Домакини 68/ За да живееш по-дълго, по-често умирай от смях!

• 56 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • при късмета
Шефа престана да яде риба. С баща му обичайно използваме случая като го няма, ама вчера пропуснахме.
Ще мисля

# 571
Хелоу! Hug
Днес времето е скапано... изобщо тук лятото тази година е гадно. Миналата пък е било адски горещо.

Днес ще оправя багажа, в сряда летим, ама всеки в различни посоки. Stuck Out Tongue Winking Eye То има време за багажа, ама така или иначе днес не става много за излизане.

# 572
Ма ко не ги знам,само ги гледах всичките тия машинки.
А за готвене нарязах патладжан,тиквичка и картофки ,сложих и сланинка ,и от горе да не пека на два пъти и кюфтета хахах манджа с грозде ,ама стана вкусно.Пък аз успях да се порежа на втория патладжан,та питайте как рязах другите неща.Мм бели картофите,а аз сега ще мързелувам ,защото с една ръка не мога да плета....Хубаво че имах от прахчето и спря веднага .Та ще ровя по нета и ще почивам.

# 573
Аз днес няма да готвя. Тук е жега.
Благодаря ви за кафетата.

# 574
Добро вечер!
При нас днес времето беше "човешко" LaughingLaughingLaughing Да ви черпя с една снимка от центъра на Лийдс, че утре ще сме в Северна Ирландия Kissing Heart
Скрит текст:

# 575
  • при късмета
И си знаеш, че ще чакаме снимки и от там

# 576
Добро утро! Имам повод!

# 577
  • при късмета
Добро утро!
Мария, честито!
Чакам племеницата днес у нас, после ще ги водя на атракцията с динозаврите в Ринг мол.

# 578
Мария честит празник.Бъди здрава,щастлива и обичана!
Калинка приятно разглеждане и да си прекарате супер.
Аз си свърших задачите,една кратка разходка до Бачково и сложихме климатика.Сега вече ми се полага почивка.Днес по бива времето,подухва вятър.

# 579
Мария! Честита да си! От здраве, щастие и любов да не се отървеш! 💐🎂🥂

Събрах багажа... вече и със затворени очи мога да опаковам два куфара, хаха! Утре летим, ама в различни посоки. Аз директно за Сф, а мм за Европата. Ще стискате палци, нали?

Трябва и пусна една прахосмукачка, ама по-късно. Следобед пече едно слънце вкъщи и макар, че климатикът работи, не ми се пипа нищо. Днес е ужасно топло, към 35 градуса е някъде и духа буквално горещ вятър. Абе, като ви казвам, лятото е шантаво. Юли е било 20 градуса, сега 35, хаха.

# 580
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, лек полет, ако се задържиш насам и имаш време, обади се да пием по кафе
Калинче, приятна почивка!
Писе, дълго да ви служи новата придобивка
Мария, как мина празника?

Отиваме към майка ми с шефа, пак ще мия прозорци, че мен да изкарат виновна, като се развали времето Joy

# 581
Добре мина, Ма ко. Семейно на ресторант. 

# 582
Привет ви момичета.
Ма ко благодаря.
Днес хубав релакс си направихме,обаче мястото е прекрасно,има страхотна гледка и на качване, и на слизане.Обаче понеже в мен имам навигатор и не става да снимам,пък и доста завои са.Бяхме на Старите къщи,с.Врата.Като се качихме от долу и дали защото е хладно или чистия въздух големи прозявки му ударихме...Заредихме батериите и сега съм  освежена.

На втората снимка горе се вижда Белинташ.

# 583
Писе, баш на време ми се явяваш. Подариха ми орхидея. Какво да я правя?

# 584
Писе, баш на време ми се явяваш. Подариха ми орхидея. Какво да я правя?
Честито,ще я гледаш.
Да не е директно на слънце,поливаш  като посивеят корените.Лятото по често,аз кисна и след два часа изливам водата и поставям в кашпата която е .Като прецъфти ако е зелен цветоноса не го режеш,ако стане кафяв режеш до 5 см като оставиш от клонката.Да не влиза вода в средата на розетката,аз къпя в банята с душа с хладка вода ,така пада праха ,ама имам и доста и ми е по -лесно така.Покажи снимка да видим .

Общи условия

Активация на акаунт