Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 546
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Аз пък тази нощ се будих 10 пъти - топло ми беше, неудобно ми беше. Понякога имам тъпи болки долу в малкия  таз, между краката, острани. През нощта ги усещам, като се събудя. Не са контракции, не са менструални болки, по-скоро сякаш,съм схваната от лежането настрани или тялото ми се подготвя. Като сменя позата - легна по гръб, вдигна си крака,  походя съм ок.Тази нощ бях така, но поне 1-2 пъти ми се е случвало. На вас случвало ли се?  
При мен бебка ритка главно под пъпа, рядко нагоре, явно не обича да се разтяга. Последният път петичката й беше пред лицето и се криеше Heart Eyes

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 08:49 от Elsi86

# 256
Мен ме боли лявата тазобедрена става от няколко дни. Като полежа и започва да боли, а като се разхождам и движа няма проблеми. Според мен е от обездвижване.
Аз моето бебе винаги съм го усещала около пъпа и надолу, рядко има някой ритник в горната част.
Днес ще ходя за 45-дневния болничен и си мисля, как минава времето... Кога бяха двете чертички, кога стана 45 дни Heart Eyes

# 257
  • Перник
ditmade , и в Майчин дом визитацията минава по същия начин, само дето ми натиска ха и леко корема, но никой не ми гледаше епизиотомията.
В моята стая имаше две жени, които бяха секцио, но бяха с избор на екип и техните лекари идваха да ги преглеждат. Аз влязох там по спешност и без избор и съответно никой не ме е преглеждал. Да не говорим, че през почивните дни изобщо нямаше лекар на етажа и нямаше визитация три дни.

# 258
  • София
Здраве да е, да са добре дечицата, другото се търпи. Но определено много е паднало нивото последните две години.

# 259
Момичета, какво е ЦРП? АГ ми пусна за първи път мисля такова изследване и понеже ми е увеличено се загледах.

# 260
Црп се пуска ако има съмнение за инфекция. Когато суе -то ми беше завишено, но другите показатели в норма, АГ ми пусна този, и каза , че ако е завишен, ще търсим инфекция. Ако си болна, хремава, боли те зъб или нещо друго, може за това да е леко завишен.

# 261
Аз бебето почти всеки ден го усещам на различни места, то продължава да се върти, нищо, че от днес съм в 35 седмица. Поне вчера пак беше застанало хоризонтално на корема, тъкмо в сряда се зарадвах, че беше с главата надолу иии в петък ме изненада отново седалищно.. Аз всеки ден се моля да издържи до 9-тия месец, да не бърза..
Ronniset - показва наличие на инфекция.

# 262
Мен от няколко дни корема ми падна,а от там дишам по леко и киселините изчезнаха.Днес бях на преглед слязал е вече надолу,което ме притесни понеже имам седмица да вляза в 9 тия. 2.500 е в момента ама раничко му е да излиза и все го мисля

# 263
СУЕ-то ми е в норма, бях болна миналата седмица, може от това да е, Благодаря момичета ❤

# 264
Аз се чудя вече да не би да съм сънувала, че е слезнало на долу. 😁 Сега пак ми се струва горе, но да, доста се врътка, а съм 36 + 3.

# 265
Моят корем още си седи горе а съм в 36+3 много ми е трудно дишането и киселини имам сега. Рита ме безобразно в жлъчката, в стомаха, ребрата, бие ми юмруци в яйчниците и пикочния мехур и утре съм на преглед и мисля да се моля на доктора да ми запише по ранно секцио, че вече не се издържа. Иначе за падането на корема с предната не ми беше паднах изобщо и си стоеше горе високо до раждането даже и тогава не искаше да слиза надолу.

# 266
  • София
Снощи спах прекрасно! По принцип нямам проблеми със спането и се будя по 1 път на нощ и то обикновено е почти на сутринта, за да пишкам. Събуждам се понякога като се завъртам, защото ме заболява от едната страна костта. Но тази нощ въобще не съм се будила. Като заспах вечерта, та сутринта в 7 и нещо се събудих. Даже сънувах разни интересни неща и хич не ми се ставаше. После пак си заспах де и станах чак в 9:30.

Относно корема, аз не мога да преценя дали ми е по-надолу или по-нагоре. По-скоро не е мръднал и детето не усещам да се е въртяло от няколко месеца. Рита си високо горе и му усещам крачетата. Heart

# 267
За мен съня е мираж от началото на бременността, вече 8 месеца спя по 3-4 часа през нощта, седя си будна с часове без причина.. 🙁

# 268
Аз ставам по 4 пъти минимум през нощта до WC, събота и неделя бебето беше седалищно и става по приблизително 7-8 пъти, но после си заспивам, то кротува и не ме рита посреднощ. А и преди да забременея имах тежък цикъл и ставах посреднощ на всеки час, та съм свикнала после да си заспивам. Та от сън не се оплаквам, наспивам се.

# 269
Момичета, тази сутрин се събудих с чувството, че съм подута. Измерих си кръвното и е малко по-високо от обикновено - 130/85. Имах лека тъпа болка под лявата гърда, която продължи около половин-един час. Според вас нормално ли е за този етап от бременността?

Общи условия

Активация на акаунт