Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 47 970
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Свети Влас
KikaDer Hug и моята цел не е спор, разбира се, че има различни мнения и гледни точки.  Просто се опитвам да си обясня лудостта и, която е очевидна. Но кой ли в това семейство не е луд малко или много Simple Smile Ходила съм често до Турция и си спомням, че там не може жена да се разхожда спокойна и сама из улиците на Истанбул, който е доста модерен град. С моя приятелка решихме да се отделим от групата и въпреки че бях облечена доста прилично една кола ни преследваше дълго време. Мъже се опитваха да ни заговарят. И общо взето ти иде да се забрадиш само и само да се разходиш на спокойствие.
Скрит текст:
Нас бяха ни предупредили, че някои мъж може да ни отведе някъде и... А вече е приет закон, че ако мъж изнасили момиче в Турция, тя е длъжна да се омъжи за него.... Мисълта ми е, че трябва да се внимава

# 121
JoannnaM Hug уау, кофти впечатления имаш от истанбулските мъжки индивиди значи Wink На мен такова нещо ми се е случвало в испански курорт по сред бял ден и те разбирам напълно. Там обаче, и да се забрадиш няма да помогне.
Нейди Hug голям пропуск от моя страна! Миранджим и Гюл Ханъм Heart Eyes И аз гледах общата им сцена с подсмихващия се отстрани Фърат сигурно 50 пъти най- малко Heart Eyes
Явно и довечера пак ще шмекерува нещо малката сладурка, което очаквам с огромно нетърпение Heart Eyes
Гледайки снимките за предстоящия епизод ми направи впечатление, как едва удържат завърналия се войник. Ние си го гласим я за Елиф, я за Ярен, но много ще се радвам, ако е подкрепа за Рейян. Азад някак ми се струва, че с неговата несподелена любов няма да дава нужната подкрепа на Рейян, освен ако не вижда лична изгода. Дано да греша за него, но за войничето се надявам наистина да е упора на Рейян и покрай това да е в помощ на Миран, а не поредна пречка.

Габи Hug Направо се втрещих от спойлера Flushed Ами явно неслучайно известните турци подкрепят другата партия, а не тази на Ердю. Що за небивалици приемат за закони! Вчера четох в туитър, че някакъв искал да се спре сериала Чукур, защото повечето актьори, участващи там, подкрепяли партията на опозицията на Ердю.

# 122
  • Пловдив
Войника и аз се надявам да е в помощ на Рейян и Миран. Пък може и да укроти страстите на Ярен.
Нещата които коментирате са брутални Sad не мога дори да си ги представя, все повече се убеждавам,че трябва да се радвам , че не живея там  Sad горките жени никакви права нямат, никакво мнение в 21 век Sad Докато тази парития е на власт ще е така Sad което е жалко.
Аз точно заради тези отношения така се зарибих по Вятърничав , но поне Миран се държи добре с Рейян, баща й също, значи може да има надежда и за промяна Simple Smile

# 123
# 124
  • Свети Влас
Четох го, затова го споделям и сложих като скрит текст... Извинявам се, че не е свързано с темата.

# 125
Днес в 18часа, двамата ще обявят хаштага.
 Two Hearts loveuuu Two Hearts

# 126
  • Monaco
Мога да споделя още любопитни подробности относно нравите им. Имах приятел турчин (както споменах в предишен пост). Когато му отидох на гости си спомням, че още на спирката слизайки от автобуса го прегърнах и един възрастен човек дойде и ни направи забележка за една прегръдка.. Вечерта още не си бяхме легнали и съседите се бяха обадили на полиция,защото нямаме перде и са видяли мъж и жена да съжителстват. После отидохме на ресторант и на масата компанията коментираше, че на съседната маса има компаньонка, която вечеряше с мъж. Попитах ги как са разбрали,че е такава, тъй като на мен ми изглеждаше нормална жена. Отговориха ми, че понеже е облечена с рокля, а техните жени не се обличали така. Стана ми много тъпо, защото си бях взела много рокли Grinning.  Там ако например отидете на дискотека, не може да отидете до тоалетна без приятелят ви да ви чака пред вратата.. Жените се наглеждат. Имала съм случаи да не ми дава да си съблека якето, въпреки че е топло, защото е март месец и никой нямало по улицата с фланелка. Написах всичко това, за да обясня, защо мисля, че в тези филми модерното облекло е само за пред екрана... В ежедневието си тези актьори се обличат по различен начин. И разходки така от свободни дами са недопустими.

# 127
  • Пловдив
Сега разбирам, защо някой в ежедневието си се обличат така невзрачно Sad горките това не е живот. То и във филма е показано това Рейян я обличат доста консервативно, навсякъде излиза с някой друг Sad
Добре, че турците в България не са като тези там Simple Smile

# 128
Сереная и в ежедневието са я  снимали с гол пъп.

# 129
  • Яко в Матрицата...
Чета ви и се чудя аз в коя Турция съм била и къде съм бляла Flushed Защото такива неща не съм виждала. Да не кажа, че по-скоро имах случай, в който аз се възмутих Joy от облеклото на едни представителки на нежния пол в едно кафене в Истанбул. И да, туркини бяха... Тия дрешки, които произвежда турската текстилна индустрия не са само за износ, носят си ги Wink А Рейан я обличат безобразно дори за града, в който живее. Майка й е по-модерно облечена Rolling Eyes

# 130
Днес в 18часа, двамата ще обявят хаштага.
 Two Hearts loveuuu Two Hearts

Ох, че са хубави Heart Eyes
Увеличавам тук снимката, за да видя какво има в слънцето на медальона, но не се справям много. Може би е момиче на кон...

Ренку JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 14:57 от Еванджелин

# 131
  • Свети Влас
Рени ние като ходихме в Истанбул видяхме жени със забрадки ( и то много красиви ) и с фереджета... Не знам поне това видях аз като ходихме там. Опс отплеснах се. Много са красиви РейМир

# 132
Габи, то навсякъде си има такива момичета. Понякога не е по принуда, а личен избор.

# 133
  • Яко в Матрицата...
Рени ние като ходихме в Истанбул видяхме жени със забрадки ( и то много красиви ) и с фереджета... Не знам поне това видях аз като ходихме там. Опс отплеснах се. Много са красиви РейМир
И аз съм виждала забрадени, хванали плътно за ръка някой момък, дори имаше такива, които се целуваха... Тия с фереджетата не са туркини.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 15:30 от Reni - BG

# 134
Миран сам Cry срещу всички. Sad
"Люди не поддерживающие сердца, могут сделать любовь невозможной..."Mugania Kurbonalieva

И Джихан с тези фотки напомня за епизода довечера.
Ейййй, не искат да му пооправят бретона както е на тази снимка и туй то. Crossing Arms

Новое обновление от Айдан в Инстаграме/Mugania Kurbonalieva
Подпись: "Особняк Асланбеев "Ветреный" сегодня вечером в 20:00 на канале #atv.

Общи условия

Активация на акаунт