Трепети обхващат всяка ЮЛСКА мама, все по-близо идва срещата голяма. Тема 6

• 25 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Сандански
Миналият път си купих еднократни гащи и понеже по принцип нося номер S, а и не бях качила много кг ( 11кг) си взех номер М. В болницата пробвахме със санирарката, която ми помагаше с обличането понеже бях секцио, да ги сложим и ми станаха до средата на баджаците 😆 та още от тогава си сложих памучните гащи. Сега се чудя да купувам ли или да си прегледам гащите и по-старите и износени да си приготвя, и после в коша директно 😊
А за превръзките първо слагах такива за бременни и от третия ден нощни превръзки.

# 646
Еднократни гащи ползвах Канпол. С първата бременност бях качила 20-22 кг Flushed, но ХЛ ми бяха много удобни. Ползвах само нощни превръзки. Лохиите ми продтлжиха има няма 20 дни. Сега за болницата ще си взема от превръзки те Канпол за след раждане. Там ми искат и лигнин Persevere.
Нощници за кърмене си взех две от Виенетта сикрет. И на мен не ми харесват многото копчета. С първото раждане нямах такава нощница и пак си кърмих без проблем една година Simple Smile
За болницата искат комплектчета-  боди, блуза с дълъг ръкав, ританки, чорапки и шапка. Ужасно много ми се вижда за лятото, но.....

# 647
Habish_d - супер, в коя част на Люлин си? Аз съм в 5-та. И моята принцеса върви по-малка, но има още време - "да дръпне". Аз все се успокоявам, че ехографа дава 200-300 грама разлика, но пак бяхме малки на миналия преглед. Ще видим утре.

# 648
Момичета, случвало ли ви се е да имате световъртеж през бременността? Аз днес едва си стоя на краката и не знам на какво да го отдам. Мерих кръвното:100/66, което си е нормално за мен, само снощи спах лошо, но имам пълни 7 часа сън и се чудя от какво може да е. Disappointed Relieved

# 649
Момичета, случвало ли ви се е да имате световъртеж през бременността? Аз днес едва си стоя на краката и не знам на какво да го отдам. Мерих кръвното:100/66, което си е нормално за мен, само снощи спах лошо, но имам пълни 7 часа сън и се чудя от какво може да е. Disappointed Relieved
В началните месеци, около 5 месеца, бях със силен световъртеж....не ми беше комфортно, определено! Ако можеш пиши кола или яж сладолед, не минава, но облекчава!
Аз нощеска почти не спах, киселините достигнаха връх! Повръщах като фонтан, а днес разстройство....лекаря ми каза чревна инфекция, пиши прясно мляко!

# 650
Аз бях така към 5-6 месец , когато хемоглобина ми беше много нисък. После започнах да пия желязо и нещата се оправиха. Незнам дали е от това, но аз с това го свързвам. По същото време поставих и 5 инжекции Б12 по схема, а желязото продължавам да си го пия и сега. Та незнам кое ми помогна, но нямам такива оплаквания вече.

# 651

На мен постоянно ми се случва. Всичко си ми е в норма, но много често съм като пияна.
Като хапна нещичко и легна малко на лявата си страна, всичко се оправя.

Ниска захар, ниско кръвно или липса на желязо са основните причинители на този дискомфорт.

# 652
Възможно ли е от желязото да имам зверски апетит!? Пия го от няколко дни и съвпада с апетита ми.

# 653
Възможно ли е от желязото да имам зверски апетит!? Пия го от няколко дни и съвпада с апетита ми.

Не е възможно. 😉

# 654
  • София
Не мисля. Друга бременна писа, че откакто пие желязо пък няма никакъв апетит. Simple Smile

За световъртежа, постоянно съм така, откакто стана топло вече
Почти всеки ден. Лекарката вчера ми забрани да излизам през деня. Само сутрин и вечер по малко, когато е хладно.
Снощи бях на тонове, притесних се, при всеки ритник пулса на бебето скачаше до 170. Предните пъти поддържаше пулс 140.
Говорих с лекарката ако може да забавим секциото, но тя твърдо не иска да рискува.
От термин 10 юли ми препоръчва да бъде от 24.06 до 28.06. Най-късно. А на мен пак ми се струва рано.
Исках да вляза поне в 39 седмица.

