Астрология - 15 тема

• 38 027
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, аз тъкмо се убедих, че не трябва да обръщам внимание на квадратурата транзитен Плутон /10 дом/- натален Плутон /6 дом/ за която бях писала в предишната тема, и ето миналата седмица пострадах при инцидент, който има отношение към здравето ми и ще трябва лечение поне един месец. А дори орбиса на Плутон е повече от 1,5.
За да проверя и другите транзити, можете ли да ми напишете какво още да погледна за конкретният ден на инцидента? Благодаря много!

# 76
  • в 1001-та нощ
Само аспекти и позиция по дом - не дават пълна картина за това как е поставен.
А какво още би дало пълна картина? Grinning Лаишки въпрос, но ми е интересно Blush

За пълна картина - цялата карта, разбира се. Тук се коментираше в кой дом е, и какви аспекти прави, без да се спомене дори в кой знак е, което е несериозно.

# 77
  • SF
Момичета, аз тъкмо се убедих, че не трябва да обръщам внимание на квадратурата транзитен Плутон /10 дом/- натален Плутон /6 дом/ за която бях писала в предишната тема, и ето миналата седмица пострадах при инцидент, който има отношение към здравето ми и ще трябва лечение поне един месец. А дори орбиса на Плутон е повече от 1,5.
За да проверя и другите транзити, можете ли да ми напишете какво още да погледна за конкретният ден на инцидента? Благодаря много!

Това едва ли ти се е случило заради Плутон, който още дълго ще изминава този градус и половина.
 Виж си аспектите, които ти прави Марс.

# 78
Здравейте Simple Smile
Разглеждам календар за лунните дни и се чудя какво означава “ден на студа, ден на светлината, ден на топлината, ден на водата”, някой има ли представа?

# 79
Искам да споделя нещо, което ме вълнува доста последните няколко години... и то е дали трябва да се взимат пари за Астрология. Бях на мнение, че е грешно и неприемливо, но го променям... защото по-умни хора са казали друго:

# 80
  • SF
А трябва ли да се взимат пари за масажи?

# 81
Всяко действие, работа, това в което човек инвестира и отделя голяма част от времето и енергията си, следва да има съответната възвръщаемост, за този, който го прави да представлява интерес, актив в най-широкия смисъл на тази дума. Иначе си е чиста проба енергиен вампиризъм, защото енергията влиза в еднопосочна, задънена улица.
Работата на един астролог е натоварваща и отговорна. Така че не е сигурно дали парите, които получава за труда си, колкото и да са много,  могат да компенсират и  покрият  негативите, които носи със себе си естеството на астрологията като професионално занимание.

# 82
Изглежда, че младежът (или девойка) е объркал астрологията с ясновидство, където всеки оставя на "гледачката" колкото прецени. Астрологията е аналитика и е вид консултантска услуга, за чието практикуване са нужни десетки години обучение. Инвестиция на време и немалко пари. Разбира се у нас има и немалко "астролози", учили безплатно от форуми, статийки и клипчета, които после искат да осребрят наученото и да изкарат от това пари.

# 83
да споделя, че през юни има три дати, в които е добре да сме по - внимателни. Ако планираме нещо важно,  да имаме предвид, че предстои точен съвпад на Меркурий, Раху и Марс, като в дните 11 и 15 юни има условия за повече гняв, ескалиране на емоции, караници, недоразумения и агресия.
Ето едно видео с обяснения от Владислав Полищук, за тези, които разбират руски:  https://m.youtube.com/watch?v=c8G_cb6EbhM
Относно парите при  заплащането конкретно на астрологичните консултации, моето мнение е, че всеки труд е редно да бъде възнаграден -  не става дума дали да бъде възнаграден , а как и колко.
За съжаление неприятни ситуации се получават от надценяване/ подценяване на даден труд, признанието му и взаимното уважение между двете страни.

# 84
Здравейте! Катеричке незнам дали питането ти за караките е още актуално. Аз ползвам 8. В различните школи ползват 7 или 8. Тези които ползват 7 - при тях еднатата карака е обединена питри и путри, и анализа на каратка за децата и бащата става според положението на караката спрямо слънцето или юпитер. Доволна съм от 8мте караки, според мен работят си работят добре. Благодаря за клипчето на Владислав! Харесва ми как обяснява Simple Smile

# 85
Здравейте! Малко нахално " нахлувам " в темата Ви, но се интересувам, дали някой от Вас би се съгласил( срещу заплащане разбира се) , да ме открехне по няколко важни за мен въпроса, които ме мъчат от години. Ходила съм на астролог в моят град, но.. нещо не се получиха нещата. Някакви катинари ме кара да купувам, да спя върху тях, да изхвърля предмети от дома ми.. Въобще в приключение се видях, но пак не ми каза конкретно това, което ме интересува. Виждам, че сериозно се занимавате с това и се надявам, някой да ми съдейства. 😊

# 86
Някакви катинари ме кара да купувам, да спя върху тях, да изхвърля предмети от дома ми..

Сигурна ли сте, че това е бил астролог? Това го правят врачки и баячки за разваляне на магии.

# 87
Някакви катинари ме кара да купувам, да спя върху тях, да изхвърля предмети от дома ми..

Сигурна ли сте, че това е бил астролог? Това го правят врачки и баячки за разваляне на магии.
Така се води и такава ме увериха, че е. Когато ме накара, да ги направя тези неща се убедих, че не съм на правилното място.

# 88
Никой астролог, ако наистина е астролог, няма да Ви говори за разваляне на магии. Съжалявам, че сте попаднали на шарлатанка. Заради такива като тях се петни имиджът на астрологията.

# 89
Също така, добрите астролози никога не се хвалят сами.

Общи условия

Активация на акаунт