Трепети обхващат всяка ЮЛСКА мама, все по-близо идва срещата голяма. Тема 6

• 25 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И аз да се похваля. Вчера купихме шишета на Nuk. Купихме и скрин. МК от мъж ще направи дъската за повиване. Остава да купя само повивалник и мисля че сме готови. Багаж не съм стягала още. Лека полека ще трябва.

# 541
И аз бих я изпрала на ръка. Все пак поне една вода да я мине.
Аз да ви попитам друго - ползвате ли слънцезащитни вече и какви? Какъв фактор? С тази бременност кожата ми е много чувствителна, суха и се бели дори около раменете. Не знам вече какво да си купя да я мажа, предполагам, че и от слънцето така ми става. След два плажни дни направо не се търпи.

Аз ползвам целогодишно заради слънчева алергия. Зимата минавам на 20ти фактор, лятото се мажа с биодерма минерален. Въпреки това имам петна Sad
Имай предвид обаче, че минералните изсушава още така че може да ти пресуши

# 542
И аз бих я изпрала на ръка. Все пак поне една вода да я мине.
Аз да ви попитам друго - ползвате ли слънцезащитни вече и какви? Какъв фактор? С тази бременност кожата ми е много чувствителна, суха и се бели дори около раменете. Не знам вече какво да си купя да я мажа, предполагам, че и от слънцето така ми става. След два плажни дни направо не се търпи.

Всяка сутрин след хидратация още от пролетта използвам това - https://www.clarins.co.uk/uv-spf50/C010410024.html отгоре слагам грим, понякога само със защитата излизам.
Аз съм със светла кожа и каквото мога да направя, за да избегна грозната пигментация - бих го направила

# 543
  • София
Момичетата от София,
Къде мога да отида на 3D преглед, много съм любопитна да видя бебенцето...на такъв ехограф.?

# 544
Момичетата от София,
Къде мога да отида на 3D преглед, много съм любопитна да видя бебенцето...на такъв ехограф.?
В МЦ Фемина има. Аз там ходих на 3D фетална морфология и съм доволна. Само че бях останала с грешно впечатление за самата ехография и може би трябваше да поискам 4D(не че пак щеше нещо да се види, при положение, че моята госпожица си държа ръката пред лицето през цялото време).

# 545
Момичетата от София,
Аз и двете бременности ходя в Марковс при д-р Павлова.

# 546
  • София
Момичетата от София,
В МЦ Фемина има. Аз там ходих на 3D фетална морфология и съм доволна. Само че бях останала с грешно впечатление за самата ехография и може би трябваше да поискам 4D(не че пак щеше нещо да се види, при положение, че моята госпожица си държа ръката пред лицето през цялото време).
Хич не съм доволна от Фемина.
Ходих при доцент Димитров, платихме 170 лв за прегледа за феталната...и един кадър не ни показа 3D... Sad така и не разбрах защо всъщност дадохме толкова пари.

# 547
Момичетата от София,
Хич не съм доволна от Фемина.
Ходих при доцент Димитров, платихме 170 лв за прегледа за феталната...и един кадър не ни показа 3D... Sad така и не разбрах защо всъщност дадохме толкова пари.
Аз бях при доц Димитрова и мисля, че дадох 140, но бях останала с грешно впечатление - 3D образите ми ги показа във вид на снимки на бебето, а не като видео, както аз си предствях, че ще бъде. Самата морфология си се виждаше като 2D. Иначе нямам оплакване, обърна ми внимание и ми отговори на всички въпроси.

# 548
В Щерев също може. Аз на трета фетална си го видях на 3д все едно си се е родило - устни, очички и т. Н.

# 549
Момичетата от София,

всяка частна клиника, на мен всеки преглед ми е 3D & 4D и имам вечр супер много снимки в албума.

# 550
Аз на втора бях при д-р Арабаджикова, самото мерене си беше 2Д, но пускаше и 3Д образи често и ми извади две снимки.

# 551
  • София
В Щерев също може. Аз на трета фетална си го видях на 3д все едно си се е родило - устни, очички и т. Н.
Хм, ама вие ли си казвате че искате визия на 3Д, защо на мен не ми пускат никога? И двете фетални ги правих в Щерев...и пак нищо...
Явно трябва да отида с идеята и да кажа...никога не ми превключват Sad

# 552
На първата не са ми пускали, то няма и смисъл. На втората тя сама си ми пуска 3Д, явно знае, че е голяма емоция.

# 553
Хм, ама вие ли си казвате че искате визия на 3Д, защо на мен не ми пускат никога? И двете фетални ги правих в Щерев...и пак нищо...
ми не, аз бях при Билчев и трите и ми пусна, без нищо да му казвам. Даже гледахме на третата и ребрата, все едно гледам динозавър Simple Smile

# 554

Много странно,че не са ви пускали бебока. Просто сега и да отидете вече няма гаранция, че ще може да ви го хванат в кадър,защото вече са си доста големи и се наслагват структури, което пречи на ясния образ. Но пък може да имате късмет.
На мен ми е я пускат от 14 г.с ,но явно трябваше да стане 2000 гр ,за да си покаже лицето,тъй като преди това твърдо отказваше.  😄

Общи условия

Активация на акаунт