ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 599
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Мда, явно е Асен.

# 361
Асен. Не знам к де да си търся поста от преди много време, но звездите ми го говореха така.

# 362
И к'ва къщичка са вдигнали на имота на Асен-чо Simple Smile

# 363
Всички дето го познахте още в началото имате едно голямо браво от мен. Наистина ме очаквах. Сега остава да видим кой ще падне в жертва и кой ще оцелее.

# 364
Мда, Асен ще е убиецът явно. Чанов крие истината за него.

# 365
  • около Варна
Много ми хареса епизодът. Краси и Попето са ми любимци. Асен ще е порасналото момче, но все си мисля, че убиецът е друг.

# 366
Хехе, и аз без да задълбавам чак толкова, просто по метода на изключването знаех, че няма кой друг да е освен Асен. Всичко си му пасваше идеално.

# 367
Очевидно убиецът е синът на Сабри. Показвали ли са го досега в сериала?

# 368
  • София
Всички дето го познахте още в началото имате едно голямо браво от мен. Наистина ме очаквах. Сега остава да видим кой ще падне в жертва и кой ще оцелее.

Попето кого прегръщаше и плачеше? Май беше Краси...

# 369
  • София
По всичко личи, че е Асен. Но след сцената в спалнята между Чанови нещо ме влече към мама Чанова.

# 370
За пореден път доказаха ,че в България всичко е предимно лично . За собствена изгода Чанов е ползвал   сгрешената партийна директива . До ден днешен е така .

# 371
Да, и аз винаги съм се съмнявала най-много в Асен, но да видим.

# 372
  • София

Попето кого прегръщаше и плачеше? Май беше Краси...

Да, Краси е.

# 373
Аххаха сериозно?! Не можа ли да навържеш две и две.

Очевидно убиецът е синът на Сабри. Показвали ли са го досега в сериала?

Краси лежеше на пода, а Попето го прегръщаше. На татко Чанов няма да му се размине според мен.

# 374
  • София
Може ли някой да ми каже как се казва песента от филма? БЛАГОДАРЯ Simple Smile

https://m.vbox7.com/play:7bfca384f4

Общи условия

Активация на акаунт