ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 585
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Между другото много бълзо игнорирахме пчеларя. Психопрофила и начина му на живот + това, че нищо не знаем за него, го правят идеален заподозрян. Все още.

Ох, май наистина към Филип ни водят, а аз се опитвам от 9 кладенеца вода да си донеса, за да не повярвам.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 00:57 от lady Koup

# 451
Асен е отвсякъде. Алибито - грешка в датите. Само ножът при разпита му ми е отворен въпрос.

# 452
За мен си остава Филип. Така го усещам и имам някои обяснения.
 Дениз е получавала пари от Чанев,  за да лекува някакво психично р-во  на Филип ( раздвоение на личността примерно ). От самото начало ни показват Филип, като доста лабилен тип.
Това кървене от носа при гледката на бащината къща от какво се отключи?!  
Остава да гледам последния епизод и да видим какво е провокирало психичните проблеми на Филип.
Е как защо се разстрои? Разбра,че баща му, макар косвено е принудил, да не кажа убил Сабри(истинският собственик на земята), за да присвои земята и върху нея в последствие да построи въпросната къщата. Възползвал се е от позицията си на зам.партиен секретар/прокурор и се е облагодетелствал с имотни облаги като е използвал за параван преименуването.
Пчеларят ми е извън подозрение,защото остава 1 епизод, ние нищо не знаем за него и няма как да разкрият и навържат всичко, за да пасне на историята.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 00:49 от Organza

# 453
  • София

ЛИНКОВЕТЕ се отварят на МОБИЛНИТЕ, без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

В спойлера са обясненията, как се ползват тези линкове.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 454
  • София
Между другото, Асен с това име съм почти 100 процента сигурна, че е бивш Хасан...

Ох, и аз искам да е непознат убиецът, привързах се към всички Simple Smile. В краен случай да е Асен, ще мина и без потресаващото разкритие, че е Филип.

# 455
Възможно е Сабри да е жив, нали смъртният акт е фалшифициран. Което значи, че Сабри най-вероятно отмъщава на всички, които са били замесени навремето с имотите. Интересно, ако Сабри живее под нова самоличност Чанов би трябвало да го познае?

# 456
Обаче видяхме, че всички факти и архиви са потулени. Как един млад човек би се добрал до инфо.
Освен някой възрастен оцелял и избягал навремето да се е върнал и разказал.
Всичко тръгва от Недко рошанов - първата жертва. Убиецът го притиска и той разказва всичко, след което е убит. И после убиецът цял месец подготвя останалите убийства.

# 457
Възможно е Сабри да е жив, нали смъртният акт е фалшифициран. Което значи, че Сабри най-вероятно отмъщава на всички, които са били замесени навремето с имотите. Интересно, ако Сабри живее под нова самоличност Чанов би трябвало да го познае?
Аз не намирам логика в тази теория. Ако Сабри е жив, защо е чакал толкова години, за да отмъсти. Защо не е потърсил детето си като малко. Убийствата се извършват чак сега, защото случайно тайните са почнали да излизат наяве.

# 458
Доколкото си спомням Асен имаше алиби само за едната вечер, май за първото убийство и затова казаха, че няма как да е извършил и второто. Но ако убийците са двама, то тогава може той да е бутнал Дичо Манолов от скалата.
А второто пророчество на руфинка за Мия беше нещо от сорта да не качва детето си на високо, дете ти е в кърви. Дияна е в планината отново.
Има и друго. Убиецът много прецизно планира убийствата и първите две са извършени 2 последователни вечери. Защо тогава убийставта на дениз и Чанов са отложени толкова. Дали той също не е бил наясно с цялата истина и подслушвайки управлението да се насочва към следващите жертви именно защото архивите са унищожени и няма отъкде да научи всичко.

