ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 585
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Аз сега изгледах. Хареса ми, че завъртяха около преименуването, но не се заиграха с него.
Продължавам да си мисля, че са Асен и мама Чанова, но нейната мотивация ми е малко неясна. Поведението й обаче, недвусмислено показва, че не й е чиста работата.
Едно нещо намирам за много странно - при разговора между Чанови в леглото, майката каза че са убили психитърката, а бащата че не й помни името. Ако наистина Филип има психологически проблем, явно и един от родителите му не знае? Абсурдно е.

Може би през далечната 1985 Чанова е разбрала донякъде какво се е случило и е притиснала мъжа си да осиновят детето. Прокурора не ми влиза в образ на човек със съвест и скрупули някак си. Вкъщи обаче, както видяхме, е под чехъл. Посещавал е Рамаданова в дома й често, за да се интересува от състоянието на Фатма. Чанова не е била наясно с това и е решила, че му е любовница. Той я е оставил да си мисли така, за да не й казва истината. Може би е искал да върне момчето на майка му и така да се отърве от него. На няколко пъти се видя, че не е в много топли отношения с Асен.
Видя се, че Асен е близък с Чанова. Тя му е помогнала да разкрие цялата истина и го е прикривала. За алибито му - казаха, че камерата е заснела колата му. А той ли е бил вътре?? 

На няколко пъти ни казаха, че не физическият убиец е важният, а драмата. Затова ми се струва,  че ще си е Асен, а драмата ще е за Филип - ако и майка му се окаже замесена, от семейството му ей така хоп - няма да остане нищо.

# 466
Аз също съм за Филип, мисля, че ще се окаже с някакво раздвоение на личността, може би е разбрал за всичко което е правил баща му в миналото и е откачил. Разбрал е че той е детето на Сабри и му пречатква мозъка и захваща да отмъщава
Колкото повече се замислям само той ми е най- вероятен, колкото и да не ми се иска баш главния актьор да е, и да няма в крайна сметка хепиенд Joy

# 467
  • Street of Dreams
За кръста - Сега повечето ще кажат - стига се заяжда, това е просто филм Grinning

# 468
За кръста - Сега повечето ще кажат - стига се заяжда, това е просто филм Grinning
Хахаха,както каза Попето...Туй са фантазии некакви! 😂

# 469
Асен откъде беше разбрал, че е осиновен? Не беше ли Чанова се изпуснала нещо?

Ако той е синът на Сабри, това обяснява и отношението към детето на Амена. Видял е в нея себе си.

# 470

Филип е, хора! Пистолетът е един и същ! А и в трейлъра видяхме трепереща ръка (явно на Филип), която посяга към него! И ако това на втората снимка реално е истинският убиец, то това е нашият човек! А тук може би ще се опита да премахне и нея, самата Мия! Но в крайна сметка си мисля, че въпреки всичко, ще убие дъртия Чанов! В такъв тип сериали никога финалът не е с "хепи-енд" - дечица, сватби, щастие, любов и т.н.! Тук всичко ще завърши разтърсващо, трагично и пагубно за голяма част от персонажите! И ако наистина Филип (главният герой) се окаже извергът, то Мия ще бъде една от най-покрусените, защото може би си е изградила някаква представа за бъдеще между нея и него... Ще видим другия четвъртък! Аз поне се радвам, че ще го гледам на голям екран в мола!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 03:12 от Иво!

# 471

Кой беше този? Дават го в промото и е на около 35 години

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 03:04 от prolet52

# 472
  • España
Патоанатомът

# 473
Не е нужно Чанов да ходи в дома на Рамаданова,за да се интересува от състоянието на Фатма.Имало е телефони по това време.
Абсурдна е теорията Филип да е убиеца.Няма никакви мотиви да убива групичката от 85-та,дори не е бил в течение на историята.

# 474

Кой беше този? Дават го в промото и е на около 35 години

За мен това е убиецът. Има нужните познания, млад, силен и няма работа на терен освен ако не са открили труп. А няма време за такъв в оставащия последен епизод.

# 475
Полицай да говори за пенсия и да го убият в последния момент е класика в жанра. Гледала съм го в не един филм. Жалко за Краси, ако и тук стане така.
А забелязахте ли кой изпълняваше ролята на дошлия от София служител на ДСНС, за да работи с полиграфа? Стори ми се, че е криминалния психолог Росен Йорданов, който мисля е и консултант на филма. Често се явява по телевизията с анализи след престъпления.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 07:31 от W

# 476
Интересно ако е Асен, а аз вярвам, че е- защо ще убива свои бивши колеги (Краси) като те не са замесени пряко с историята , а и той вече така или иначе няма как да се измъкне.

# 477
Нещастна случайност? Самозащита?

# 478
Да си кажа и аз моите предположения преди да ви изчета. 😜
Вариант 1. Асен е убиеца, но Филип е детето на Фатме.
2. Мама Чанова е Фатме, а Филип е сина ѝ. 😜
3. Все още съществува вариант самия Филип да е убиецът. Това ми беше предположението от самото начало.
4. Асен е бивш полицай, т. Е. имал е достъп до информация. Ако той е детето на Фатме, съвсем логично е да има информация за събитията от 1985от по - рано, докато е бил на служба. Затова се отказва, затова отива да живее в планината сам, затова не иска тате Чанов. Макар, че съществува вариант да е разкрил и, че Филип е това дете. Презира баща си за деянията му и го оставя за десерт.
FIN. 😜 😂 😂 😂

# 479
А изрезките със връзка с убийствата зад Филип? Сам ги е закачил? Досетили са се кой е и са отишли да го търсят, претърсили са, не са го открили и са се насочили към пещерата(има го в промото). В 11 епизод Мия и Филип говориха,че Диана е при Асен - на промото Мия казва на Диана "спокойно,после ще ти обясня" т.е отишли са да търсят Асен. На Филип ръката му трепери,защото насочва/стреля срещу брат си, макар и доведен.

Общи условия

Активация на акаунт