Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 380
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Писе, от инжекции хич не ме е страх, ама ще видя дали тук ще намеря кой да ми ги слага и кой да ги изпише!

Ма ко, ама как свършила ваканцията! Още почти месец и 10 дни има! Тук започват на 1.09 всичките, но свършват на 31.05., та пак им се събират 3 месеца ваканция.

# 526
  • София
Привет, момичета!
Смърфи, би ли споделила при кой лекар ходиш тук, ендокринолог ли? И аз трябва да ходя , че си пия хапчетата от три години и не съм ходила. Следя си захарта, над 6,5 не се качва.
В диетата не съм стриктна, но се старая да не прекалявам. Но аз не съм на ВМНВХ, просто свеждам въглехидратите до някакъв минимум. Ама тоя минимум има дни, в които никак не е минимум.
Колко висока беше твоята захар?

Мария, гледала ли си в магазините Берьозка, виждала съм там разни козметични руски продукти.

Лейди, я кажи как е Кратун? Ходи ли му се на училище?
На Мими много и се ходи. Тя обича училището, самия процес на учене и харесва, и компанията, де. Доста се притеснява от това, че обича да учи, смята, че е странно. Но се опитвам да и обясня, че това е прекрасно- иска да научава нови неща , любознателна е, целеустремена. В същото време има приятели, излиза, не е аутсайдер.
Много е хубаво, че имаме гара и влакове тук. Така тя си пътува- а в София, а на село. Изкарва си чудна ваканция, доволна и щастлива е.
За нас с Бубка е ясно- зареждаме се на макс на село.
Откакто нямам майстори, ми идват гости редовно, супер е. Вече е чисто навсякъде, идеално за приятели.

# 527
Имам турския крем. Не е моя продукт. И аз споделям за азиатската козметика. Бях ги изчистила с един китайски, но пак избиха. А лятото въпреки крем, шапка и очила се петносвам. Бузите ми стават като мръсни, а на челото имам ужасна мишена...

# 528
Смърфи ,трябва да ги продават свободно защото са витамини,поне тук е така и нямам проблем с пазаренето им.Ама вземам от Турция като по пречистени от българските...Потърси клипчета,  има как сама да си ги слагаш.

# 529
Вале, височка е захарта. Знам, че е трудно, но наблегни още на диетата. То, твоето си е мъчение, нали ти виждам редовно творенията, ама.... Руски магазини нямаме наблизо, за да видя кремовете.

# 530
  • София
Мария, полагам усилия и то не малко.
А моите сладкиши не са това, което ме съблазнява и не са болка за умиране. Шоколад!  Той е моят рай и ад!

# 531
Вале, 6.4 ми беше захарта. Височка е, а и в комбинация с моята наследствена обремененост, си е сигал за повишено внимание. Лекарката ми пусна и други изследвания и те, за щастие, са ок. А лекарката е от Бургас. Свързаха ме приятели с нея. За високия холестерол ми препоръча мая от червен ориз, а не лекарства.
Вале, яж черен шоколад, той уж е най-здравословният. Мен пък шоколад ама хич не ме блазни, ама ми дай тесто...
Стана ли изолацията? Пусни снимчици!

Писе, аааа, не ме е страх от инжекции, ама чак сама да си ги слагам, бррр. Всъщност, тук няма да е проблем да намеря кой да ги слага, поне така си мисля, ама самите инжекции. Ще разпитам и за тях, че не знам как да мъкна инжекции по самолетите.

# 532
Разбирам те, Вале! И аз искам шоколад. Ако може всичко да е от шоколад..... Е, и Смърфи я разбирам....то баници, пици, питки, мекици, толумбички.... Смърфи, май и пектина е за висок холестерол, но пак прочети. Има го на хапчета.

# 533
Е, и Смърфи я разбирам....то баници, пици, питки, мекици, толумбички....

Ето тук направо ме целна у сърцето!
Да, също и за пектин ми каза... Ама съвсем забравих за него, хич ме няма. Сега погледнах на телефона, където си пиша задачките за Бг или от БГ за тук, че съм писала да проверя за пектин на хапчета дали има тук, ако ли не, да си купя от БГ.... Добре, че каза, напълно бях изключила.

# 534
Пак заповядай!

# 535
  • при късмета
Ох, направо се окапах и с шоколада и с тестените.
Аз отдавна не съм правила профил за захар, последно се движеше около горната граница, десети прескачаше над 5. Но и моите килограми тръгнаха нагоре-надолу след диетата на която ме подложиха, докато правехи профилите 3 месеца, че да не се почва директно с лекарства  и от тогава качвам и свалям противно на всякаква логика. Обаче взе да не ми пука. 2 години след това я изследвах пак, само веднъж, държеше си тези показатели. И качването на килограми при мен е свързано и със задържане на вода, поне така са ми казвали. Не знам дали има връзка със захарта.
Но и шоколад не ограничавам целогодишно, а зимно време все на тестени ме избива. Предполагам, че и това дава отражение. Не ядем само това, но все пак. А и сериозен здравословен проблем, налагащ диета не са ми открили.
Вале, страхотно си изкарвате на село, така ви се радвам
Смърфи, майка като беше опрябва до витамин В на инжекции, беше в ампули. На тях си пише, че е витамин и не знам дали са проблем за самолет, капсуловани са

# 536
  • София
Няма шанс да ме привлече тесто.
Сега на село нямам много шоколадови изкушения, но при добро желание... Обаче колко плодове ям!

Наистина забравих да покажа къщата. Отвън и отвътре. Довечера ще ги махна.

# 537
  • София
Sunglasses

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 07:30 от Валенцето

# 538
  • София
Sunglasses

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 07:30 от Валенцето

# 539
Вале, много уютно. А с бюрото направо ме разби. Нали е за теб, а не за щерката? И много ми хареса настилката на снимката с Бояна. Плочки ли са? Разкошни са за селско шато!

Общи условия

Активация на акаунт