# 459
Фалшифицирана е причината за смъртта, а не самият смъртен акт в цялостен вид. Вероятно не е починал от инфаркт,а е бил убит,защото се е съпротивлявал и е отказвал да даде земята си. Относно теорията,че Сабри е жив - би трябвало да е възраст 55-60г, но не е Краси,защото при разпита до джамията човека каза,че не е възможно да е починал от инфаркт,защото е бил едър и здрав мъж. Отделно няма логика толкова години да е чакал и едва сега да отмъщава.
В промото Мия казва,че търсят сина на Сабри,който е на около 35г. А коя ли е жената от промото,прилича на луда? Дали не е Фатима?
Убийствата не са извършени в последователността,в която са намерени труповете - първо е Недко - той е "изпял" всичко и го е убил, след това е планирал убийствата на Каракехайов и Манолов(мисля,че бяха с разлика от около месец от първото)

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 01:45 от Organza

# 460
За мен си остава Филип. Така го усещам и имам някои обяснения.
 Дениз е получавала пари от Чанев,  за да лекува някакво психично р-во  на Филип ( раздвоение на личността примерно ). От самото начало ни показват Филип, като доста лабилен тип.
Това кървене от носа при гледката на бащината къща от какво се отключи?!  
Остава да гледам последния епизод и да видим какво е провокирало психичните проблеми на Филип.
Е как защо се разстрои? Разбра,че баща му, макар косвено е принудил, да не кажа убил Сабри(истинският собственик на земята), за да присвои земята и върху нея в последствие да построи въпросната къщата.

На разстроен ли ти прилича?

# 461
Току що, смених името на убиеца в анкетата - Попето е! 😲 Емотикончето, показва вашите физиономии!
Аз също, като повечето от вас, много харесвам Попето(с изключение на шамарите върху арестувани),
но последните кадри(не беше много съгласен да помогне на Краси за разрешителното за ексхумация на Сабри, правеше муцунки с устата,  нито да сваля архиварката, за целта на разследването),
годините - 35,
нищо, че предпазваше децата си, да не ходят на лагер в гората(1- отвличане на вниманието, 2 - из гората щъка полиция, преследваха Лазар тогава, може да стане някой сакатлък).
Това, че не иска Краси да "заспива", не противоречи на това, че е убиец. Убивал е определени хора, за определени неща, не е масов сериен убиец. Обича си колегите и семейството!
Само се чудя накрая, Мия на убиеца ли викаше стига толкова убийства(което е нормално и е едното ми предположение,
или на Филип, което е другото ми предположение.)
На Филип му е причерняло на очите, (както сега накрая, когато му потече кръв от носа) и е поискал да застреля баща си, заради това, което е причинявал на хората, едно време.
Убиецът покръства посмъртно убитите, както те навремето(дядото го каза), посмъртно дори, са преименували  хората.

# 462
Нещо ще стане с Краси, а аз толкова дълго го подозирах! Вече съм 100% сигурен, че не е той! Ще е много добре направено, ако пуснат флаш-кадри в които показват всички убийства как са извършени! (Знам и преди съм го казвал, но това си е класика при кримитата и ще направи всичко още по готино). Интересно ми е какво ще стане с Диана, дават я в промото след епизода, че плаче и Мия и казва, че всичко ще и обясни. Последно беше споменато, че е с Асен в планината, а всичко клони към него! Тогава, когато Руфинка докосна якето на Мия и каза, че детето й не трябва да ходи на високо, защото има опастност (или нещо от сорта), може би е говорила не за срещата и с Лазар в гората ами за някаква друга опастност.

А, за малко да забравя.. Карамазов беше пуснал пост към 22:52 (когато беше казал, че ще има някакво разкритие), в който пък този път казва, че ще пусне нещо важно - утре точно в 11 часа във фейсбук. И той нещо, здраво си прави шеги с нас. Grinning Grinning Grinning

# 463
Да,на разстроен и ядосан на баща си. Пред къщата осъзнава, че баща му е виновен, а най-вероятния извършител на убийствата е брат му (може да му изплуват случки от миналото). Абсолютно нормална реакция, по-ненормално би било ако е спокоен.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 08:50 от Organza

# 464
Хайде сега да видим,ако Асен е син на тая Фатма,що така я е погребал с кръст? Казвам ви не е Асен нашият човек.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 08:55 от nadito1402

Общи условия

Активация на акаунт