Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 175
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мартина, не става ясно за коя спирала питаш, отваря се заглавна страница.

# 631
Хм, нещо е станало с линка.

Ето тази - https://sidex.ru/images_offers/1262/1262868/essence_tysh_dlya_resn_1.jpg

# 632
Аз съм я имала, не е лоша. На моите не особено гъсти и дълги мигли, седеше добре. За ежедневно ползване става, но винаги съм в търсене на някоя уникална която да ми прави ефект - изкуствени мигли. Не съм намерила.
Но задължително минавах със салфетка, защото ми пускаше прекалено много продукт. Това ми се случва със всички спирали от дрогерията

# 633
Различно е при всеки, наистина. Въпросната спирала на мен пък ми стана любима. Взех я от някаква промоция да я пробвам, после продължих да я купувам. Това, което искам е обем и извиване нагоре, удължаване не търся по принцип че нося очила и миглите и без това не са ми късички. Стои ми добре и на един пласт за през деня, и сложена по-"тежко" за вечер.
Точно такава форма четка и толкова голяма не бях ползвала преди, иска си малко време да свикне човек наистина. Като с всяко ново нещо. За мен обаче се оказа много удобна, само отначало се цапах понякога. Сега като се замисля, вярно че в началото и ми се виждаше че много продукт взема четката, сега някакси не ми прави впечатление.
За който предпочита силиконова четка предполагам че наистина няма да е удобна тази.Аз с такива така и не се научих да боравя. Освен дето не мога да докарам добър резултат с такава, или ще си бръкна в окото, или е се изцапам по клепача, или и двете Grinning След няколко спирали с различен тип силиконова четка, просто се отказах да купувам такива и да ги хвърлям пълни. А спиралата ми е ежедневно нещо, друг грим може да не сложа, но спирала задължително - светли мигли и зад немалък диоптър очила, няма как.

# 634
Здравейте дами! Бихте ли ми препоръчали добър матиращ фон дьо тен? Имам един на catrice hd liquid coverage foundation, но той ми се събира в фините линии и не ми харесва. Така че бих приела предложения. Благодаря! Wink

# 635
Анти-ейдж и зеленото слънцезащитно на Балея в два магазина ги търсих и няма...Pensive

# 636
Има ли изобщо такъв дето хем да е матиращ, хем да не се впива във фини линии, че и бюджетен да е?
Аз накрая се отказах да слагам матиращи ФДТ или ВВ/СС кремове, понеже при мен подчертават и най-малката линийка дето иначе не се вижда, да не говорим за лек мъх по лицето дето иначе също само аз си знам че е там... ами мерси, явно не е за мен това. Ако искам матиране и фиксиране, може да мина лекичко с безцветна пудра Т-зоната, но матиращ продукт на цялото лице не ми стои добре никак.

# 637
Анти-ейдж и зеленото слънцезащитно на Балея в два магазина ги търсих и няма...Pensive
Мдаа, по някое време изчезват от асортимента, не знам защо не ги зареждат редовно. И в нашия ДМ не ги виждам от известно време. Затова, когато ги видях налични в началото на лятото се запасих.

# 638
Здравейте дами! Бихте ли ми препоръчали добър матиращ фон дьо тен? Имам един на catrice hd liquid coverage foundation, но той ми се събира в фините линии и не ми харесва. Така че бих приела предложения. Благодаря! Wink

Maybelline fit me.

# 639
Серумът ми на Биотен Мултиколаген е на свършване. Препоръчайте ми хубав серум за лице.

Нещо не мога да попадна на добър напоследък, а и доста съм експериментирала.
Да спомена само - ползвала съм на Виктория Бюти охлювената серия и един анти ейдж (ако не се лъжа беше даже 50+  със стволови клетки, на Марион - хиалуроновия и този с хайвера...

Изброените серуми не мисля да ги повтарям. Паралелно с тях ползвах и други продукти, но ми се появиха разни подкожни пъпки по лицето и не мисля да рискувам. Евентуално може да ми препоръчате  и някой хубав серум с масла.

