Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 542
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
ditmade, честито, така ме окуражи с това леко второ раждане Simple Smile че се чудех второто как ще ми е, сега съм обнадеждена.
Контракции се засичат от началото на една до началото на следващата като се слага ръката в горната част на корема/матката. За първо раждане може да си позволите помотаване ако няма изтекли води, но за второ - най-много на 5 Мин да са, така ми каза акушерката

# 241
Браво, ditmade, за лекото раждане! Жив и здрав да е малкият човек и съседката да спре да хърка! Grinning Тя да не се окаже от групата? Хаха

# 242
  • София
Хаха..знам ли хаха.

# 243
  • WonderLand
Ditmade, ти беше в Шейново нали, при кого ражда, доволна лиси като цяло?

# 244
Ditmade, честито!

Моите контракции не бяха на равни интервали нито с еднаква продължителност! Следих ги с приложение, затова се успокоявах, че не е тръгнало раждане пък то какво излезе!

# 245
  • София
Честно казано нямам представа при кой раждах, ще видя после в епикризата. Ми да си призная нещата са се променили последните две години, малко съм разочарована. Отношението е ок, не се оплаквам, но общо взето се оправяш сам. Преди имаше всяка сутрин манипулации преди визитация...сега влизат, питат как си и това е визитация. Ма здраве да е.

# 246
  • WonderLand
Честно казано нямам представа при кой раждах, ще видя после в епикризата. Ми да си призная нещата са се променили последните две години, малко съм разочарована. Отношението е ок, не се оплаквам, но общо взето се оправяш сам. Преди имаше всяка сутрин манипулации преди визитация...сега влизат, питат как си и това е визитация. Ма здраве да е.

А какво взе като багаж за болницата?

# 247
След 10 минутен напън и отказ за упойка (за нула време стана 8 см разкритие и нямаше време) се роди и моя човек. 49см, 2840 грама. Засука веднага.

ditmade, честито! Да ви е жив и здрав!  newsm32 Flowers Four Leaf Clover
Как се казва малкия?

# 248
  • София
След 10 минутен напън и отказ за упойка (за нула време стана 8 см разкритие и нямаше време) се роди и моя човек. 49см, 2840 грама. Засука веднага.

ditmade, честито! Да ви е жив и здрав!  newsm32 Flowers Four Leaf Clover
Как се казва малкия?
Явор засега, да видим дали ще остане така до последно Simple Smile

Като багаж взех каквото им пишеше на сайта + лични принадкежности, превръзки, еднократни гащи, тоалетна хартия, сапун, хавлия и тн.

# 249

ditmade, честито! Да ви е жив и здрав!  newsm32 Flowers Four Leaf Clover
Как се казва малкия?
Явор засега, да видим дали ще остане така до последно Simple Smile

Да е честит бебчо! Здрав и спокойничък ❤

# 250
  • София
Честито и от мен! Аз също исках да го кръстим Явор, но в последствие решихме друго. Много кураж ни даде с това леко раждане. Дано на всички ни е такова!  Hug bouquet

# 251
Честити бебета на всички, да са живи и здрави и много да ви радват!

# 252
ditmade, честита радост 😊 страхотно, че така бързо е минало всичко.
Аз също сам за Шейново, дано всичко е точно.

# 253
Добро утро на ранобудните мами. 😊
Animimi90 ти как си. Беше казала преди известно време, че коремът ти е паднал на долу и дишаш по лесно. Е, тази сутрин и при мене е така! 😁 Усещам бебка доста ниско, на нивото на пъпа, дори по-надолу.
Има ли и други мами в подобна ситуация.

# 254
Аз вече се моля за това "падане" ,ама не ме огрява 😁 а толкова ме задушава вече...

Общи условия

Активация на акаунт