Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 56 172
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
calabaza, хидратиращо ли е това червило на Ревлон? Как го усещаш върху устните?

# 481
Да! Имам проблем с устните, много се напукват, днес цял ден с него бях, изядох една огромна ябълка и си остана на устата и в момента още са мекички устните и затова ми хареса.

# 482
  • Варна
Благодаря ти, супер звучи Simple Smile

# 483
Някой може ли да снима етикета с инфото на ексфолиращата маска за коса на Балеа,моляяяя :***

# 484
Благодаря ти, супер звучи Simple Smile
Моля! Smiley
Аз всъщност точно заради описанието за хидратация го потърсих. Отдавна четох за него, но все забравям като отида в Лили, но вчера ми се изпречи насреща и малко ме заболя сърцето от цената, но го взех.

# 485
Да спомена и едно червило на Ревлон, което купих вчера, малко е скъпичко, пък и не разбрах червило ли е, гланц ли е, но ми харесва.
Ето това е https://www.revlon.com/lips/lip-tint/revlon-kiss-cushion-lip-tin … shade=berry%20lit
То пък май същия цвят като тована Голдън Роуз
Скрит текст:

Много хубав цвят. Може ли номера му? Нови ли са червилата на Ревлон и Голдън Роуз?

# 486
Цвета е Pretty Kiss (210)
Ето това е всъщност, но на моите устни стои малко по-тъмно, може би защото слагам молив за контур
Скрит текст:

# 487
Благодаря, calabaza Харесах май и същия цвят на Голдъна - 02. На място ще избирам кой от двата. Grinning

# 488
На Голдън Роуз е по-плътен цвета и по-мазничко. В началото като ми позалепна, се зачудих, то и затова май не го купих, но след десетина минути лепкавостта се махна и блясъка също, но си остана цвета и също омекотява устните. Аз май си ги съсипах с матовите дълготрайни червила и то точно тези на Голдън, преди не ми ставаше така устата.

# 489
защото търсех гъбките за лице, които "май били свършили"
Конджак гъба ли? И в нашето Лили нямаше, имаше само на Парса, но имам лош опит с марката и ги избягвам.

# 490
 Издирвах новите червила на Есенс в Лили /Тодор Каблешков/ ама ги нямаше. Утре ще пробвам в ДМ на Красно село....  😆 И аз потвържждавам за гланцовете на ГР. След няколко часа няма блясък, но цвета остава плътен - като на матово червило.

# 491
защото търсех гъбките за лице, които "май били свършили"
Конджак гъба ли? И в нашето Лили нямаше, имаше само на Парса, но имам лош опит с марката и ги избягвам.
Не, мия си лицето с пяната на Алверде или с пилинг с частици с такава гъбка
Скрит текст:
Иначе докато търсех тези, намерих и конджак закачена на стелажа.

# 492
Casablanca, гланца който си показала отговаря на 04 на голден роуз

# 493
Casablanca, гланца който си показала отговаря на 04 на голден роуз
Благодаря ти за уточнението! Flowers Hibiscus И аз така си спомням, че пробвах четвъртия поред от ляво на дясно, значи са подредени по номера.

ПП. 03 е червилото на Голддън Роуз. Наистина 04 е доста лилаво.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 12:47 от Анонимен

# 494
Някъде има ли ги заредени вече новите червила на есенс this is me
В ДМ на ул.Съборна. Днес взех два цвята и са страхотни, пигментирани са и цената е направо смешна. Утре ще пробвам на устни.
Тези ли, и какви пари са?

Общи условия

Активация на акаунт