Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 496
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Много я уважаваме елдата на Беби във всичките й варианти  Peace
Пед-ката каза, че е абсурд да е шарка, слава Богу!
Бубе, стискам палци!  Hug

Емма пее от два дни. Много е сладка  Mr. Green

# 106
аз днес видях за първи път дете с шарка - търчеше пред поликлиниката  Sick
аз ги емнах двете на бегом да се спасяваме  Mr. Green; Елена се усети и искаше да ходи да го гледа  Sick
и е време в законите на Мъфи да се включи нов - "кога ще ти се счупи количката? когато си достатъчно далеч от къщи и ти е паднала батерията на телефона!"  Mr. Green
хич не ми се иска нова количка сега, ще се опитам да избегна купуването  Tired

# 107
  • някъде ... тук ...
Бубе, Елена не е ли боледувала от шарка? Не е толкова страшно положението Wink А за количката - винаги така става Confused Аз счупих две летни колички. Втората я заварихме, но я ползвам много рядко, защото не е моя и ме е страх. Ходим си с голямата количка Rolling Eyes

# 108
Бубе, Елена не е ли боледувала от шарка? Не е толкова страшно положението Wink А за количката - винаги така става Confused Аз счупих две летни колички. Втората я заварихме, но я ползвам много рядко, защото не е моя и ме е страх. Ходим си с голямата количка Rolling Eyes

не е
по-лошото е, че и аз не съм, за това ми се иска да ни тръшне и трите, когато Яна е малко по-голяма, защото аз ще съм най-зле и няма да мога да се грижа достатъчно адекватно за нея

# 109
  • някъде ... тук ...
Ясно, то излезе много хубаво да си изкарал шарките като малък  Confused

# 110
  • Варна
Офф доста шарка има сега, свекърва ми е детска учителка и каза че цялата и група са болни #Crazy от варицела, аз съм я карала на 13 години, когато брат ми беше на 20 дни, и мама се беше побъркала, но слава Богу го кърмеше и лекарката каза че това го защитава.

Ваня, по миризливата тема, и ние сме така твърдо 2 пъти на ден, много рядко пропуска. Не е много.

Хотче, браво че не е шарка. А какво каза педката за химоглобина? И ние трябва да се изследваме тази семица, дано този път е добре.

Вещице, май трябва да си смениш ника с Марко Тотев  Mr. Green

Ели това е доста неприятно, но важно е да се оправи детенце.
Велизара тези дни откри прасковите и много ги харесва, друг плод не иска. Не съм давала пъпеш, а и след това което каза Ели, ще поизчакам. Чбълките в момента са ужасни, някакви стари или пък едни дето не приличат на истински Sad

# 111
  • Варна
Брей много пусто тука..... Rolling Eyes

# 112
  • някъде ... тук ...
Добро утро Heart Eyes

Ние отиваме на плаж на Белчин Баня. Надвечер може пак да се включа. Ако на някой му се идва - пътя е през Бистрица, Железница, Ковачевци, Поповяне, Алино и се стига. Има табели Peace

Лек ден Hug

# 113
ЧЕРПЯЯЯЯ!!!

# 114
  • No Line On The Horizon
izabela, да си жива и здрава! Желая ти много здраве, щастие и късмет!

Нашият хемоглобин не разбрах колко е - по телефона педката каза, че изследванията са добри. На нас ни отложиха ваксината, защото Флора може да се разболее от варицела.
Искам да ви кажа, че Мия я кара пустата му шарка много тежко. Цялата е в пъпки - очи, уши, стъпала, на гърба няма място за нови пъпки  Mr. Green, Т. й беше 3 дни 39 градуса. Най-голямата простотия е, че докторката каза да я мажа 3-4 пъти дневно със салицилов спирт, но леко пропусна да ми каже да го разредя. Резултатът е, че на горкото дете му изгорих гърба и зверски я боли освен, че я сърби. Та така. Оплаках ви се. Важното е, че вече е добре и се надявам повече пъпки да не избиват.
Като си помисля, че има реална възможност и Флора да се разболее направо изтръпвам  #Crazy

и е време в законите на Мъфи да се включи нов - "кога ще ти се счупи количката? когато си достатъчно далеч от къщи и ти е паднала батерията на телефона!"  Mr. Green

Бубе, и по-зле има  Mr. Green На мъжа ми преди 2 седмици му се развали колата наслед пътя от морето към Пловдив, на къра дет се вика и за негов късмет батерията на тел. му беше паднала. Много весело беше.

# 115
Олееееееее какво са плъпнали тези шарки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Дано Мия да се оправи по-бързо и да няма други заразени.
Ели пустите му комари - я грабвай един  #2gunfire и ги разкарай от стаята на бебка. Много да я нацункаш от нас.
Адашке - Дано сладката Яна да се оправи по-бързо, аз днес мисля да дам пъпеш в плодовата салатка след половин час - дано да няма проблеми.
Сега бягам че и готвя. До после сладурки.

# 116
Изабелка - злото да те забрави - да си ни жива и здрава, много щастие, късмет и много лИбоФ. Приятно изкарване на празника мила.

# 117
  • Варна
Честит да бъде този ден в който Изабела е родена!!! Да си жива и здрава, много  късмет ти желая, много любов и подкрепа в семейството!! Много приятни емоции на празника!! И следващото дете-момиченце (кротко) Wink

Нека огнище да топли ръцете ти,
Вино да топли сърцето ти,
Обич да топли душата ти
И бог да те закриля в делата ти
.

Благодаря за почерпката...малко се понапих, ама нали съм си лакома от всичко да опитам Laughing

# 118
Честит рожденден, Изабела   bouquet
Много любов, щастие и Бобсъна много да те слушка и да те оставя да поспиваш  Grinning

# 119
Изабелче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от нас с Дари!
[/b]

Много любов, късмет и здраве ти желая...А, и скоро време братче или сестричка на Бобсъна да си направите Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт