Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 890
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Гюна очевидно е вманиачена. Но какво друго е познала в живота. Била е затворена в един конак с откачени жени- баба, майка, прислужници. Бракът е бил начин поне да има някакъв статус в тази глутница. Влюбила се е в Миран. Оженили са я. Сбъднала се е програмата максимум. Но нищо от това не се е случило- нито Миран и е станал мъж, нито някой я уважава. На маймуна я направиха да купува рокли и дарове за нова съпруга. Всеки би се побъркал. Къде да иде? Кой и на какво друго я е научил освен на пренебрежение и омраза? Ако беше имала късмет да я оженят навън- все по- добре за нея. Така, че и тя е жертва. Колкото и ние да не я харесваме.

# 91
Привет привет  wavey Вие пак сте напреднали и изписали много. Тъкмо да навакса човек.  newsm68

Тази снимка просто ми оправи настроението. Гюнюл си го търси и ще си го получи. И няма да е с любов от Миран.  hahaha

# 92
Ооох, бееее, не зная дали Елиф е разказала на батковците в колата, или Рейян ще каже на Миран, но тая снимка ми оправи деня Joy

Развоооод ми дааай, развооод ми даааай Joy

Стискай по-силно, Миране!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тази като отровен бръшлян се е увила около теб, че и ризите ти примъкна в нейната стая Simple Smile ))))))))))))))

# 93
И на мен не ми е жал за Гюна, не заради друго , а заради жалките и интриги. Жалко ,че няма кой да и обясни, че с такива плитки лъжи не се печели мъж, нито пък любов. Да се съюзиш  с враговете на Миран, това какво е? Хем го предава, хем очаква той да е с нея, насила хубост не бива, колкото и да е несправедливо

# 94
  • Пловдив
Тя ако Гюнюл беше умна и силна Миран щеше да я забележи, каквото и да си говорм никой мъж не иска да себе си слаба и неуравновесена жена. За мен Гюнюл има някакъв психичен проблем и трябва да се лекува, за това и имам малко или много съжаление към нея.

# 95
Мери, и аз така викам, стискааай Joy 
Рускините са на мнение, че Рейян му е казала, че знае истината от самата Гьонюл от онази вечер.
А може и Елиф да им е казала в колата, но да е надделяла срещата с Гюл Ханъм, радостта му от наученото от нея и бързането му към Рейян. Той Гьонюл във всеки един момент може да я довърши, ама Рейянчето е огън и "не се знае знае ли се" при нея Blush
Та, мисълта ми е, че от Елиф може да научи за "Светата Троица" и срещите им, а от Рейян останалото и жална й майка на оная.

Тя ако Гюнюл беше умна и силна Миран щеше да я забележи, каквото и да си говорм никой мъж не иска да себе си слаба и неуравновесена жена. За мен Гюнюл има някакъв психичен проблем и трябва да се лекува, за това и имам малко или много съжаление към нея.
Абсолютно! Изобщо не я оправдавам за нищо!

Ще чакам с нетърпение да видя всичко около образа на Есма по-нататък. Има нещо в очите на тази жена, което не ми дава мира (не мисля, че подбора на каста е случаен в никой случай) и въпреки помощта й, това докладване за всичко на Азизе Бей и оправдаването й пред нея за направеното, ми идва много сметкаджийско. Затова и преди като зачекнах темата за нея написах, че ми е 50 на 50.

# 96
  • Пловдив
Есма е скрита лимонка, може да докладва защото се страхува Азизе да не настрой Фърат срещу нея, тя го е отгледала, но ако не й син какво ще прави като излзе истината. В един момент се надявам да види какви са плановете на Азизе и да започне двойна игра , да помага на Миран , но ще видим Simple Smile

# 97
Василева, и на мен в това ми е надеждата- да започне двойна игра, но както си написала ти, в помощ на Миран да е.
Именно след като се разбере истината за Миран, а после и за Фърат (или в обратен ред, ще видим), ще има един момент, в който ще я обвиняват, за дето е мълчала през всичките тези години и нищо не е направила. Някой ще каже, че е било от страх...Ами през годините все е можела да измисли нещо, защото покрай Азизе е имала възможности, които да използва и затова и нея не я оправдавам!

# 98
   В живота има всякакви типажи хора - и като Гьонюл, и като Есма, и като Азизе.... Сигурно всяка за себе си има оправдание защо е мълчала толкова години, защо се е примирила с участта си, защо някой друг е успял да начертае и подреди по този начин живота й дотук... Сами за себе си те не намират вина за своите прояви и смятат, че защитават по този начин себе си или някой друг... Липсва им гордост, липсва им самоизява, липсва им борбеност, липсва им самоуважение... Аз например не мога да разбера Гьонюл и нейната параноична любов... Ще виждам, че някой открито ме пренебрегва и пет пари не дава за мен, а аз ще се опитвам по всякакъв начин да го прикоткам до себе си... Не мога чак толкова да стъпча гордостта си и да се унижа пред един мъж, пък било то и Брад Пит... Ай холан... Същата параноя я тресе и Ярен... Мъжът Миран въобще не я забелязва, тя тръгнала да се опитва да му става жена... Не мога да ги разбера тези жени и това си е.... Нейсе, филм да става...

# 99
  • Пловдив
mury9 ти нищо не разбираш Ярен го видяла първа, той си е за нея Grinning Grinning Grinning (тук се шегувам Heart )
Напълно подкрепям написаното от теб! Много добре си се изразила Simple Smile

# 100
Mury9 и аз така Sunglasses Не ги разбирам такива жени и колкото и да се опитват на един етап от сериалите да ми ги белосват образите им, пак не ми стига след всичко видяно да ги оправдавам!

# 101
Пропускате Азат бей ...и той е от тяхната болест болен , при все цялата му "хуманитарност"

# 102
Пропускате Азат бей ...и той е от тяхната болест болен , при все цялата му "хуманитарност"
Joy

Хич не ги съжалявам аз, онези двете и тоя Imp Не, за Азат ми е жал /засега/

"Голямото разчистване на сметки.
Според вас, кой е прав?"

И снимка на Ебру в конака Асланбей Wink

# 103
Ухаааааа, влизам в темичката ни и насреща Миранджик души Гюла кукувицата, Party а Рейянчето е в конака на Асланбей. Party
Може да не му е жена по документи, но му е такава пред Бога и мястото й е до нашето момче. Party
Иииииииии ми се отвори парашута, Party утре вечер да не пътуваме с милото и сина Party и ще гледам онлааааайн. Party
 Cry Cry

Малииии, Laughing тая фенка каква физиономия е направила Mr. Green гледайки Акън. Laughing Joy

# 104
  • Пловдив
Сега се загледах в снимката с Рейян и родителите й. Мога само да кажа браво на Хазар, толкова подкрепящ и всеотдаен баща. Пълни ми душата този човек. Ще ми бъде много интересно да видя как с Миран ще намерят път един към друг след всичко случило се Sad

Общи условия

Активация на акаунт