ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 36 981
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Тъкмо щях да питам наистина ли е по реален случай. Аз първите 2-3 епизода не ги гледах много внимателно и мислех, че съм изпуснала някакво обяснение от самото начало.

# 661
Убиецът със сигурност е някой, който сме гледали в 11 епизода. В това можете да сте сигурни.

Тези,които са ги давали във всеки епизод  са Мия,Филип,Краси,Попето и Димитър Чанов.
Хич не ми се иска,ама да не би да е Попето?
Почти никой него не го подозира...

# 662
Ченгетата сме ги виждали във всеки епизод.
Убиецът със сигурност е някой, който сме гледали в 11 епизода. В това можете да сте сигурни.

Ако е истина това и не е Попето,в което аз не вярвам да е той,значи е Филип...Scream

# 663
Убиецът е някой, чието присъствие ще позволи да бъде монтиран аналепсис с негови кадри от всички епизоди, върху който аналепсис Мия ще ни разкаже как се е случило всичко.

# 664
Убиецът е някой, чието присъствие ще позволи да бъде монтиран аналепсис с негови кадри от всички епизоди, върху който аналепсис Мия ще ни разкаже как се е случило всичко.

Значи ще видиме как се е случило всичко.Това е супер!

# 665
След последната серия си мисля, че Асен е син на Сабри. Което значи, че има голям мотив за разчистване на стари сметки.

# 666
Хич не ми се иска,ама да не би да е Попето?
Почти никой него не го подозира...
Аз, аз! Grin

Ооо, това е много готино!

# 667
  • Бургас

Вече го виждам: Започваме с Филип в гръб на Тъмното езеро. Започват проблясъците, просто този път го виждаме като негови спомени. В ролята на убиеца Филип Чанов! Anguished
Отказвам да виждам! Поне докато не дойде последния четвъртък. Вярно, би било ефектно, но прекалено фантасмагорично.

# 668
Тъй...или е Асен, който е прекалено явният, пасващ на всички мотиви или е Филип , който е зайчето от шапката..

# 669
Краси защо го изключвате?

# 670
За мен няма да го има ефектът уау, ако е Краси.

Много по-въздействащо е да бъде някой от семейство Чанови. Аз клоня повече към Филип, Асен е твърде очевиден.

# 671
Ако вземем предвид това,което всички актьори казват, че сериала е драматичен с крими елементи, то най-голяма драма би имало ако убиецът е от сем.Чанови.
Краси не знам каква прецизност би имал след "всичката водка,която се е изпила през тези години". Отделно факта,че уж изтече информация за убиеца и бяха посочили него, а после,за да се застраховат ако не излезе той писаха,че е сниман втори финал. Той 25г. работи в полицията и чак сега решава да си отмъщава? Не е невъзможно да е той, по-скоро ми е малко вероятно вече.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 14:32 от Organza

# 672
  • Бургас
Защото си го обичам Краси, повече от всички останали и се моля да не е той! Пък и съгласете се, че ни продухаха ушите с Краси убиец. Би било голямо фиаско да е вярно.

# 673
Ако вземем предвид това,което всички актьори казват, че сериала е драматичен с крими елементи, то най-голяма драма би имало ако убиецът е от сем.Чанови.

Аз пък мисля, че точно там е най-скучно. Любовница отпреди 30 години и осиновено дете. Също като новелите по Телемундо.

# 674
БигСити, знаеш ли вече кой е убиецът?

Общи условия

Активация на акаунт