Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

• 37 998
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Mакар да бях решила да не гледам , гледах от там дето Кая беше у Йълдъз ( у Емир ) . ТАзи Шахика ако това всичко е истина Ябълката минава в друг жанр . А това с Халит и Йълдъз какво беше ? Ние отдавна го мечтаехме , но едва ли е наяве .
 А Еда се боядисала....
Липсват ми ЗейАл , сериалът е празен без тях .
Забелязахте ли ,че Ендер ( Шевал ) започна да си показва краката като Несрин -Шахика . Много тъпо , все пак Шахика е 10 г. по-млада и с много по-стегната фигура . Шевал се излага като я имитира . Както и да е , жалко ,че развалиха хубавия сериал ...

# 661
Изпуснах това с Халит. Моля, ако го има на клипче някой да го пусне

Мери, ще повторят финала и ще го видиш, супер е Халитко

# 662
Точно така си мечтаех да видя Халитко - беден и нещастен.
Той щото много се хвали колко го бива с жените, сега ще разбере че всичкия му чар е в портмонето.
Много ми е интересно, ако Халит е в това положение, какво се случва с дъщерите му кокони, особено кухата Зехра. Кой ли се грижи за прехраната й... Joy

А Йълдъзка с нова прическа и много красива и стилна.
Добре, че преди серията заявих че ще си гледам и наесен, че става интересно Joy Joy Joy
Рускините пишат, че Ендерището я е цапардосала женска ръка, чия ли е?

# 663
Здравейте,
Това беше подсказка за следващия сезон. Халит е загубил богатството си, а Йълдъз се е издигнала. Предполагам, че Шахика е разорила Халит с помощта на онзи мъж. Алихан е можел да му помогне, но не го е сторил, заради постъпката му с Йълдъз, която засяга много Зейно.
Дъгичке Hug
Може би Алихан от Америка е помогнал на Йълдъз, може би постепенно тя се е променила и след краха на Халит тя и Алихан ще поемат издръжката на всички, без тази на Халит и той ще остане сам и беден. Нали все пак фирмата на Алихан си остава и Хакан я ръководи. Йълдъз със сигурност е споделила случилото се в един момент, няма как да срие подобно нещо дълго време. Алихан и Зейно са се разочаровали от Халит и за това няма да му помогнат занапред.

# 664
Ами сигурно е госпожа Незакет !

# 665

Сега повтарят края....

# 666
Дана, радвам се да те видя! Hug
Много логично звучи това, което си написала.
А Ендера трябва да оцелее, за да си получи заслуженото.
И да се развие интригата с Ийит.

Хайде, повтарят култовия момент с Халит-клошаря. Joy
А може да ни хвърлят по борчетата и това да е Йълдъзкин сън или мечта... За да има какво да чепкаме цяло лято.

# 667
А Зерин даваха ли я в тази серия ? И ако това с Халит и Йълдъз е истина как е оставила чичко Халитко ? Или Шахика е разорила всички ? Къде ли е лигльото ?

# 668
Фили, гледай го като друг сериал с друг сценарии
Вярно не е нашият си сериал, но се радвам за Ендер, че вече не е главната интригантка.

# 669
Фили, гледай го като друг сериал с друг сценарии
Вярно не е нашият си сериал, но се радвам за Ендер, че вече не е главната интригантка.

О , черен гологан не се губи , ще се появи кучката крилата .Може да е оцеляла и да са съдружнички със Зерин и Йълдъз - фирмата ще се казва ,,Халит Харем ООД ''Satisfied

# 670
Цитат
А Зерин даваха ли я в тази серия ?
Фили,не я дадоха.....

Ето и откъса с Халит накрая....
https://vk.com/unionpopisfilm?z=video-158910545_456239792%2F419f … l_wall_-158910545

# 671
  • Варна
Не я даваха Зерин, Фили;
Да -сега на повторението видях ,че пише - следващия сезон.

Да не би Ендера да е умряла : )))) и да са обвинили Халит?

О , черен гологан не се губи , ще се появи кучката крилата .Може да е оцеляла и да са съдружнички със Зерин и Йълдъз - фирмата ще се казва ,,Халит Харем ООД ''Satisfied

JoyJoyJoyJoyJoyJoy
Фили - "Екс Халит Харем  ООД" JoyJoyJoyJoy

Клуб бивша съпруга могат да направят JoyJoyJoy ама другите имат деца от Халит, а Йълдъз - не; Може пък да има и така да му е взела всичко.

# 672
  • По света и в нас.
Йълдъз взе протокола за развод от адвоката без да го разпише,ако Кая я е посъветвал какво да прави.....И аз изпуснах началото на серията.

# 673
Дъгичке Hug тук съм, но съм четяща Simple Smile. Много добра игра на Талат Б. Погледът му - изненадан, шокиран, засрамен, смутен...навеждането на главата, после друг различен поглед - виновен поглед, поглед, издаващ съжаление и сякаш признание, за това, че вижда Йълдъз в тази светлина. Много добър актьор е. Ендерата ще оцелее, но дали ще е същата?! Може този инцидент да има отражение. Според мен, Шахика е разорила чичо Халит, може би е още по-свирепа и наистина е убийца, ще видим.

# 674
Не е умряла , Шевал да не е луда за напусне сериала . кой друг ще я наеме за се прави на манекенка .
Наистина май ще има друга Ябълка на есен . А ЗейАл няма да ги споменат вече за съжаление .
А ТБ е страхотен актьор , няма спор

Общи условия

Активация на акаунт