Hercai/Вятърничав по ATV Тема 4

• 48 012
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
КанелА Hug благодаря!

Оле, това за надгробните плочи и аз го видях и останах потресена Flushed Що за болни мозъци са го сторили?!?!? И от екипа са възмутени! Какво ли ги чака от тук нататък, та до финала Grin

# 421
Здравейте,
мисля си, че Азизе е настояла на женитба с Гьонюл, защото тя мълчи за всичко. Тя е приписала пари и имоти на Фърат, праща Гьонюл да искат Рейан за снаха...Коя друга щеше да мълчи така? В случая всичко остава в семейството, скрито-покрито, всеки е манипулиран по някакъв начин да мълчи и да се подчинява на бабата.
Чудя се само защо Миран така бяга от Гьонюл, нали са се оженили преди да се влюби в Рейан? Каква причина тогава го спира? Брак между братовчеди не е нещо чудо невиждано в Турция и по света. И като не спи с жена си, с кого тогава? Сц. нали не искат да вярваме, че на 32 г. няма с...

За Гьонюл не ми беше хрумвала чудовищната мисъл, че сама ще се дефлорира, но е достатъчно луда да го направи.
Сетих се, че баба ми е разказвала една стара история от тяхното село. Един влюбен ерген отмъкнал момата от хорото, завлякъл я малко встрани и я дефлорирал с пръсти, за да е сигурен, че друг няма да я вземе.
По всички ширини хората полудяват от любов, но добре, че не всички стигат до подлости и престъпления.

Аз продължавам да не вярам, че Миран е син на Хазар. Никой порядъчен мъж и девойка не биха си позволили волности преди брака.
Но много неясноти има още и дано не прекалят с броя на сериите, в които да откриват истините.
Ще има пречки, разбира се, но не мисля, че бракът на Миран ще издържи дълго. Не бракът ще е причина, други неща ще се завихрят.
И дали Рейан няма да отиде сама при Миран, за да опази семейството си? Защото фалитът няма избирателно да засегне само Насух и Джихан, ще се стовари върху всички. Дядото съвсем ще побеснее, ще изкара Хазар и Рейан виновни и кой знае на какъв тормоз ще ги подложи.

Никак не съм силна в догадките, но ей такива мисли ми се въртят. И още нещо, ако Паша се откажат от Ярен и я засрамят пред цял Мидят, защо да не я вземе войничето? Да я спаси от срама и да я чукне по вирнатия нос. Как ли ще го преживее Ярен, да бъде задължена на сина на слугинята. Не че му желая злото на момчето, ама...

# 422
Сега ние си гадаем за възможните причини точно Гьонюл да е избрана за брака с един Шадоолу. На мен ми се струва, че най-простичкото е най-близо до истината - планът за отмъщение да остане в рамките но рода. За това има две възможност - или Гьонюл, или Елиф. Като гледам Гьонюл е подходящата по възраст за брак, така че решението да е тя е логично.

# 423
ValentinaP Hug Миран и на самата Гьонюл каза, че никога не й е давал надежди за тях като двойка, и че не я обича. Затова бяга от нея като дявол от тамян. Той ако й подаде пръст, тя целия ще го изяде и внимава човека, че тя тази само чака да го налази. А и нали знаеш, че в турски сериали (к)екса е мираж Joy

# 424
Не знам, аз мисля, че има нещо много повече зад "точно Гьонюл". До сватбата на Миран и Рейян, Шадоулу бяха виждали само Гьонюл и Султан, като първата хич не се изискваше да присъства. Освен това, никой не очакваше, че Миран ще се влюби, ще заведе Рейян в конака Асланбей, че да се разбира истината. Всъщност всичко трябваше да приключи след нощта в колибата, по сметките на бабата.

