Някой има ли проблем с вестибуларния апарат? Тема 3

• 43 879
  • 566
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм на 24 няма как това да е причината. Хормоните ми са добре. Пусках ги

# 271
Здравейте,при мен първо започнаха проблемите с подуване и чувство за тежест и пълнота в корема ,много газове.. След това започнах да имам оскъдна и кратка менструация,но без да закъснява . Преди това беше по 6 дни и много обилна но пък нередовна .След това разбира се дойдоха  проблемите с замайването ,заглъхване и сърбеж в ушите . Чувство за тежка глава и всичко се засилва по време на менструацията. Иначе симптомите са постоянни . Дали всичките ми проблеми са от конкретна причина. Съмнявам се всичките неща ,които имам да са от няколко заболявания... Моля за помощ

Напълно е възможно причините да са няколко. За това не се отказвай, търси. Гъбички, щитовидна, бъбреци, вратни прешлени. Изброявам ги за да може да те подсетя ако нещо не си изследвала.Дано успееш да намериш причината.

# 272
Някой от вас разбира ли англииски на добро ниво ?? Имам добри новини за вас ЛЕК ИМА.

# 273
Някой от вас разбира ли англииски на добро ниво ?? Имам добри новини за вас ЛЕК ИМА.

Давайте Simple Smile

# 274
# 275
Директно от болницата. Най-накрая им увряха главите, че ми се вие свят от врата. Имам няколко протрузии и един пролапс, както и стеснение между 2 прешлена. Слагат ми противовъзпалителни, едно за оток и обезболяващи, защото получавам радикулит. Въпросът е сега на къде....🤔

# 276
# 277

Здравейте, благодаря но как да ни помогне. 2-3 инжекции, в Германия кой знае за колко пари. Не е подходящо в ситуацията, едва лу някой ще може да отиде.

# 278
Да , процедурите са скъпички за стандарта на България 7 500€ , но той се излекува от мениер, болест която нашите отоневролози казват че е нелечимо. Обяснява че в тази клиника се лекуват голяма част от Холивуд, Джордж Клуни, там се е лекувал и Коби Брайън , дории Папа Йоан Павел ll , е излекувал паркинсон благодарение на тази клиника и тези процедури. Видя ми се интересно и просто реших да ви го изпратя , ако някой има възможност или живее и работи в Германия , може да се възползва.

# 279
  • София-Младост
Да , процедурите са скъпички за стандарта на България 7 500€ , но той се излекува от мениер, болест която нашите отоневролози казват че е нелечимо.
Трябва ми повече от един, минал експериментално лечение, за да дам толкова пари...и последващата рехабилитация? Нашите отоневролози няма как да кажат друго, като такова не е измислено действащо, за съжаление. Не разбирам защо в пет поста все това промотираш...при МРЗ 610 лв.
https://mma.bg/statii/biografii/pet-istorii-ot-ludia-zhivot-na-dana-white

# 280
Директно от болницата. Най-накрая им увряха главите, че ми се вие свят от врата. Имам няколко протрузии и един пролапс, както и стеснение между 2 прешлена. Слагат ми противовъзпалителни, едно за оток и обезболяващи, защото получавам радикулит. Въпросът е сега на къде....🤔
опа ти досега ямр-шия не беше ли правила... на ямр-шия се диагностицира това нали?? И какво е лечението??

# 281
опа ти досега ямр-шия не беше ли правила... на ямр-шия се диагностицира това нали?? И какво е лечението??
Правих миналата година по това време и неврохирург и невролози ми твърдяха, че нищо ми няма. Лечение няма, правя упражнения за разтягане и отивам на павел баня.

# 282
Как се диагностицират тия протрузии?

# 283
Как се диагностицират тия протрузии?
С ЯМР

# 284
От няколко години съм с диагноза Мениер, поставена от д-р Ангов, от когото хич ме съм доволна. Тази диагноза си я поставят наляво и надясно на всички. Не ми направи дори елементарна снимка на шийните, прави ми само аудиограма и евокирани потенциали. От екипът му преди изписването ми ми казаха, че задължително трябва да си направя ямр, но да си го платя, че те го нямали по тази здравна пътека. Намерих друга невроложка, която ми го издейства в крайна сметка по каса, но ямр не показа нищо, при мен имаха съмнение за МС всъщност, защото ми изтръпваха крайниците и не ги чувствах, което е нормално при проблеми с вестибуларния, тъй като на дланите и стъпалата имаме рецептори, стъпалата докосвайки се до земята ни ориентират в пространството, когато имаш нарушени сигнали от вестибуларния към мозъка понякога имаш чувството, че не си усещаш и крайниците. При мен всичко започна след тежки грипове, ангини,антибиотици, паническо разстройство. Всички тези неща по принцип са причинени от тотална липса на есенциалми витамини, минерали и амино в организма. Имам позната, която разви страшни проблеми след отит, буквално падаше по улиците от загуба на равновесие, оправи се само с упражненията, сега е по- добре от преди проблема даже. Аз още не съм се наканила да ги правя, защото моят организъм и вестибуларен с времето се нагодиха, само ужасните мигрени не мога да преборя, там става страшно вече. Бетасерк съм пила 6 месеца, никакъв ефект. Помогна ми страшно много акутил, даваше и много енергия, тъй като имах и хронична умора. Едни от невролозите, при които бях за тези проблеми и за мигрената ми казаха, че млади хора често получават лек оток на мозъка, който си минава сам и от там тези проблеми. Една от главните причини за тези отоци и проблеми е приемът на противозачатъчни, но аз никога не съм приемала, така че при мен казаха, че няма как да се знае причината, просто така си ставало понякога, да не се притеснявам. Дори и да се правят доплери и снимки истината е една - спиране на всичко което стеснява съдовете- цигари, алкохол, упражнения всеки ден за врат и за вестибулар и приемане на омега 3 за разреждане на кръвта, много проблеми идват от гъстата кръв. Също и дълго време вземане на висококачествени витамини (Б12 се усвоява само под формата на метилкобаламин, така че гледайте какво си купувате). Липсата на цинк например е пряко свързана с паническото разстройство. Аз се оправих без никакви лекарства и от ПР и от световъртежа, просто започнах да живея здравословно, спрях цигарите, храня се качествено и пия много вода

Общи условия

Активация на акаунт