ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Абе фантасмагории са ми Wink
Тук са реални нещата,дано днес се приближим още малко до развръзката ,че се начакахме.

# 346
Цитат на: BaDBluEeYeS link=topic=1 115108.msg38725361#msg38725361 date=1558017367
Аз съм от 1% хора на планетата, които не са гледали и един епизод на GoT , та свърши ли вече. Слушам от приятели , че в момента тече последен сезон. И там ли има алтернативен финал?

За малко да попитам кой е този сериал и разшифрова съкращението. И аз съм в процента. Той ще вземе да се окаже повече от 1.

+1 И аз! Дори не знам за какво се разправя. Като цяло съм фен на Star Wars (Междузвездни войни)! Винаги съм бил. Simple Smile

Споко, ДиД ще правят последния Star Wars. И там зрителите може да поискат преаснемане  Simple Smile

# 347
Мисля, че няма общо с болести или пък със заиграване с темата за турското население в района. Според мен е някаква чисто лична история между няколко мъже и жени. Любов, изневери, родени деца и много лъжи. Някой е решил да въздаде справедливост. Според мен някое от родените деца. Асен например.

# 348
Защо няма да й отворят вратата на Мия?

# 349
  • Street of Dreams
Възродителния процес...Каква досада...Точно както мнозина тук казаха и точно каквото аз не исках да е.

# 350
Ми той Чанов  си го каза, партията реши да  сменя имента  Всички бяхме настръхнали  и ние и те..Просто хората са гледали внимателно.....В разговора с Филип в миналия епизод....

# 351
  • Street of Dreams
Да, но предположенията датират от доста по-рано. А аз казах, че филмът е с политически послания още на втори епизод.

# 352
А можеше да е някакъв любовен 🔺 или всичко друго , но не и да е замесена политика😏

# 353
Може ли някой да ми каже как се казва песента от филма? БЛАГОДАРЯ Simple Smile

# 354
Не ме кефи, идеята да е политическа. Но какво толкова крие Чанов, че е готов на всичко да го запази. Да не се окаже, че извънбрачното дете е Филип

# 355
Остават още 15 мин. и не ми е интересно , разтакават тъпо и накрая ще сервират нещо набързо  скалъпено .

# 356
По канал 1 върви филм пак с Васил Банов - Серафим ,обърках се за момент защо прокурора е с каскет и потури в някакво село 😂

# 357
Неее, неееее 😩😩 Наистина ще се окаже Асен май. Няма да го понеса.

# 358
# 359
  • София
Е, нещата почнаха да се разясняват!
Асен е! Асен е син на Фатма!

Общи условия

Активация на акаунт