ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 603
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
И тук да попитам - защо "убиецът" Филип направи всичко възможно Мия да бъде върната в Смолян!
Мел, ако Филип има шизоидно раздвоение на личността, за което не знае, няма проблем да я вика обратно. На мен цялата теория с “раздвоението” ми е съшита с бели конци, но предвид ОЖ....всичко очаквам.

# 331
В сайта на нова са писали какво предстои в днешния епизод, освен това,което се разбира от промото: Филип ще иска да се откаже от разследването заради конфликт на интереси, прокурорът не може да бъде официално разпитван,защото има имунитет, менторът на Мия ще се появи, за да я разубеди да се оттегли от разследването.
https://nova.bg/accents/view/2019/05/16/250631/%D0%BF%D1%80%D0%B … TBC7BcPXt_8zFkrJA

# 332
Цитат на: BaDBluEeYeS link=topic=1 115108.msg38725361#msg38725361 date=1558017367
Аз съм от 1% хора на планетата, които не са гледали и един епизод на GoT , та свърши ли вече. Слушам от приятели , че в момента тече последен сезон. И там ли има алтернативен финал?

За малко да попитам кой е този сериал и разшифровах съкращението. И аз съм в процента. Той ще вземе да се окаже повече от 1.

# 333
Цитат на: BaDBluEeYeS link=topic=1 115108.msg38725361#msg38725361 date=1558017367
Аз съм от 1% хора на планетата, които не са гледали и един епизод на GoT , та свърши ли вече. Слушам от приятели , че в момента тече последен сезон. И там ли има алтернативен финал?

За малко да попитам кой е този сериал и разшифрова съкращението. И аз съм в процента. Той ще вземе да се окаже повече от 1.

+1 И аз! Дори не знам за какво се разправя. Като цяло съм фен на Star Wars (Междузвездни войни)! Винаги съм бил. Simple Smile

# 334
Ползвах гугъл, за да разбера за кой сериал говорите. Не го гледам аз, но ММ го гледа.

# 335
Аз не гледам фантастика също.
Видях в страницата на Донка снимки от джамия(имаше сцена с джамия в промото за днешния епизод) та джамията е от с.Търън. Селото има ли общо с някой от героите?

# 336
Оф, пак ви изпуснах. Връщам се да чета назад.

# 337
  • Бургас
Появата на шефа на Мия ме обърква. Защо се намесва сега?

И аз переодично си мрънкам на тази тема, но никой не ми отвръща! Wink

# 338
Появата на шефа на Мия ме обърква. Защо се намесва сега?

И аз переодично си мрънкам на тази тема, но никой не ми отвръща! Wink
Не е ли бай Митьо Чанов във връзка с него? Винаги когато не му изнася, шефа се появява да спира Мия. Сигурно и чрез него е получил досието й. Явно са стари познайници.

# 339
Теорията, че Чанови прикриват болест на Филип с помощта на Дениз, за мен е изключена, заради сцената в леглото от миналият епизод, където Чанова казва "Убита е онази психиатърка, дето работеше с нея на времето",а Чанов отвръща "Името и даже съм забравил".

# 340
Е, много ясно , че така ще каже..че името ѝ не помни 🤣

# 341
Чанов може да не знае ,че жена му  знае доста неща .

# 342

Естествено, че той много добре го знае името. Въпросът е, че не са в комбина двамата(Чанови)

# 343
Точно, особено когато е гузен.
Аз тъпо и упорито си твърдя,че убиец няма да е никой от спряганите.Не знам защо,усещане просто.
Тези Тронове се пробвах,не е моят сериал.

# 344
....
Тези Тронове се пробвах,не е моят сериал.

И аз не си падам по тези  сериали , не бих ги нарекла даже  "фантастика" , защото нямат нищо общо  с  класиката в жанра , елементарни са и залагат на съвременните  методи за  ефекти . Това  са приказки за деца , които не са чели и не обичат да четат .

Общи условия

Активация на акаунт