Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 56 163
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Да, цената е 4.99 лв.

# 496
И аз си взех новото течно червило на голед роуз, номер 06. Обаче не мога добре да си нарисувам устните.. Прекалено е лепкаво и слага много продукт.. Косата ми се лепи на него, ако съм на вън, аз я издърпвам и се омазвам чак по бузите. За трайност, трайно е. Но не съм доволна.. Прекалено много продукт никумо не е нужен, дори след избърсване на четчицата в отвора на шишето. Може би трябва да го попивам с кърпичка, не знам..

# 497
Направи ми впечатление, че на устните това червило много прилича като материя на едно много хубаво червило на Катрис, новичко е, не знам дали го знаете. Много меко и приятно се усеща и също хидратира устните, та то стои точно по същия начин като течното на Голдън роуз. Ето това е https://www.notino.bg/catrice/power-plumping-gel-lipstick-gel-ch … nt=CTEPOPW_KLIS20

# 498

Вчера бях малко на пазар в ДМ. Взех си измивният гел на Балеа по препоръка от тук и много ми хареса. С кожа, склонна към акне съм, и по принцип вземам само медицинска козметика, но понеже гела на Ла Роше много ми изсушава кожата вече, реших да взема нещо бюджетно, с което да го редувам или заменя. Гела мирише много хубаво, не изсушава и сваля спиралата ми. Цената няма да я коментирам-2лв, нищо не е.
Взех и скраба за лице, но още не съм го пробвала. Надявам се да ми допадне.
Балсамът за коса също ми харесва. Мирише много хубаво, косата ми е мекичка и не хвърчи, стои някак хидратирана.
Тампоните за грим не съм ги ползвала. Взех ги намелени с приложението на ДМ, което ползвам вече няколко пъти.
Слънцезащитният не съм го пробвала, но прочетох добри отзиви за слънцезащитата на ДМ и за това реших да пробвам. За лице  си взех нещо не толкова бюджетно, спреят на ЛР 50 фактор. 😇🙂

# 499
Те катрис и есенс не са ли сестрински брандове, нищо чудно и формулите да си прехвърлят.

# 500
Те катрис и есенс не са ли сестрински брандове, нищо чудно и формулите да си прехвърлят.
Нямам представа, но аз имах предвид, че показаното червило на Катрис е гел червило и като материя прилича на новото течно на Голдън роуз. Имат мекота и блясък и двете.

# 501
аз разбрах, че за новото червило на есенс говориш.

# 502
Тези бяха заредени в DM в Младост 1.

# 503
Идвам да ви похваля този лосион за тяло на Биотен. Малко изгорях по ръцете днес, а и краката ми нещо щипеха след като се върнахме след цял ден на вилата. Чудех се с какво да се намажа и се сетих за този лосион, който бях спечелила от Лили със скреч карта. По принцип имам лоши преживявания с Dove кокос и един бътър на марка на Лили. Та този на Биотен с Годжи бери е уникален. Лек, бързо попива и мирише много свежо. И след това не ми лепне и дрехите ми не се вмирисаха така да се каже. От другите имах чувството все едно не съм се къпала. Успокои ми раздразненията и кожата ми сега е мека и гладка. Препоръчвам. Заедно с лосиона на Бочко ми е фаворит. Heart

# 504
По препоръка от тази тема си взех една пудра на Аура, за да я ползвам за контур. Цветът е Chocolate, сега само са май със сменени опаковки. Наистина е много добър цвят, хареса ми още от първото носене.
А спиралата на Макс Фактор - Rise and shine ми се размазва от топлото... Доста неприятно се изненадах.

# 505
Mims3, и аз се присъединявам към мнението ти. Лосиона е много приятен. И моя е от промоциите със скреч картите. Благодаря, че сподели, че успокоява кожата след слънце. Не знаех за това му свойство.

# 506
Джаста Праста, ами и аз не очаквах, но бях зачервила ръцете и ми беше некомфортно. Определено усетих облекчение след като се намазах. Даже днес вече даже няма миризма. Всичко е попило. Който е фен на по-леките лосиони, ще му хареса. Heart

Тъй като съм сиренце Joy лесно изгарям. От дете ме мажат все с 50 фактор и от море се връщах същата бяла. Миналото лято си бях купила спрей 30 фактор на Бочко и пак не успях да хвана тен. Препоръчайте ми някой крем, спрей или лосион, с който да не стана червена като рак, а само малко. Joy Трябва ми да изгарям постепенно, за да не стана на мехури. Joy

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 12:01 от mims3

# 507
Погледни на Нивеа серията protect and bronze. Тази година за пръв път ще пробвам, взех си 30 фактор, тъй като аз също трудно почернявам, но пък искам и да се предпазя. За след слънце мислех да си взема от същата серия, но в ДМ имаше на доста добра цена лосион на Гарние с алое вера и малко импулсивно го взех, надявам се да се справи добре. За приятелят ми взех на Бочко и Здраве бебе 50 фактор, защото изгаря брутално. Сега остава да намеря и нещо за лице, ще се радвам на препоръки. Кожата ми е смесена, омазнява се в Т-зоната.

# 508
Аз за лице няма да спра да препоръчвам матиращия слънцезащитен флуид на Ла Рош. 30тина лева е, но си струва - стига за цяло лято и остава за още поне 2, ако не му е минал срока на годност Simple Smile наистина матира и на плажа нямаш гадно тежко усещане. Не пресушава - аз съм със суха кожа, но мразя да ми е гадно и тежко на лицето.

# 509
  • София
Как така стига за 3 лета? Той да не е половин кило?
Нали знаете, че за да има смисъл от слънцезащитата се нанася по1 мл и трябва да се подновява през 2-3 часа ако сме изложени на постоянна слънчева светлина , ако не - преди всяко показване.
Повечето слънцезащита за лице са по 30-50 мл и на мен ми стигат за по около месец, при все че над грим подновявам със спрей.

Общи условия

Активация на акаунт