Е няма да е първата парадоксална любов.
И в сериала "1001 нощ" Онур отначало унизи любимата, а после се чудеше как да изкупи вината си. Само че той не беше женен и имаше полезен ход на разположение. Даже когато гледах 8- ми епизод и Азад недоумяваше, как Рейян може да обича палача си се сетих за думите на Шехеризада, че обича Онур така както жертвата обича палача си. Парадоксално е, но се случват такива неща не само в сериалите, но и в живота.Рейян не е влюбена в палача си, тя се влюби в нормален, красив, напорист и интересен млад мъж. Като една чиста душа първо отпусна кредит на доверие. После Принца се превърна не в жаба, ами в отровен скорпион. И тя сега се чуди как да се справи с болката в сърцето си.
Честно казано рускините толкова не са се радвали на собствените си бракове, колкото сега се радват на развода на Гюна и Миран.
Хазар не е много ясно защо му ги говори тези работи на Миран, но се забелязва че прави-струва все се отказва да си вземе семейството и да му осигури малко спокойствие далеч от двете змийски гнезда. На всичкото отгоре все друг му е виновен или му пречи. Обичал Дилшах, но не могйл да я защити. Не знае какво се е случило тогава, но и няма вид като да е направил опит да разбере. Обича Рейян, ама все го няма като дъртия я пердаши. Нейсе, филм да става.
Погледа на Рейян от последната сцена на фрага е малко по-мек. Въпреки това си мисля, че тя ще го моли да остави нея и семейството й на мира. Не е дошла да бъде с него със сигурност.
Харесва ми, че фрага хем е интересен, хем вместо отговори дава нови въпроси. Майстори са от екипа!