Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро!
Аз съм все още само на кафе - яденето го подкарвам малко по-късно Laughing
Вчера бойлера за топла вода сдаде багажа..... Идва момчето и се хвана за главата - бойлера е буквално от балканската война LaughingLaughingLaughing Сега сме с два отделни бойлера - за парното и за топлата вода /ама и той много стар/, та ще се слага комбиниран.... Утре ще го монтират, а аз днес трябва да освободя банята и кухнята WearyTriumphSweat защото парното е в кухнята, а другия в банята... Идея си нямам къде ще е новия Rage Добре поне, че тръбите за газта и водата ги знам къде са....

# 556
O, Лейди, усещам че днес при вас ще има барбекю и басейн на двора!

# 557
Добро утро!
Хайде на кафе с овесени бисквити!

Най накрая бойлерите са махнати, сложен е комбинирания и къщата е в обичайния си ред.... Наглед уж нищо работа, ама трябваше да се изпразват шкафове, наложи се къртене.... и после докато всички натурии си отидат по местата.... Днес вече съм в обичайния ритъм. Мъжете сутринта отидоха за риба и аз се кефя на тишината Smiley
Бях обещала на Кратун да му шия гоблен с коне - е накрая си харес един с 9 коня. Вече е при мен със скромните размери 100/45 - осигурих си ръкоделие за година Laughing
Спокойни почивни дни Kissing Heart

# 558
  • при късмета
Голяма разправия с бойлера. Новия да работи дълго и безаварийно!
Заведохме шефа при майка, че не се бяха виждали доста време. Измих прозорците в стаят му, докато го няма с новия уред и имам да пресадя едно сандъче с карамфили, че се е счупило, простирам и това ми до края на уикенда. Довечера ще сме на пържени яйца, а за утре ще решаваме като се прибере шефа

# 559
Лейди, преди да дедеш право на избор е трябвало да определиш лимит на конете.....
Аз пекох днес бутчета с моркови, картофи и тиквички. После, за да се постопли още малко в стаята пекох и тиква. Сега на релакс и климатик.

# 560
Мако разправия си е, че в банята не се маха стария и на негово място да се сложи нов, а тотално се демонтира, като подмяната стана на стария в кухнята... а пък размера е различен, че новия е комбиниран Smiley
На практика бойлера не е наш, а на собственика на къщата. Нашия ангажимент към майстора беше единствено да му разчистя обектите, както и после да си изчистя и подредя. Ангажимент на собственика е да си купи бойлер и да си намери майстор.
Как е новия уред?
Мария аз си харесах да са 9 коня Laughing той искаше да е с коне. Аз исках хем конете да бягат, хем цветовете да ми харесват.... Хич и не си мисли, че само твоята фурна грее Laughing Първо пекох 2 тави пипер, а сега се пече едно парче свински врат в/у сол, а после ще са "надупените" картофи Laughing

# 561
  • при късмета
Затова казах разправията, а не финансите. Да разчистиш, че да стане кочина и после да разчистваш кочината е много "забавно" Joy
За труднодостъпни прозорци, уреда върши много добра работа. Ходи си отвън по прозореца без проблем и се управлява с дистанционно. Днес и на шефа в стаята минах големия прозорец отвън, а той е неотваряем. В кухнята пък са ми до тавана и неотваряемите чести отвън ги миеше мъжа ми, че аз нямам толкова сила да натисна като хората. Отвътре използвам стълба, ама там не ми е проблем. Сега се качвам на стълбата, колкото да забърша дограмата. Като цяла съм доволна
Майка ми веднага ме привика и у тях да помогна, че и тя има едни прозорци до тавана, а и проблеми с вестибуларния апарат и съвсем я е страх да виси отвън.

Мен жегата не ме притеснява за готвенето, обаче шефа докато измисли менюто лошо ми става да предлагам и той да се чуди. Уж да си спестя измислянето, а то измисля няколко неща, докато си избере Joy А в кухнята както няма нито щори, нито пердета, а прозорците са от край до край и е западна, никой освен мен не влиза след 14ч. И лятото вечеряме най-рано в 20.30

# 562
Мако много ме заинтригува с това чудо! Някаква картинка, име, марка има ли?

# 563
Оххх ,хиля се сама,прочетох поста на Калинка-бройлери и се връщах после да прочета  като видях тръби и  др....
Мария в тая жега как ти се ползва фурна,аз съм я забравила.Да живеят кукърите.
Ма ко, да те викаме по ред да ни чистиш прозорците.
Днес наистина не беше за показване вън,за това си стоя вътре под климатика .Готвих мусака,проснах и прибрах прането рано, рано и си плета.Ама от понеделник ме чакат задачи и пътуване.
Хайде наздраве.

# 564
Наздраве, Писе!

# 565
  • при късмета
Мако много ме заинтригува с това чудо! Някаква картинка, име, марка има ли?
Мога по темата да те ориентирам, а ти ще си прецениш как да го търсиш при теб. В края на темата съм пуснала снимки и още отзиви трябва да давам
https://www.bg-mamma.com/?topic=1124570
Писе, наздраве, аз съм на мента. Етървата каза и през тях да мина, като изчистя прозорците ще ме чака софрата, а мъжете и децата ще експедираме някъде Joy Една приятелка и тя, освен на списък да ви водя вече и без друго след 2 седмици трябва още да съм го използвала, че трябва да са при по-дълга употреба Joy

# 566
Мако изчетох всичко - със здраве да си го ползваш! Flowers Hibiscus
Писе наздраве!!! Точно това е нужно в жегата!

# 567
Ма ко хубав е уреда.Понеже съм в темите за Алиекспрес,та там го видях този същия,има и други различни модели .За сега ,понеже не чистя често прозорци заради цветята,че искат местене и все някое пострадва  ,не ми е нужно.Иначе си е удобство ,но в Алито видях с триъгълни четки ,които така стигат ъгълчетата на прозореца,но са механични и с магнит.Почистването става с ръка и доста скърца хаха,поне така се чува на клиповете.
Вчера и днес е ад от жегата.... направо пари въздуха вън.Дано утре малко се захлади или поне си свърша задачите по хладното.
Хайде едно кафе да пусна.
Скрит текст:

# 568
  • при късмета
Да взема да сложа кафе, нищо, че обед стана

Писе, магнитните отдавна ги има, но отзивите не са особено добри. Колежка на майка има, доста я разпитвах.
Скърцането им е последния проблем, за да измиеш отвън пак трябва да достигаш прозореца изцяло, както си го миеш на ръка. Дистанционното е голямо предимство на моя уред

Трябва да измисля какво да сготвя за довечера и да вземем шефа.  Дайте идеи. Мислех като се върна да се хвана с това, но една приятелка ще дойде за едно цвете и ще се заплеснем, та предварително трябва да сготвя

# 569
Добро утро!
Идвам на кафето!
Мако ние дне сме на скумврия на скара и салата зеле Laughing
Вчера си купих теменужки и днес ще оправям градинката. Трябва да приготвя и багажа, че утре имам излизане и пазаруване, а летим рано във вторник. За 3 дни лесно се събира багаж Laughing
Весел ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт