Шести клас 2018/2019 - тема 5

• 25 214
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Следя им темата. Много емоции и много вълнуващо е за мен. Много са забавни и вече напълно изтрещяха. И аз вече съм го преживяла веднъж, за догодина не ми се мисли... Синът на моя приятелка е в седми клас. Успех на дечицата!
Винаги имат теза като последен въпрос. Втората част е преразказ.

# 571
Теза ли ще е тази година? Не е ли преразказ?

Преразказ на втората част, разбира се.
https://mamaninja.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0/%D0%BE%D0%B1%D1%80 … naete-za-maturite
Иначе има и отворени въпроси. Но като гледам обемът от 1 до 3-4 изречения, наименованието "теза" звучи доста помпозно. То и за характеристика на герой в този майтапчийски обем също не мога да говоря.

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 09:07 от Judy

# 572
Аз мисля, че ако и ние изтрещим и се задават по 100 пъти еднакви въпроси, които са ясно разписани, тези които знаят отговорите просто ще си тръгнат от форума. Все пак и те са хора и инстинкта им за самосъхранение работи. Отделно някои незнаещи са изключително груби и обиждат отговарящите.
Въпрос теза или преразказ ми е като въпрос нво по бел или по мат ще има.

# 573
А ще се присъединят тепърва много нови лица. Надявам се Дидева и останалите ветерани да не се откажат наистина точно за нашия набор!

# 574
Е стига де, във форума се дъвчат нон стоп еднакви теми, то затова е форум и затова си помагаме. Иначе всичко го пише някъде си и по тази логика няма нужда от форума изобщо.
А пишещите в този подфорум са с дългогодишен опит, много търпеливи и винаги готови да помогнат:hugs: Не вярвам да спрат да помагат.

# 575
  • София
За съжаление, нищо забавно вече не намирам лично аз в седмокласната тема. Следя я от доста време. Освен разводняващи постове, които пълнят страници, нищо друго не виждам напоследък. Определено нося чувство за хомор, но там тази граница отдавна, отдавна мина.

# 576
Благодаря за информативните отговори. 25 въпрос от 1-та част е тезата явно. Не знаех за него. Явно тези, които всичко знаят, се дразнят, но какво да се прави. Всяка година МОН обичат да смянят нещо по матурите, така че не всичко е пределно ясно. Засега няма да звъня в МОН, тук ще питам.  Simple Smile

# 577
Е стига де, във форума се дъвчат нон стоп еднакви теми, то затова е форум и затова си помагаме. Иначе всичко го пише някъде си и по тази логика няма нужда от форума изобщо.
И е така, и не е така. Понякога е доста тегаво, когато някой зададе въпрос, на който е отговорено поне два пъти в рамките на последните две страници.
Не сменят всяка година по нещо. Просто сегашните седмокласници са първите по новата нормативна уредба и се струпаха доста новости наведнъж. За вас нещата ще се понаместят.

# 578
  • софия
Кое ще се намести, кое ще се размести дори и МОН не знаят  Hug
Късмет и спокойствие да има. Другото ще стане така, както трябва да стане с нас, въпреки нас  Simple Smile

# 579
Hug Като ми стане тегаво, поглеждам някой подфорум с 20384757 теми Бременна ли съм Joy и други подобни и ми минава Joy

# 580
За съжаление, нищо забавно вече не намирам лично аз в седмокласната тема. Следя я от доста време. Освен разводняващи постове, които пълнят страници, нищо друго не виждам напоследък. Определено нося чувство за хомор, но там тази граница отдавна, отдавна мина.

Не само, че никога не ми е била забавна, ами и полезна не ми е. Напротив, товари ме с излишни емоции на обикновено десетина по-изтрещели досадни мами /предимно, бащите по-рядко са толкова откачили/, които особено държат да насадят личните си проблеми на останалите. Иде ми в много повече повече напрежението там, а информацията, която е нужна, е на един клик разстояние от официалните сайтове, където е дадена в пълнота и точно.
В темите също има достатъчно ясна и структурирана информация, без да е нужно да се прави 100 пъти дневно копи-пейст на едно и също.
Хумор обичам, но там такъв почти няма, а е досадно и изтъркано. Затова предпочитам да прескачам повечето постове из тия теми. А по това време изобщо не влизам.

Цитат
Понякога е доста тегаво, когато някой зададе въпрос, на който е отговорено поне два пъти в рамките на последните две страници.
Затова нужната информация се изнася в кратце на първа страница от темата и който се интересува - гледа и чете там. И не се сърди, когато не му се отговаря на ентия въпрос за едно и също нещо бързо и ясно. Пък като иска - сърди се. Не можеш го спря. Лично на мен ми е все тая, обаче.  

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 09:28 от Judy

# 581
През следващата учебна година ще си имат друго забавление - НВО за десети клас, затова предполагам, че няма да пипат много по седмокласните дейности.

# 582
  • софия
Хохохохохо, хич не им е лесно и на МОН Joy Joy Joy
Дано настоящата кампания мине без инциденти, за да преценят да затвърдят догодина.

# 583
  • София
Момичета, вчера попаднах на тази статия. Не знам вие как мислите, но аз сериозно се замислих къде отива адския труд на децата, безсънните нощи на родителите и техните пари, които изобщо не са малко.
  https://m.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2019/06/15/3925340_iz … evice_view=mobile
Да разчитаме на електронното проверяване?!

# 584
  • София
Дидева какво е това, което чакат от МОН през август месец? Насоките за следващото НВО ли? Поне аз с такова впечатление останах вчера ан срещата в Регалия. И вярно ли все още не е сигурно дали ще се включват шестокласните произведения догодина за нашия набор?

Общи условия

Активация на акаунт