Трепети обхващат всяка ЮЛСКА мама, все по-близо идва срещата голяма. Тема 6

• 25 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ох на мен ми омръзна от тия болки вече..ту в таза ту ниско в ляво в корема какво е това разтягане незнам вече.. в ноща спя по 4-5 часа..бясна съм на себе си..има ли друга мама с такива болки и как се справяте?

Имам болки в срамната кост, които понякога са доста силни, едвам се завърта вечер докато спя. И като легна често и киселини получавам, та картинката е такава. Да не говорим, че снощи докато не по върнах не можа да спя.

# 526
Аз имам болки в тазобедрените стави и в слабините, а от скоро когато ходя и бебето е активно ме рита някъде, където усещам пробождане, нз от шийката ли е или пък от пикочния мехур. Ще питам тази седмица. Но и на мен досега като се оплача от някаква болка всичко обясняват с контракции и всичко лекуват с магнезий, което не мисля, че е много коректно.
Искам да попитам за колко време пристига поръчка от next, ако някой е поръчвал?

Кое не е коректно,че не ви разбрах?

# 527
Ами АГ каза, че е от разтягане..с много тесен таз съм и се разтягат мускулите на матката..не са контракции, защото корема ми ниско е много мек и спокоен докато ме боли другаде..тъпа болка в ляво..

# 528
Ох на мен ми омръзна от тия болки вече..ту в таза ту ниско в ляво в корема какво е това разтягане незнам вече.. в ноща спя по 4-5 часа..бясна съм на себе си..има ли друга мама с такива болки и как се справяте?

Имам болки в срамната кост, които понякога са доста силни, едвам се завърта вечер докато спя. И като легна често и киселини получавам, та картинката е такава. Да не говорим, че снощи докато не по върнах не можа да спя.
И аз снощи се чудих какво да правя. То не бяха киселини, не беше чудо. Отдавна не съм имала такава тежка нощ. Да не говорим, че нощно време хъркам и като заспя по-леко не само тормозя половинката, но и аз будя сама себе си... Ужас невероятен.

# 529

При мен ситуацията е 1 към 1, и при въртенето, и с киселините, че и повръщането се върна. В допълнение от известно време имам и болки ниско в корема, уж няма стягане, но мисля че пак са контракция някакви, магнезият и но шпа поне помагат. Имам чувството, че всичко боли вече.

# 530
  • София
Естествено, че има болки и от подготовката на тялото за приближаващото раждане. Тазобедрени стави, матка, мускулчета разни и тн - всичко се подготвя. Наслаждавайте се на оставащата бременност, колкото можете и се опитайте да не обръщате внимание на тези болежки. Всички сме така. И аз трудно ставам, завъртането в леглото е цял ритуал, да не говорим, че едва си стигам краката в банята или пък да се обуя... Но после ще ни липсва бременността Heart

# 531
Честно да ви кажа, хич не ми е липсвало да съм бременна!😂😂😂 Нищо, че си карам леко бременностите. Предпочитам да родя пет пъти , но не и тези 9 месеца!

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 23:07 от Svetlana Sv 604742

# 532
Естествено, че има болки и от подготовката на тялото за приближаващото раждане. Тазобедрени стави, матка, мускулчета разни и тн - всичко се подготвя. Наслаждавайте се на оставащата бременност, колкото можете и се опитайте да не обръщате внимание на тези болежки. Всички сме така. И аз трудно ставам, завъртането в леглото е цял ритуал, да не говорим, че едва си стигам краката в банята или пък да се обуя... Но после ще ни липсва бременността Heart
то е ясно, че после всичко ще забравим,че даже ще ни липсва, но нали трябва да се пооплачем..Grinning все си повтарям ,,още малко и няма да мисля за себе си"

# 533
Абе снощи да не би да е имало пълнолуние, че всички не сме спали 😅 Аз нямам болежки, ама ми е трудно да стоя на едно място, трудно дишам и ми е тежко като легна.

# 534
Blue, от Next пристигнаха за 3 дни . Над 60лв безплатна доставка.

И аз снощи бях с болки точно такива каквито описвате и това безсъние ме влудява . От 1:30 до към 4:00 това е постоянно!
Имам чувството че главата ми ще се пръсне .

Момичета , изобщо няма да ми.липсват тези симптоми/болежки и т.н  Искам си бебетата в ръцете ! Това ще е щастие за мен 💗😍💗

# 535
Май наистина е имало нещо, защото и аз, която от бебе спя като пън, се повъртях тази вечер. Може да има някаква фаза на луната. Добре, че поне крампи нямах, много ме мъчат. Но забелязвам, че с двойната доза магнезий почти нямам. За сметка на това много ми се подувам ръцете. Sad И ме болят. Чувството е все едно съм пипала сняг и после съм ги сложила на топло. Sad
Честно казано въпреки леката бременност изобщо няма да ми липсва да съм дебелана, офкаща и пъшкаща. Правя всякакви гимнастики за да си обуя чорапи, не се стопли и това време...
Иначе като цяло съм вече готова за болницата. Вчера купих и боди и клинче за изписването. Свекърва ми ще купи една пелетна. Другата седмица влизам в 9 и почвам голямото чакане. Надявам се бебка да се забави, че сме още до никъде с ремонта и живеем по къщите на хората. Grinning

# 536
Ох, и аз трябва да оправям багажа за болницата, а до никъде не съм със списъка от аптеката... Иначе куфарчето го изкарах да чака...

# 537
Момичета, имам питанка.. Пелената за изписване трябва ли да я перем? Моята е плетена, бяла и се притеснявам са не се раздърпа.. Освен на ръка да я изпера?

# 538
Момичета, имам питанка.. Пелената за изписване трябва ли да я перем? Моята е плетена, бяла и се притеснявам са не се раздърпа.. Освен на ръка да я изпера?

Изпери я на ръка най-добре.

# 539
И аз бих я изпрала на ръка. Все пак поне една вода да я мине.
Аз да ви попитам друго - ползвате ли слънцезащитни вече и какви? Какъв фактор? С тази бременност кожата ми е много чувствителна, суха и се бели дори около раменете. Не знам вече какво да си купя да я мажа, предполагам, че и от слънцето така ми става. След два плажни дни направо не се търпи.

Общи условия

Активация на акаунт