Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Вале, ми то чудно е станало! Браво! Със здраве да си я обитавате!

# 541
  • София
Вале, много уютно. А с бюрото направо ме разби. Нали е за теб, а не за щерката? И много ми хареса настилката на снимката с Бояна. Плочки ли са? Разкошни са за селско шато!
Мария, навсякъде е балатум, дебел и хубав. Нямаме възможност за естествен паркет, а отдолу беше една настилка..едни такива големи квадрати като от шперплат ли е това, не знам. Почистихме и сложихме балатум. Много е удобно така.
А бюрото е на Мими. Тя учи и лятото редовно, А и ние си идваме и есен, и пролет, тя има много за учене и ако е без бюро ще ме побърка.

# 542
Чуд- но е, Вале! Досетих се и сама на кой е бюрото. Hug

# 543
  • при късмета
Страхотно е станало, много хубави моменти там ви пожелавам.
За на село балатума е много добро решение, чисти се лесно всякаква мръсотия. На вилата леля се беше излъгала да сложи мокет в спалните, просто ужас. В къщата при баба беше дюшеме, точно както си го описала - големи, дебели шпертплетени листове (макар, че истинското дюшеме е съвсем различно и това така го водят), държат доста време, но не подлежат на поправка, трябва да се сменя. И ако е гредоред не е добро решение, на плоча държи повече.
Пак съм в търсене на фризьор, че трябва да се сплета, ако хукнем към морето. Имаше нова фризьорка в съседния блок, каза, че плете такива плитки, но изчезнала и тя. Тази, която ме сплита преди май няма да работи този месец. Много ми е интересно какви фризьорки са, щом могат да направят сложна прическа за бал или сватба, а рибена кост не могат ад сплетат.

И Спиди още ги няма и то с вчерашната доставка, направо са ме вбесили. А чакам уреда за прозорците от форума

# 544
Къщата на Валето е супер.Аз си ги видях  и ако ми беше близо щях да и ида на гости.
Смърфи и проведох едно обучение .
А за захарта си проверете тоя пусти витамин Б12 че той прави  страшна беля като е нисък...казвам го от опит.И насищането на организма е само с инжекции.Само да не са българските,че имат доста странични ефекти.
А аз забравих да се оплача снощи ни спря тока и близо два часа стояхме на тъмно.Светих си с телефона да си легна ,топло  ми беше.А одеве сложих да сваря млякото ,излезнах на терасата да видя кой тропа и се връщам кукъра не свети....помислих че са изгорели уредите от снощи.Да ,обаче се сещам  че го включих и си светеше...хахах Дойде след минутка тока де,ама тая пуста глава не ме слуша.

# 545
Днешното кафе с парче торта усетихте ли как ни разговори, а, а?

# 546
  • София
Ха ха, една торта прави чудеса!

# 547
Май е време да си спретнем една среща ...та поне да хапнем торта на живо.
И по тоя повод да кажа, че е много приятно и зареждащо-срещите имам предвид.
Тази неделя си направихме втората среща на плетачките в групата ни,ами беше много приятно ,зареждащо.Да се видиш с непознати хора ,които се познаваш само виртуално.Освен плетачки се оказахме и добри домакини,всеки носеше по нещо домашно сътворено от ръцете му-питка,торта,кексче,сладки ...
А от одеве бъркам буквите и поправям по сто пъти .

# 548
  • при късмета
И аз искам среща, въпреки, че познавам повечето от вас лично. Но ми се иска Калинка и Смърфи да са тук по едно и също време, а това май е трудно постижимо. Иначе ще пътувам до където кажете

# 549
Среща....добре звучи.

# 550
Охоооооу станал дернек пък аз блея Laughing
Вале станала е страхотна къщата! Аз вътре така я помня, може би само бюрото го нямаше... обаче отвън е трепач! Аз много, много от къщата не помня, ама помня масата под асмата и прекрасната питка Laughing Heart Eyes Кратун в момента е във фаза "не ми се учи", обаче... нали е инатливо и амбициозно магаре  учи LaughingLaughingLaughing само дето ако аз му кажа да го прави - неще. То и за тренировките като го питам, пак казва, че няма да тренира, а пък след малко го гледам облечен и тръгва Laughing Отдавам го на някаква пубертетска история да е все на контра и да е "не". Ще видим още в началото на учебната година как стоят нещата, че това са двете важни години - за да продължи след тях да учи минималното ниво е 5, а той сега е на 6-то. Надявам се да го увеличи, а не да спадне.....
За среща догодина живот и здраве август месец и аз пътувам навсякъде, ама само моля ви се да не е София SmileySmileySmiley това ми е най-непознатия град!

# 551
  • Бургас
Валка,прекрасна ти е къщата! Heart Eyes
Топла и уютна!

Аз съм за среща!Ако може да не е София,а Бургас. hahaha

Тези дни нищо не правя,направо се пропилявам.Трябва да взема да стягам новата учебна година,че тръгваме в гръцко и се връщаме направо за тържеството.

# 552
Добро утро!
Гладни ли сте или само кафе? Айде, от мен да мине нещо диетично от към количество.

# 553
Добро утро! Hug

За среща само казвате къде и кога и се мятам на самолета, ако не съм в Бг. То час и половина полет ли е?!:wink:

От вчера тук доста се постопли и цяла седмица го дават да е слънчево и горещо! А, дано! Hands Pray

Опитам да пия кафе, че сега само едното око съм успяла да отворя, хаха!

# 554
  • при късмета
Добро утро!
То мен ако питате и аз не искам София, че си я гледам непрекъснато. Ако вземем за да се организираме да се видим всички, ще е много хубаво.
Днес се излюпих в по-нормално време. Сега остава да измисля какво да готвя и къде да се разходим с шефа, че 2 дни стоим вкъщи заради Спиди. Не, че ми е доставена пратката, ама на изпращача са направили рекламация и сега се чакало не знам си какво становище, та няма да ги чакам цяла седмица. Щяли да му върнат парите, ама с пратката не се знае какво ще стане. Може ли да са толкова некадърни

Общи условия

Активация на акаунт