Дано сценаристката не е яла тези бисквитки, за да си успокоява нервите, докато пише последните 3 епизода Joy

Откъде тръгна, че докъде стигна наш Миран Heart Eyes

# 425
  • Monaco
Азизе спаси живота на Рейян, ако я беше оставила да изгори в изоставената къща щеше да причини много повече болка на Хазар и внучка и (ако е Гьонюл) нямаше да страда, заради разкаянието на Миран и желанието да си върне Рейян.  Мисля си, че Рейян е Гьонюл и бебетата са разменени. Аз така поне разбрах думите и, но филмът ще си покаже дали е така.

# 426
  • Monaco
И знаете ли така ще е страхотно отмъщение за Насух. Омразната му доведена внучка ще се окаже наследничка на врагът му, а той ще се сринат и загубил всичко. Миран няма как да спре Азизе, колкото и да му се иска.

# 427
Азизе спаси живота на Рейян, ако я беше оставила да изгори в изоставената къща щеше да причини много повече болка на Хазар и внучка и (ако е Гьонюл) нямаше да страда, заради разкаянието на Миран и желанието да си върне Рейян.  Мисля си, че Рейян е Гьонюл и бебетата са разменени. Аз така поне разбрах думите и, но филмът ще си покаже дали е така.

Азизе тогава не знаеше , че Миран толкова ще се влюби То и той на знаеше даже

Но наистина нещо съмнително има
След отмъщението и тръгването на Миран от колибата , той се прибра и Гьонюл го чакаше подготвена за него
И бабата знаеше , както и всички
Та Азизе даде тогава пълна подкрепа на внучка си и Миран да са най-после съпрузи
Значи тя приема нейната внучка да роди един Шадоулу?

# 428
  • Monaco
На Миран му личеше много, че е влюбен и Гьонул започна да ревнува и да споделя на Азизе, че той има силни чувства. И да  беше в плана да се влюбят и това бяха и думите на старицата, че ще излекува раните и.. Рейян ще разбере, че са я лъгали и че е търпяла бой, защото е чужда. Това ще я настрои срещу тях и тогава ще е моментът на Азизе..

# 429
Момичета, може би се заблуждавам, но според мен Насух няма да излезне толкова отрицателен образ, колкото си го представяме. Какво ще стане ако скоро обърнат ролята му. Не знам, само аз ли видях някаква наченка на разкаяние в поведението му след побоя над Рейян? Или може би самият актьор просто не може да се крие зад маска дълго време ...  Доянкъде оправдавам и Султан. Защитава дъщеря си без да я интересува друго. Да, аз нямам дете, но смятам, че ако един ден имам ... Колкото и да е черно, аз пак не бих се отказала от него, защото сърцето ще ме боли. При вад бях прочела, че може Рейян да излезне Гьонюл ... Ей това вече наистина, наистина сценеристите ще изградят неизграден сценари досега в други проекти. Коварно, но и много гениално!

# 430
  • ... да усещаш мириса на море ...
Кой друг род, който държи на авторитета си,  би позволил бракът да се сключи тайно и да не се разгласява пред обществеността, да не бият зурли и тъпани и  да не се разчуе сред братовчеди и роднини, да няма голяма сватба и
Не е задължително бракът да е бил таен. До отмъщението Асланбей живеят в Карс, което е доста далеч от Мардин, освен ако има и друг град с това име наблизо, но се съмнявам, защото Акън обясняваше, че е трябвало да говори на този диалект.
Не е ясно и кога са се оженили Миран и Гьонюл, преди той да отиде в Мардин и да види Рейян за първи път в музея, или след като вече я е виждал.
Азизе няма как да е избирала между Гьонюл и Елиф, защото Елиф е по-малка, освен това в описанието на образите, беше казано че Елиф е най-милото за Азизе.
Рейян  и Гьонюл разменени? Моля ви се, малко повече реализъм. То ще излезе че Султан нито едно нейно дете не е изгледала

Дотук  нищо не се говорило за жената на Насух, за мъжа на Зехра, за родителите на Елиф Thinking

Що се отнася за Фърат, той би трябвало да е по-малък от Миран и Гьонюл, а той изглежда най-голям. Освен това как се е появил при Есма? Азизе е подменила децата без знанието на Есма? Есма е имала дете, което е починало и Азизе е дала сина на Султан? Иначе нали Султан ще пита откъде се е появило изведнъж това дете на Есма.
Докато не се появи това подозрение за Есма, тя ми беше много положителен образ, защото тя е заменила липсващата майка на Миран, тя се е грижила за него и го е приласкавала, а Азизе само го е тровила.

