Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

• 37 982
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
Йълдъз - фирмата ще се казва,Халит Харем ООД ''
Ей това ме изкефи най-много тази вечер.
Фили, мила на теб разчитаме да измислиш нови сценарии въз основа на тази една минута дето ни я показаха като промо за трети сезон.

Момичета, благодаря ви за компанията!
Оттеглям се, защото денят беше дълъг и очите ми се затварят.
Беше ми приятно, както винаги.
Дано този път рускините не закъснеят с превода като миналата седмица. Или да не се откажат и те, че съвсем я втасахме.
Лекичка! smile3524 smile3524 smile3524

# 676
А, дали Йълдъз не се е събрала с Кая и отново да е в елита, но за Халит е вероятно да не е издържал, ако е научил, че легльото не му е син.

# 677

Много ще се радвам, не само ако не е главна интригантка, но и ако не е вече и главна героиня. Много ми дотегна тази жена. Наистина това вече не е нашата Ябълка, ами то я правиха Севда и Онур. Като ги няма тях каква Ябълка?

# 678
  • Варна
И във Вуслат завършват с опит за убийство - не могат да измислят нещо по-интересно за сезонен финал ; ))))

# 679
Те така на времето м/у двата сезона на Фатиха даваха Маджит клошар , пък после така врътнаха сезон 2 , направиха го много селски , издържа до 50 еп само заради играта на Несли и Кадир . Наистна е вариант не само да са взели акциите на Халит , ама и през затвора да е минал заради Ендерица ( за опит за убийство ), , но пак казвам това е друг сериал с по-драматаичен сюжет .Жалко с Ябълката много се развличах и зареждах до преди няколко месеца .

# 680
  • По света и в нас.
Все пак в първа серия разказа започна Йълдъз,така че тя трябва в трети сезон да го завърши.Само съжалявам за липсващите 50 нюанса ЗейАл.

# 681
Момичета,благодаря за компанията! Hug Hug HugИзкарахме още един сезон от 35 епизода! Wink Laughing

Лека нощ със ЗейАл по желание на Катето Hug Wink

# 682
Лека и от мен

# 683
  • Варна
Ели (Ейдин) - wavey радвам се ,че те виждам Hug

Така е Биби - 50-те ни нюанса ще липсват много;

И наистина става като друг сериал.

Голям майтап бяха тука : )))

# 684
Злати, благодаря

Ще коментираме цяло лято но за друг сериал, нашият свърши
ЗейАл ги няма и е празно някак си.
Все очаквам, че ще се появят, а то само злобите от харема на Халит. Но....всяко хубаво нещо свършва

Ще очакваме филма на Онур за освежаване и Релакс.

Лека и спокойна нощ

# 685
Добро утроо! Wink Hug Hug

Няма превод на епизода! Peace

Да ви пусна сладурите на закуска... Heart Eyes Two Hearts

Снимка за края на сезона-седнали са сценаристка,продуцента и Шевал разбира се...Режисьорката е м/у Доаач/Йиит и Несрин/Зерин
Yasak Elma ekibi sezon finali yemeği! Eylülde görüşürüz, çok özletmeyin! 🍎

Желая ви приятен ден! Nature Sunny Flowers Four Leaf Clover

# 686

Добро да бъде утрото ни Момичета, Hug wavey

Снощи пак бяхме заедно, но вече с друг жанр сериал. Онур и Севда ги няма, а като ги няма тях и нюансите ги няма, лишиха ни от това удоволствие, което преживявахме с тях.

Тази Шейка и тя интригантка парексаланс, направо Кучката я заби в земята.Време беше за разплата. На мен ми е интересно кой я удари по главата с дървото, казвате, че е било женска ръка. Ще трябва да видя. Най-накрая нашта си намери майстора, ама да не си мислите, че ми е жал за нея, изобщо.Накрая стана хитрата сврака с двата крака. Добре, че гледахте и писахте, че аз не можах в началото да я понеса със стойките й и кършенето на снага. Тази Шайка е по млада и на нея й отива да кърши снага, а на нашта стара чанта въобще. Вижда се, че се опитва да й подръжава, ама йок. Шайка определено е по-добра актриса от Шевал.
                 Дъртия пръч тотално ми падна в очите, не се ли вижда колко е жалък само.На мен ми беше жал за Йълдъз, защото тя не заслужаваше чак това.Този Халитко по такъв жесток начин я унижаваше и тая патка го моли, ужас.Наистина Халит е страхотен актьор, много е добър, показваше всички свои чувства с поглед. Не случайно комшуто го наричат турският Робърт де Ниро.
                  Накрая се впечатлих от Халит-клошар, Това е подсказка за 3-ти сезон. Така е в живота, всеки рано или късно си получава заслуженото. Всичките си жени ги унижаваше, обиждаше, държеше се арогантно и безпардонно, но накрая.....Колко жените му се борели за него, ами да борят се не за него, а за портфейла му.
                   Йълдъз в последната сцена беше много разхубавена, още повече ми хареса, ама тя по принцип е хубава жена. Дано и тя да е намерила щастието.

Момичета, пак ще се включа по някое време, желая на всички много хубав ден. bouquet

# 687
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
А така Злати,слагай ги ЗейАл,че през служ. комп. не мога качвам нищо само да чета.Севда добре си е поседяла на скута на Онур,имаше и изрязани такива сцени.
Дано рускините да пуснат превод ,че и аз не гледах началото на серията.

# 688
Здравейте,

Злати, както винаги, благодаря за кафето и фотките на Севда и Онур.

Биби, Танита Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ето и ръката цапардосала Ендерица. На кого ли е?
Ще анализираме цяло лято.

Приятен и слънчев ден ви желая.

# 689
  • Варна
CoffeeCookieCoffeeCookieCoffeeCookie  bouquet

Цепки деколтета : )))) оле-ле-ле

Мислех си, ако Ендер е в кома, Халит са го обвинили или нещо е изкукал и както писахте, Йълдъз не подписа развода ,та е станала попечителка на Ерим и управлението е отишло на Аргун е отишло в нея.

ЗейАЛ - добре ,че не разтягаха много и ги събраха : )

Общи условия

Активация на акаунт