахраниха ме и ме изпратиха Laughing
Сега вече си пия кафето у дома.
БЛАГОДАРЯ ви за подкрепата Gift Heart

# 633
Ladybird_ радвам се че всичко е минало.
Имам изпит другата седмица, обаче никак бе се чувствам спокойна, по 100 пъти чета и все нещо ми бяга, определено на 20 е по- лесно.
Сега с прибрахме от изложбата "Тутанкамон - една недовършена любовна история"  и египетска кухня имаше час и половина преди началото имаше повече хора там отколкото на входа на изложбата Sad

# 634
  • при късмета
Калинче, радвам се, че мина и, че си в това настроение Hug
Джейми, успех с изпита
Ние още се борим с багажа

# 635
  • София
Лейди, прегръдки от мен, мислено бях с теб!

Нашето дело за запрещение мина вчера. Решението ще е готово скоро, но със сигурност ще ми дадат пълно запрещение. Изключително тежко чисто психически преживях тая глупост, особено вчера самото дело. А има още доста неща да правя, в общината ще правят комисия, ще се отчита как харча парите на детето, трябва да си вадя за целта медицинско и от психото, че още не съм лежала при тях... Все интересни неща.

Чета ви, дами, но покрай делото нямах желание да пиша.

# 636

Добро утро!
Вале голяма, голяма прегръдка Gift Heart Радвам се, че това мина. Надявам се всички останали процедури да минат бързо и безпроблемно. Как са децата?
Джейми ще се пребориш с изпита! Много си права - на 20 всииичко е много по-лесно Laughing Каква е тази изложба?
Мако нали днес тръгвате? Да си изкарате весело!
Съвсем бях забравила за кърлежите... Вчера в болницата гледах тв и по новините коментираха, че с това време има опасност от кърлежи и че жените сме по-предразположени към лаймска болест... Съответно багажа на Кратун е готов за палатката, но ще трябва да купувам репелент... Първото усложнение от операцията е, че не бива да карам кола 6 седмици и то не по медицински причини, а защото застрахователите така са решили.... Ако в рамките на тези 6 седмици се случи някакво събитие на пътя - застрахователите не поемат нищо, а е за моя сметка... Направо ми вързват ръцете Rage Да е жив и здрав мм. Иначе аз съм направо нова днес.
Пожелавам ви усмихнат ден!

# 637
Лейди, направо брънча хващам днес! Каква отрупана маса, ехааа!

Вале, душа, дишай! Ще издържиш и този път. Прегръщам те! Време е да замениш вишновката с нещо по- хард. За шоколада си знаеш. Той не се спира, а се приема постоянно, като превантивна терапия.

# 638
Мария за мен си е закуска Laughing То заради разликата във времето и тукашния "tea time" съвпада с българското "ракиено време" LaughingLaughingLaughing

# 639
ма ко как е крака ? Оправи ли багажа?
Валенцето липсва ми гушкащото човече.
Много са зле нещата в това отношение, и лошито е че там където трябва да се работи не го правят, оф няма да пиша ...
 Ladybird_ ето тук има 22 снимки може да разгледаш https://dariknews.bg/v-snimki/tutankamon-edna-nedovyrshena-liubo … ia-snimki-22670/1
Това са копия на откритото през 1922 г  
снимка 4 най - вътрешния саркофаг( златен е тежал 110 кг)
снимка 7 това е манекен който се е използвал за ушиване на дрехите му .
17 снимка е от откриването.

# 640
Джейми страхотна изложба! Предполагам децата са се забавлявали!

# 641
  • София
Благодаря, момичета! Ще се спарвим, но просто ми омръзна да се справяме...
Лейди, децата са добре, благодаря!
Мими е много щастлива от това, че има свобода. Когато иска си е на София, когато иска си е на село. Както казва тя- има топла връзка Ребърково- МОЛ Парадайз. Качва се на влака от село и отива в мола без да излиза по улиците. От влака в метрото, което има станция на гарата, а от метрото директно през подлеза в МОЛа.
Бубка също е щастлива на село и то много. Сега като бяхме в София за делото, направо ми скъса сърцето- стои до вратата в апартамента и се държи за брравата и като текат едни сълзи...

Ма ко приятна почивка!

Мария, той шоколада за съжаление е ясен. Положението с килата е отчайващо. Но , честно казано, килата не ме притесняват. Само това как се отразяват на здравето.

Джейми, успех на изпита!

Ние другата седмица ще прескочим до Доспат за три дни. обожаваме го това място.

# 642
  • при късмета
Пристигнахме, но плажа сме вече.
Вале, :hugs
Калинче, прекрасно звучиш

# 643
Големи гушки за Калинка и Валето,герои сте и двете.
Ма ко приятна почивка на вас.
Джей ще го вземеш изпита.
Вале като чета за Бубка и си представя как стои до вратата ....  Ще издържиш  нямаш избор,само с тия отчети  не ми допада ама хич...
Аз си мързелувам и бавно почнах да разчиствам,другата седмица да сложим паркета и да си подредя.Днес обикалях да свърша малко задачи и да избера боя.Ами то  няма каквото искам,утре ще проверя на друго място и почваме.Мисля да се пробваме с мм да си го сложим  паркета хаха,та ни стискайте палци да се справим.

# 644
Добър ден от мен!
Мако да поздравиш морето!
Вале пожелавам ти бързо да приключвате в София и да си починете на село! Супер е че Мими има право на избор!
Писе ще се справите разбира се!
Днес прах униформи, ама лошото е, че утре ще ги гладя LaughingLaughingLaughing де да имаше и гладачна машина...

Общи условия

Активация на акаунт