пп Абе този Джанер ми е много несимпатичен, като оставим настрана факта, че изклюка на Азат къде е Рейян Imp

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 03:36 от tara_lezhka

# 431
Кой друг род, който държи на авторитета си,  би позволил бракът да се сключи тайно и да не се разгласява пред обществеността, да не бият зурли и тъпани и  да не се разчуе сред братовчеди и роднини, да няма голяма сватба и
Не е задължително бракът да е бил таен. До отмъщението Асланбей живеят в Карс, което е доста далеч от Мардин, освен ако има и друг град с това име наблизо, но се съмнявам, защото Акън обясняваше, че е трябвало да говори на този диалект.
Не е ясно и кога са се оженили Миран и Гьонюл, преди той да отиде в Мардин и да види Рейян за първи път в музея, или след като вече я е виждал.

Имайки предвид, че всичко във фамилията Асланбееви е обвито в тайни, загадки и мистерии, много малко вероятно е Азизе да позволи да се разгласи този брак сред населението /още повече, че нейната цел е тайно да удари врага/. Според мен, както всяка друга тайна в конака, бракът е достояние само на фамилията Асланбееви и най-близката прислуга. Вярно е, че има много тайни за разкриване все още, защото доста отделни сюжетни линии  са неизчерпани до момента или имат потенциал да бъдат заплетени в общия сюжет на сериала. Но когато и да са оженили Миран и Гьонюл, при всички случаи това е станало по инициатива и заповед на Азизе, а не по желание на Миран вероятно. Той просто, както и останалите, разбира се, е бил пионка в ръцете на Азизе в изпълнение на нейния план за отмъщение.  Виж, съгласна съм с теб за новия герой, аскерът.. И на мен нещо не ми се нрави с тези изпъкнали очи... Ама да видим и на него каква роля са му определили сценаристите в сериала...

# 432
Добро утро Hug

На Насух и всичката белина на света да му изсипят върху образа и да го избелят, за мен ще си остане до края на едно ниво с Азизе по злоба, лошотия и нестабилна психика! След отношението му към Рейян не мога да погледна с добри очи на него! За Бога, та тя е родена и раснала в конака! Дори и да не е негова кръв, що за отношение към една невинна душичка?!?!?
Шамарите и скубането на Ярен от страна на майка й и баща й, както и опита на Миран да скърши вратлето на Гьонюл ги оправдавам с чиста съвест! Те направо си се подиграха с хората и постъпките им са планирани и гадни, но да мразиш едно дете от утробата на майката, щото не ти е кръв... Е, това не го разбирам!

Таралежче, и мен не ме кефи аскерчето Hands Plus1

# 433
Добро утро, момичета!

Да добавя само, че Азизе не спаси Рейян от пожара по хуманни причини. Ако беше изгоряла Рейян там, никой нямаше да разбере какво е станало. Че сватбата е била фалшива, че Асланбей са отмъстили на Шадоулу...
Азизе предпочете най-унизителното - да я изхвърли на площада в Мидят с булчинска рокля.
Тя малкото Гюлче не съжали, че е простреляно, та към Рейян ще проявява хуманност. Хади, нема нужда!

Папарашка снимка, Рейян е с биндали май, значи все пак е приела да се омъжи за Азат.

# 434
Може би това ще иска да каже на Миран , когато от фрага, отива при него.

Общи условия

Активация на акаунт