# 655

Mоя преглед е на 05.06, а термина ми е на 05.07.надявам се да ми дадат документите, защото искам да отида в болницата и да ме поемат от там вече.
Ще раждам в Тина Киркова, без избор на екип, само искам самостоятелна стая. Не знам как е при вас момичета, но аз все по трудно се движа, измарям се, задъхвам се, и когато се движа корема ме наболява 😊 всички удоволствия от предстоящия девети месец...😀

И аз ще раждам в 1ва АГ-София бивша Тина Киркова, планирано секцио с избор на екип и самостоятелна стая.
Моят термин е 2 седмици след твоя, но и аз се уморявам като за световно, задъхвам се, едвам се навеждам, когато ходя долу ниско ме наболява, и ходя бавно като мравка...
Доктора все пак е доволен от развитието на бременността ми, но и аз съм в чуденка, как ще изкарам още 5 седмици до раждането...

Момичета, и аз ще раждам в Тина Киркова. Naya2019, и моя термин е на 05.07., сигурно ще се засечем Relaxed  Multimedia, и аз съм с избор на екип, нормално раждане засега - при кого ще раждаш?
Иначе за болежките - и на мен вече ми става трудно да ходя, вчера така ми се схвана всичко между краката, че не можех да направя и една крачка повече...Гледам да се раздвижвам, не искам да лежа по цял ден на дивана, но става трудничко Rolling Eyes

# 656
Аз мисля, че от желязото получих разстройство, доста неприятно. Спрях го за три дни и всичко си е ок... От днес отново го започнах, надявам се да нямам проблеми..

# 657
Аз мисля, че от желязото получих разстройство, доста неприятно. Спрях го за три дни и всичко си е ок... От днес отново го започнах, надявам се да нямам проблеми..

Не е от желязото, то стяга и води до запек. Разхлабва магнезия. 😉

# 658
Ако някой е решил да ползва за бебчето/бебчетата си или сега си мажете пупите Smirk с козметиката на Mustela,  има 20 процента намаление в аптеки Медела.Simple Smile

Аз буквално от два месеца се чудя какво да използвам за бебчо и всеки ден съм с различно мнение и никога не съм напълно сигурна, че съм избрала правилното  Flushed Има толкова много различни мнения по темата, че всеки път съвсем се обърквам и май стигнах до извода, че е супер индивидуално и просто трябва да все да започна от някъде и да опитвам.  Поръчах промо комплекта за новородено и се надявам да ни допадне Thinking

# 659
Ако някой е решил да ползва за бебчето/бебчетата си или сега си мажете пупите Smirk с козметиката на Mustela,  има 20 процента намаление в аптеки Медела.Simple Smile

Аз буквално от два месеца се чудя какво да използвам за бебчо и всеки ден съм с различно мнение и никога не съм напълно сигурна, че съм избрала правилното  Flushed Има толкова много различни мнения по темата, че всеки път съвсем се обърквам и май стигнах до извода, че е супер индивидуално и просто трябва да все да започна от някъде и да опитвам.  Поръчах промо комплекта за новородено и се надявам да ни допадне Thinking

Аз се мажа с Mustela и съм много доволна. Мерси за инфото.
А за бебо също мислех евентуално да пробвам Mustela, но като ходих да се запозная с педиатъра той направо ми каза да си взема този комплект на Dr Theiss https://naturprodukt.bg/wp-content/uploads/2016/02/Za-men-i-mama-1.jpg и мисля да му се доверя. И без това наистина има много голямо разнообразие и ми беше трудно да избера.

Общи условия

Активация на акаунт