ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 604
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
върху това исках да наблегна и аз, че като се има на предвид как се държат мама и тате Чанови, нищо чудно и да има нещо вярно в твърдението на Блу и само Асен (след онази случка в детството им, за която каза че Филип вече не бил същия) да подозира нещо.

# 316
Следя с интерес  залозите  от анкетата .  Моят фаворит Филип  първоначално  имаше доста гласове , после падна на 15 % , сега пак леко е качил -на 19%.
Аз нямам очакване за много интелигентен  финал / като гледам капацитета на сценаристите на ОЖ , а тук  доста се  припокрива екипа/ .
Продължавам да съм  за Филип .
Доне , Декстър  беше сериен убиец /дете на  някакви изроди -убийци/ , осиновителят му го разкри и го насочи  да работи към полицията и да убива  серийни убийци  - беше  страховит и интересен сериал . Тук по-скоро си мисля за някакво раздвоение на личността на Филип , непрекъснато  се загатва за някакви лечения , тази психиатърка , тайните около нея , мама Чанова , която също крие разни тайни  и т.н.

# 317
Да следваме логиката Simple Smile ако има нещо вярно в тези предположения за Филип, може това да е и причината мама Чанова да беше в дома на Дениз и да рови, искала е да провери дали и там няма нещо, което да разкрие тайната им, така както Чанов изгори онези документи

# 318
Аз не искам да са нито Филип, нито Асен, нито Краси...... всичките са ми симпатични. Дано да са измислили някой брат близнак- върколак, както говореше в началото врачката/ в  разговора със Славчо/, който да се крие из горите и пещерите........... та  те да  нямат  нищо общо....

# 319
И аз мисля, че Чанова ровеше за компромати.

# 320
Няма да е Филип, нито баща му. И Краси няма да е, за Асен съм аз, пък дано ме изненадат.

# 321
Аз не съм писала тук, но сега се замислих нещо. Може татко Чанов да е осиновил Асен, защото е разбрал, че Филип не е добре и да е искал да се отърве от него, за да не му петни репутацията, а пък Асен да е на мястото на Филип, но мама Чанова да се е отказала в последния момент от този план, защото все пак и е дете и да са намерили решението с лекарствата.

# 322
  • Варна
И аз мисля, че Чанова ровеше за компромати.

И аз мисля така. Търсеше нещо определено, а после като я хвана Филип, започна да играе излъгана съпруга.
Не ми се иска да е Филип, че с обяснението ще е пълно мазало. Не искам да е Асен, или Краси, защото са ми симпатични.
Само да не стане накрая като с GoT, феновете да подписват петиция за заснемане на нов финал. Mr. Green

# 323
Аз съм от 1% хора на планетата, които не са гледали и един епизод на GoT , та свърши ли вече. Слушам от приятели , че в момента тече последен сезон. И там ли има алтернативен финал?

# 324
  • Варна
Аз съм от 1% хора на планетата, които не са гледали и един епизод на GoT , та свърши ли вече. Слушам от приятели , че в момента тече последен сезон. И там ли има алтернативен финал?
Скрит текст:
Не, има още малко до финала, но попаднах на петиция за заснемане на римейк на целия финален сезон, че феновете се разбуниха яко от решенията на сценаристите.

# 325
Още едно предположение от мен - по заглавието на темата - възможно ли е, както в миналото 5-ма човека на близка възраст са направили някаква гадост, сега в настоящето пак 5-ма свързани с тази гадост, да разчистват сметките - кои са онези деца, които са замръзнали в дъжда и какво са видели?

# 326
върху това исках да наблегна и аз, че като се има на предвид как се държат мама и тате Чанови, нищо чудно и да има нещо вярно в твърдението на Блу и само Асен (след онази случка в детството им, за която каза че Филип вече не бил същия) да подозира нещо.
Е, чак да твърдя - не. Само разсъждавах в посока Филип да е убиеца. И пак - за мен това ще е много измислен финал.
Не искам да е Филип, не искам и да е Краси. Асен ми е най-малко симпатичен и няма да имам нищо против, ако е той.

# 327
GoT и аз не гледам Simple Smile.

Дано не изкарат Филип шизофреник, много несериозно ми звучи това. Лекарствата за психични заболявания се пият по строги схеми. Предполагам при диагноза, достатъчно тежка, че да те направи убиец без да знаеш, няма да е по-различно. Не виждам как може да се спазва стриктния прием при 40 годишен мъж, тайно от него. И в храната да е. Като се изнесе, не вярвам всеки ден да си хапва с мама, че тя да си го “обгрижва”.

Появата на шефа на Мия ме обърква. Защо се намесва сега? Единственото, което ми идва на ум е по молба на татко Чанов, който усеща че дните на тайните са преброени. Не беше случайно, че я нарече неподходяща и как една жена може да обърка всичко.

# 328
Още преди Чанов да поиска Мия да си отиде в София нейният началник настояваше за това и изложи аргументирани мотиви.

И тук да попитам - защо "убиецът" Филип направи всичко възможно Мия да бъде върната в Смолян!

# 329
И за мен е абсурдно да се скрие подобно заболяване.
Дори и да не се разбере какво е точно, няма как околните да не усетят признаци в поведението.

Преди години в нашия град така една докторка прикриваше сина си със шизофрения, в момент на криза беше заклал нея и брат си.

Общи условия

Активация на акаунт