За момента все още ползвам хидратиращия флуид на Лореал и откъм хидратация съм ОК. По-скоро търся нещо за стягане и за контура.
Очаквам предложения Hug

# 640
  • Стара Загора
Аз от няколко дни съм с Rimmel Match Perfection и съм много доволна. Кожата ми е комбинирана в момента и суха през зимата. Бузките ми винаги се усещат сухички, та имам и назолабиални от около 2 год. Има леко подчертаване, но е нещо нормално от мимиките. Фдт стои много естествено, цял ден не мърда и контур, руж си стоят до сваляне. Фините линии по челото са ок, има едва забележимо впиване и там. Единствено носа ми се омазнява малко и лъсва следобяда без да е фрапантно.

Скрит текст:

Спиралата е новата Мейбълинска Platinum Black, която е чудесна за ежедневието. Извива и удължава, придава обем и не тежи. Имам по 1 прашинка под око следобяда, но не се вижда отдалеч.

Скрит текст:

Ако обаче сте готови да дадете малко повече парички, горещо препоръчвам Missha M Perfect Cover B.B. Cream или Missha M Signature Real Complete BB Cream. Отлични продукти във всяко отношение. За Perfect Cover - на колежка на 45 г. толкова й хареса, че още 3 други покрай нея си поръчаха. С комбинирана към мазна кожа е, но хубав ген и няма бръчици почти. Естествено от усмивки са неизбежни. Ползва го при пътуване пролетта, както и сега продължава - не мърда цял ден. Не носи пудра. По носа има леко омазняване следобяда, но е напълно нормално. Другите 3 са също с мазни кожи и на 28, 39, 32 години. Чудесно покритие без ефект маска, грижа е (с хиалуронова киселина), издръжлив, широкоспектърна защита и дори върху моето сухо лице през зимата стои чудесно. Другия Signature Real Complete съм тествала 2-3 пъти, като е с по-леко покритие, но за мен напълно достатъчно и другите характеристики са сходни. За мазна кожа ще е слабичък и няма да матира толкова. Но иначе е страхотен. Поръчахме от kocos.bg и за светли дами препоръчвам 21 номер, за среднотъмни и с жълт подтон 23.
https://kocos.bg/bg/VV-krem-MISSHA-M-Perfect-Cover-BB-Cream-SPF4 … Beige-50-ml.p2158
Има и 20 мл тубички, за да можете да тествате достатъчно дълго. Аз така направих и си взех малък от по-скъпия.
https://kocos.bg/bg/VV-krem-MISSHA-M-Signature-Real-Complete-BB- … k-Beige-20g.p2644

Не мога да пропусна и класиката Revlon Colorstay, който откакто препоръчах на 3 от въпросните колежки, не го сменят и подновяват веднага щом свърши. Две от тях категорично споделят, че е по-течен вече и се разнася сравнително лесно от старата формула в опаковка без помпичка. Откъм матиране, покритие и издръжливост нямат забележки.

# 641
Мдаа, по някое време изчезват от асортимента, не знам защо не ги зареждат редовно. И в нашия ДМ не ги виждам от известно време. Затова, когато ги видях налични в началото на лятото се запасих.
Преди няколко дни ходих да ги търся пак и имаха промо етикети,днес стелажа изглеждаше по същия начин,празен с етикети.
Предполагам,че като свърши промото ще се появят.

# 642
Препоръчайте ми маска за крака ексфолираща,тип чорап.Да се намира в Дм и Лилли.Благодаря!

# 643
  • Пловдив
Момичета, ползвали ли сте олиото за коса на Балеа за преди измиване на косата? С розова капачка е. Какво ви е мнението? Дали помага при изсушаваща се от слънцето коса?

# 644
Аз не съм, но му се чудех и ще се радвам да сподели някой. Олиата им са много добри според мен, може би и това ще дава някакъв резултат.
Иначе взех тези еднократните маски за руса коса. Не помня кой вид беше, затова награбих и двете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт